NRK alltid foran

Av Kirkehøyden. 

Til Espen Aas, NRK. 

Jeg synes NRK burde gå dypere inn i massakren av 85 barn i Kabul. Mange jenter som bare drømte om å få utdanningen ble henrettet. 

Da du var utsendt til UK antydet du at muslimer ikke hadde fått del i prisoppgangen på boliger i pene strøk, med opptak fra et slikt strøk. Videoen viste også en ung fattig muslim. Gå i arkivet.

Dermed kunne det gis et rationale og rettferdiggjøres at britisk ungdom ble drept på konsert. Kanskje talibanerne som drepte barna har blitt utsatt for den samme uretten i Kabuls bedre boligområder? 

Din kollega Anders Tvegård var inne på lignende økonomiske forklaringer da en muslim med automatvåpen plaffet ned europeiske turister i fluktstoler på standen i Tunis. Det var fattigdom som var årsaken, og det var europeeres skyld. 

Det er alltid vår skyld, og muslimer er alltid offer for vår ondskap. Særlig FRP og nå spesielt Listhaug. Slik "tenker" NRK. Her en skikkelig godbit til slutt: Bare timer etter 911, kunne NRK fortelle oss på "Alltid Nyheter" at i USA kunne de kjøpe dataspill som lærte deg å fly Boeings, så amerikanere "had it coming". NRK alltid foran.

Kirkehøyden

Kommentarer