Hva var det Guri Melby prøvde seg på?

Av Amund Garfors.

Det var nok flere enn undertegnede som hoppet litt i stolen, da Kunnskap & Integreringsminister Guri Melby forleden gikk ut i media og proklamerte et slags totalt nytt fag i den norske skolen? Et såkalt "framtidsfag" som lett kunne skremme vannet av noen og enhver...  I hennes lille forhåndsomtale og som ganske sikkert var et diktat fra Brussel, så kom hun trolig ved en feiltakelse til å gå litt lenger enn det som var intensjonen? Men likevel, så tråkket hun tydelig i salaten så det sprutet. For planen som var mottatt fra EU, den vil nemlig forme og ensrette de nye norske generasjonene gjennom skoleverket. Ja noe som selv propagandaminister Goebbels neppe vil turt i sin tid...?

For nå skal nemlig de unge lære om "himmel og helvete" -slik Guri Melby og hennes lite nasjonale kolleger definerer dem. For de skal virkelig få lære, ikke lenger erfare om hva som er gode og dårlige tenkere, religioner, historikere, filosofer og forfattere.  Alt skal ned i den samme sekken og ingen kritikk skal lenger lyde i skolen. Nei, disse unge som nå vokser opp, de skal ikke selv lese religionskunnskap, historie, filosofi og litteratur. Saken er den, at fagkunnskapen skal bort! For det kan jo hende at elevene fascineres av "feil" tankesett, slik at de ikke blir "woke"? For målsetningen er nemlig å utradere et hvert spor av kritisk og selvstendig tenking!

Dersom den lite populære Solberg-regjeringen får det som den vil, da tar vi et langt steg mot en marxistisk skolepolitikk som vil snu den norske skolen på hodet. Og det som bare ikke er til å fatte og begripe og som jeg synes er veldig merkelig, det er at det er nemlig denne såkalte politiske høyresiden, som vil innføre en stalinistisk politikk i skolen? Og derfor har jeg nå god dekning for å kalle Erna Solberg for en fordekt sosialist, noe jeg har påstått i mange år. Ja der hun kanskje trolig ble plantet i Høyre for å gjøre mest mulig ugagn? 

Slik det politiske landskapet ser ut i dag, da vil jeg nemlig påstå, at det er kun DEMOKRATENE og PDK som viser tydelig opposisjon mot galskapen - og fortsatt fronter nasjonal og en verdikonservativ stolthet.

Derfor burde valget i september bli veldig lett for de fleste av oss!


Ankenes, 5.mai 2021   

Amund Garfors
Stortingskandidat, Demokratene, Nordland.

Kommentarer