NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 16. september 2021

Asylmottaket i Vang legges ned

Av Ole Kulterstad. 

Når en leser denne saken fra Vang kan en få inntrykk av at alle i Valdres kommer til å savne et slikt mottak. Det er langt fra tilfelle og det har vært enorme tragedier med denne uansvarlige trafikken i Valdres. Her svikter avisen enda en gang.

For ordfører Vidar Eltun og andre kritikkløst begeistrede er dette en stor ulykke, for meg og mange andre en gledelig nyhet. Det er helt tragisk at en rik kraftkommune som Vang må saldere sin økonomi med en form for menneskehandel som for lengst er gått ut på dato, der kommunen i praksis blir siste ledd i en internasjonal menneskesmuglerliga, som styres av multikriminelle.

Asylretten, som dette umulige systemet hviler på, er beregnet på en helt annen tid da fly og mobiltelefon ikke var oppnåelig for alle. Den helt ukontrollerbare menneskestrømmen har ført med seg mange bra mennesker, men dessverre alt for mange multikriminelle, drapsmenn, voldtektsmenn og terrorister.  Dessuten kan ikke lille Norge være ansvarlig for tredje verdens uansvarlige befolkningspolitikk. Tragediene er mange, og at det nesten bare kommer menn i stridbar alder, taler sitt tydelige språk. 

Asylretten, som fortest mulig bør oppheves, løser ingen problemer/konkflikter men sprer dem til stadig nye land. Om noen tror at dette systemet kan fortsette så bør slike optimister minnes på at det kanskje står 200 millioner mennesker der ute som er villige til å selge alt de har og kjøpe enveisbillett av mafiaen.

En mer edruelig tankegang hos både folkevalgte og media etterlyses.

Ole Kulterstad