Forfølgelse av kristne, men be for muslimer

Av Kirkehøyden. 


Dette skjer og ingen "kristenledere" løfter en finger. KrF har vært med på å få på plass det samme lovverket etter diktat fra globalistene. I mellomtiden kommer norske "kristenledere" ut og oppfordrer til Bønn for muslimer (dagen.no)

Det mens kristne massakreres i store antall av muslimer - særlig under ramadan.  Denne religionen skal vi be for?  koran 9:5 «When opportunity arises kill the infidels wherever you find them» koran 9:30 «The Jews and Christians are perverts, fight them»

Den religionen som også krever henrettelse av homofile, kaster dem ut for bygninger og drukner dem i bur. Ingen bønn for dem?

En annen kristen leder som får publisert kronikk i de kristne aviser, Jarle Haugland. Han kalte oss som sto opp for korset for brun søle etter NRK forbudet av et 13 mm kors. Han prøvde å få det til å være et angrep på muslimer, med nazikortet - muslimer ble aldri nevnt av Facebook gruppen, bare korset. 

Da han ble konfrontert "visste han ikke" at brun var betegnelse på nazisme. Så da var vi brun søle bare av ekskrementer, for å forsvare korset. Det mest sentrale i vår tro, hvor Jesus gav sitt liv for oss. 

Biskop Sommerfeldt får også spalteplass for å angripe oss bibeltro evangeliske kristne og venner av Israel, som farlige. Redaktør Helge Simonnes sier vi er motsatsen til Taliban og IS - ekstremister på begge sider rutinen. Er det noen som forsvarer og ber for oss blant "kristenledere?"

Noe skjer, norske kristne "ledere" forsaker vår tro, jobber for en hedensk verdenskirke, hvor vi kristne som tviholder på Guds Ord og jøder ikke skal med, men muslimer skal være den ledende kraft. 

Med hjelp fra norske kristenledere, felles org. for misjon Norme, som sier at muslimer kan forbli muslimer og kristen døpt. Noe er råttent i kongerike. Jeg kom til tro sent, men har oppdaget at mange kristne er konfliktsky, og det vet disse forræderske kristenledere. 

Vel, jeg kom til tro etter 60, og har som amerikanerne sier "been around the block many times." Jeg kjenner lusa på gangen, og skal fortsette å si fra. Ikke prøv dere på Matt 7.1 forsvaret. Jeg dømmer ikke, men forteller dere SANNHETEN om det grenseløse bedraget - forræderiet mot oss kristne og vår tro.

Kirkehøyden

Kommentarer