Politiker-klassen, mafia-preget blitt?

Foto: Terje Pedersen/NTB
Av Dan Odfjell. 

Dersom du leser Øystein Steiro Sr på document.no 1/3/21 under overskriften «Demokratiet er under angrep: Parti-oligarkiene spiser det opp fra innsiden» finner du dessverre det korrekte og bekreftende svaret på elendigheten. Samt at riksmediene bevisst skjuler realitetene for oss - om denne «klassens» politiske og egoistiske selvtekt og derfor dets nå manglende folke-mandat. Førstemann ut i kommentar-feltet velger jeg å sitere for å kunne gå rett på sak, at høstens blir et skjebne valg under mottoet: Sett Norge først!

«Ingen i dette landet er tjent med dagens politikere, som betaler MSM for å lyve og som ikke forteller sannheter som setter dem i et dårlig lys! Medier som ikke skriver det politikerne ønsker, dem vil de ta støtten fra: Ref. Human Rights Services. Og de vil ikke støtte document.no eller Resett fordi de forteller sannheten om hvordan vårt land blir vanstyrt; det vil ikke våre politikere ha noe av. De sier de ønsker et mangfold i mediene, men de betaler kun dem som gavner dem selv. Det ønskede mangfoldet er en direkte løgn. Og ikke minst NRK, direkte destruktivt for vår ytringsfrihet og derved demokratiet. Legg NRK ned! I tillegg brunbeiser våre politikere en stor del av befolkningen som er imot innvandring. Dette har vi sett fra så godt som samtlige partier på Stortinget, til og med fra FrP. Med andre ord blir de som er skeptiske til ødeleggelsen av vårt land, verdier og kultur «hengt ut» av dem som ønsker å ødelegge vårt land med denne sinnssyke innvandringen - de er «de gode» og vi motsatt som vil ta vare på land og det norske folk, vi er de «slemme» som tar avstand fra utopien om multikultur. Det finnes ingen samfunn på denne jord hvor multikultur fungerer! Slike samfunn blir alle mer voldelige og fattigere. Derfor må vi bli kvitt de politikere som er for innvandring ved høstens valg».
 
Jeg har ingen problemer med å være enig med det siterte, her noe forkortet. Men jeg vil gå lenger: Øystein Steiro må leses av alle «som lese kan» i dette landet. For hans oppsummering er selve åpenbaringen av hvor langt demokratiet er tapt i Norge.  At den borgerlige regjeringen i snart åtte år har tillatt NRK som et sosialistisk statsmonopol a la Pravda, er totalt utilgivelig. Med Høyre, sågar med statsministeren, med i dette nasjonale løgn-spillet for egne fordeler, mener jeg i fullt alvor, at hun og Høyre har diskvalifisert seg fra å få en eneste konservative stemme til det høstens valg. Nå må det ikke lenger stemmes taktisk for å bevare noe som er direkte Norge-ødeleggende. Statsministeren har overhodet ikke et folkelig mandat til stadig å vekk-gi  landet. Det samme gjelder alle de andre stortingspartiene som uten unntak har forrådt sitt opplagte mandat om å sette Norge først. Selv kommunistene under tysk okkupasjon sloss for landet sitt, ja faktisk mer enn noen andre i undergrunnsbevegelsen.
 
Det vi trenger - som den gang - er modige patrioter som står opp mot urett. Det ikke å sette Norge først, er bare utilgivelig, vårt dyrebare fedreland. Det partiet eller den personen som sier at verden er viktigere enn Norge, har ingen rett til plass i det neste Stortinget, det fastholder jeg. Så slutt med spillfakteri, la realismen og pragmatikken igjen få råde. Vi trenger virkelige mannfolk i front. Helst ikke-politikere, altså folk som ærbødig aksepterer et tillitsverv, ikke for å gjøre seg selv en karriere i kameraderi og «sannhetsomgåelse» med utgangspunkt i utopiske påstander og klima-hysteri. Som om globalister og FN kan styre en en-verden av slike sprikende ytterligheter, som verden beviselig består av. Den norske politiker som med hånden på hjertet tror at det rå Kina vil underordne seg resten av verden, må tro på julenissen og/eller Erna Solberg, akkurat like lite troverdige begge.
 
Nå må forstandige og konservative mennesker stå frem, ikke dannet vike unna. For ellers blir vi overkjørt av mobben, nettopp av de forskrudde bøllene. At nordmenn for eksempel skal bakerst i vaksine-køen er uhørt, det er å premiere de uregjerlige. Og at de som protester mot skjevfordelingen, skal skamme seg er like uhørt. 

Men heldigvis begynner utkant Norge å bevege seg. For når Erna Solberg og råtassen Raymond Johansen er kommet på lag, da må alarmklokkene utenfor Oslo begynne å kime for fullt. Dette starter et opprør blant resten av Norge mot Oslo makten og dens misbruk av og mot oss andre, langt mer jordnære. Nå er nok nok, vel er vi utkantbeboere, men neppe sidrumpede og idioter alle  sammen. Som tydeligvis har beina mer på jorden enn karriere høytflygende Erasmus Montanas-typer fra Ludvig Holberg komedien om akademisk fjollet tilgjorthet. Den komedien er mye presist hva Oslo serverer oss gjennom "Stortingspartiet", mange «konforme fjols» utplukket av parti-ledelsene til sufflører eller rene statister. Hadde ikke NRK og riksmediene til de grader vært på lag med «globalistfjolsene» hadde Norge ikke kunnet blitt gjort til en dagens narraktige mafia.
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer