Ton ned det kristne budskapet

Fra avisen Vårt Land. Tipset av Kirkehøyden. 

Lørdag, 6 februar, har den antikristne avisen Vårt Land en artikkel under tittelen "– Kirkene må redefinere sitt ‘brand’".

Artikkelen er selvsagt bak betalingsmur, så vi får ikke vite særlig mye. Men ingressen sier nok til at vi skjønner tegningen og forstår hvor man vil hen:

"Kirkespråk: Tenk målgruppe og ton ned det kristne budskapet – det kan bli en folkekirkelig suksessnøkkel, hevder ny studie av retorikken i skandinaviske kirker."

Det er Ingeborg Dybvig som har kommet med denne konklusjonen i studien med at svenskene lykkes bedre enn danskene. De har valgt å strekke seg mot passive og ikke-medlemmer, og legger den språklige lista deretter, hevder Ingeborg Dybvig.

Den Norske Kirke bør med andre ord følge svenskene med å tone ned det kristne budskapet for å kunne nå ut til passive og ikke-medlemmer. I så tilfelle må vi stille spørsmålet: "Hva skal man da forkynne?"

Svaret gir seg selv, egentlig: Guds Ord skal erstattes med politisk korrekt pjatt fra "godhets apostler" som forkynner "gode og inkluderende ord", samtidig som de kaster ut Jesus og det kristne budskap.

Hykleriet er komplett og vi er nå på full fart inn i en "One World Religion" som alle skal indoktrineres med. Jeg må si at jeg synes inderlig synd på de små som skal vokse opp i dette hedonistiske virr varet og må bare sitere Jesu egne ord fra Matt 18,7:

"Ulykkelige verden hvor det er forførelser! Forførelsene må komme, men ve det menneske som de kommer fra."

Spikeren

Kommentarer