Tusenvis av amerikanske hekser vil fremsi bindende forbannelser over Donald Trump

Fra Søkelys
Tipset av Olav Hermod Kydland. 

Amerikanske hekser vil fremsi forbannelser for å hindre Trump seier. Som om ikke demokratenes riksrettsprosess mot Donald Trump var nok, vil president Trump nå måtte møte “bindende forbannelser” kastet mot ham av tusener av hekser neste fredag natt. Ettersom Halloween nærmer seg i slutten av måneden har flere amerikanske medier rapportert at hekser som er motstandere av president Trump planlegger å kaste forbannelser over hans administrasjon. 

De amerikanske heksene gjør med det fellessak med enkelte norske kristenledere, som bruker sin ytringsfrihet til å sverte, tale respektløst og ondt om den amerikanske presidenten. Det at hekser forsøker å bruke heksekraft mot den amerikanske presidenten er ikke noe nytt. Hekser og åndemanere har forsøkt å kaste forbannelser over Trump helt siden han ble tatt i ed i 2017

I følge rapporter skal disse heksene allerede den 25 oktober fra klokken 2359 ha avholdt ritualer som skal “binde” men ikke skade presidenten fysisk. Disse heksene tror at de gjennom å bruke heksekraft til “å binde presidenten” gjør noe bra og positivt for nasjonen ved å ikke tillate at Trump forårsaker skade mot USA gjennom sine handlinger. 

I følge CBN har hekser økt sitt politiske engasjement helt siden Trump vant valget i 2016 gjennom å kaste forbannelser for å “binde Trump.” I fjor, tok en facebook-gruppe med 13 000 medlemmer i gang en praksis hvor de jevnlig kastet forbannelser over president Trump. For ett år siden, forsøkte en gruppe hekser å slå tilbake mot administrasjonen ved å gjennomføre et hekseritual i mot utnevnelsen av høyesteretts-dommer Brett Kavanaugh i New York. 

Selv om det ble mye støy om utnevnelsen og demokratene måtte lete i de mørkeste irrganger av landet for å finne noe å anklage Kavanaugh for, falt det hele til jorden. Heksebevegelsen har opplevd jevnlig vekst i USA siden tidlig på 1990 tallet, skriver CBN avslutningsvis. Evangeliske kristne har besvart angrepet fra mørke makter med å danne “Potus Shield team” som ber og tar del i åndelig krigføring på vegne av president Trump. 

Kommentarer