Skal vi bare la islam overkjøre oss, eller skal vi kjempe imot?

Av Kirkehøyden. 

Til Lena Larsen og Linda Noor.

Dere norske kvinnelige konvertitter til Islam må være stolte over at deres trosfeller (menn) drepte 85 barn og skadet flere for livet i Kabul. Mange jenter som drømte om å få utdannelse, slik som dere har fått. 

Var det denne typen vold mot vantro og muslimer som fikk dere til å velge denne religionen? Når hele kristne menigheter blir massakrert i Pakistan, kommer gjerne Shoaib Sultan ut i den "kristne" avisen Dagen. Han setter det inn i kontekst for oss, så vi kristne kan forstå. Dette kan bli vår fremtid.

Den helt avkristnede avisen Vårt Land har lignende dugnader, og har vel ikke engang nevnt massakren i Kabul, langt mindre fordømt den, som med kirkebrannen på Dombås og mye annet, i takt med islamiseringen av Norge, som de aktivt promoterer.

Det er kanskje noe dere norske muslimske kvinner burde vurdere, følge Shoaib Sultans eksempel. Tenk på alle de jentene, eller affiserer det ikke dere i det hele tatt ved fastens slutt? Sett det inn i kontekst for oss.

Det burde være en ide for Rima Iraki å nevne det, mens hun og NRK feirer Ramadan og hva som omtales som en "fredsreligion." I takt med at kristne høytider ignoreres mest mulig. Som kjent sa vår profet: "Elsk din neste som deg selv."  

Derfor flykter muslimer fra egne land, for å redde livet, for å komme til en nasjon med 1000 års kristen kulturarv, mens de insisterer på ha med seg sin religion (som truer deres liv i hjemlandet), og som sier dette: koran 9:5 «When opportunity arises kill the infidels wherever you find them» koran 9:30 «The Jews and Christians are perverts, fight them» 

Det blir verre: Henretter sine egne jenter fordi de vil ha utdannelse, og vi hører ikke et kvekk, heller ikke fra "kirken" eller KrF som sitter i regjering og som jobber intenst for å bytte oss ut med muslimer. Menighetsfakultetet og muslimer har fått bevilgninger, for å bekjempe vårt muslimhat og fobier.

Kirkehøyden

Kommentarer