Det Norge trenger, er et oppgjør NÅ!

Av Amund Garfors. 

Det er bare noen dager før vi skal gi våre stemmer ved Stortingsvalget den 13.september. Og aldri før har valget vært mer spennende og usikkert. Ingen kan med sikkerthet si om hvor det hele vil ende. Da alt fortsatt henger i lufta.

Ja, vi trenger et ærlig oppgjør med både media og et såkalt demokrati som ser ut til å være på vikende front, der man skulle tro og forvente at en såkalt borgerlig regjering ville føre en borgerlig politikk. Men slik er det ikke! Da jeg har innsett at både Høyre, FrP, KrF og Venstre har kjørt en ren sosialistisk linje i alle år. Og med en fordekt sosialist som statsminister!

Ingen kan si noe annet enn at denne regjeringen som har sittet i åtte år, og med et FrP som endelig tok til vett og kom seg vekk og ut etter vel 7 år, de har vært EU og FN underdanige. Ja der alle mulige slags direktiver som kom fra Brussel ble effektuert lang raskere her i dette servile landet, enn noe annet sted innenfor medlemslandene. Ja vi er faktisk nærmest de mest lydige nikkedukker, selv om vi IKKE er medlem av dette fasciststyret, som er overnasjonalt og direigert mot den norske folkeviljens flertall. Derfor tror jeg vi trygt kan kalle dette overformynderiet som et demodiktatur og som Brussel bestemmmer alt som skjer i dette landet!

Stadig får jeg høre at jeg framsetter konspirasjons-teorier når jeg bare prøver å få sannheten fram og si tinga som de er. Og jeg gjør ikke annet enn å referere til virkelighetesbildet av terror og hat som nå holder på å befeste seg også over Europa. Og da skulle det vel bare mangle at man ikke skal stå opp for sitt eget fedreland, vårt flagg og vårt eget folk, før at alt er for seint? Nå skal Norge fylles med afghanere etter at Norge, NATO og USA har lekt krig mot Taliban i 20 år. Og der det hele ender med at Taliban nå er blitt deres gode venner. Ja der disse tidligere fiendene nå også skal strømme fritt inn i hele Europa. Har det klikket for alle nå?

Problemet er at vi nordmenn fra gammelt av både er snill og ganske godtroende; det i kombinasjon med at vi har det litt for godt, noe som gjør det lett for den enkelte å slappe av og ikke bry seg med å tenke  litt framover. Noe som i aller høyeste grad gjør folket og Norge til et lett bytte og et lett spill for farlige krefter. Ikke minst for den egoistiske makteliten, disse kyniske globalistene som gjerne selger oss på rot. Representert av middelmådige oppkomlinger og sjarlatanere som kun tenker på egen karriere. Men minst på folket og landet som de har en plikt til å beskytte mot rov og ran fra utlandet!

Jeg vil påstå at staten er blitt litt for stor, der nær alt mulig skal statsunderstøttes. Slik avhengighet fører kun til ødeleggelse. Og da tenker jeg ikke minst på alle de hundretusenvis av utlendinger som bor her i landet, som ikke tilfører oss noe som helst, og der den norske stat bruker hundrevis av milliarder på å skifte ut den norske befolkningen. Ei skam og en skandale som vil få uante konsekvenser når tiden er inne.

Disse politiske partiene som jeg kaller for stortingspartiene, de bare slåss seg imellom, men de sloss ikke for oss, det norske folk! Politikerne har på vår bekostning bevilget seg så stor finansiell partistøtte at de lever godt bare på den. Derfor er disse lite ærefulle politikerne og deres partier blitt til egne partipyramider med interne maktstrukturer som selvsagt ikke ønsker innblanding eller den minste fornyelse. Og heller vil de ikke ha forstyrrelse og motstand som de uten tvil vi få, dersom partiet DEMOKRATENE skulle ende på Stortinget!! Derfor har dette partiet omtrent ikke blitt nevnt under hele denne valgkampen sommer og høst. Ja, de er livredde for å få ærlige og troverdige folk inn på denne scenen. En scene som de tror de kan stenge andre ute fra.

Ja, det norske folk, de er nemlig "parkert" på sidelinjen. Og det fordi disse "stortingspartiene" sjøl utarbeider sine valglister med ufarlige og konforme personer som tar ordre fra EU og FN. Og derfor har Stortinget følgelig fått en statistrolle!

Men statisten får særs god betaling uten den veldig store innsatsen for landet sitt. Elitemakten tillater nemlig disse "Stortingsstatistene parallelt å kunne tjene noen ekstra slanter på litt av hvert. Noe vi fikk høre om i dag, der KrF sin partileder Ingolf Ropstad ser ut til å ha glemt det 7de bud.  Ja der hans grådighet ikke ser ut til å ha noen grenser, ved hans jobb som statsråd, med ei saftig lønn ikke strekker til. Der denne 35-åringen fant ut at det kunne være lønnsomt å fortsette å bo hjemme på gutterommet hos mamma og papppa...

Jo Ropstad har sikkert fulgt alle "reglene" men det virker litt patetisk når han er gift med kone og barn, samtidig som han er registrert på gutterommet hos foreldrene. Til å le seg ihjel av! Men som kristen som han farer med å være, så skårer han godt på dødssynd nr 2, som er grådighet. Ja, ifølge Bibelen og skriften, så vil dette sende ham ut i evig fortapelse. Men hvem vet, kanskje kommer Nemisis fram den 13.september og gjør slutt på både KrF og Ropstad karriere i norsk politikk? Jeg skal i hvert fall ikke gråte!

I tillegg håper jeg at NRK sin glanstid også snart er over. Demokratene skal gjøre vårt til at det skal bli en del nye koster blant den gjengen. Våre skattepenger skal ikke gå til å subsidiere denne propagandaen som begynnner å bli nokså lik det man ser i totalitære regimer. Jeg er godt kjent på Cuba og Norge begynner å få presis de samme politiske føringer som jeg opplevde der borte. Ja demodiktatur er betegnelsen på det som nå utvikles her i Norge. Regjeringen Solberg overlater nemlig samfunnsregien til riksmediene, presis slik jeg så Castro hadde sin egen "Grandma" for å få ut politikken til folket. Og det samme gjorde muslimen Barack Hussein Obama også under sin åtte år lange ødeleggende presidentperiode. Men så kom Donald Trump og satte sin egen dagsorden, presis slik DEMOKRATENE nå skal gjøre så fort vi er inne på Stortinget!

Derfor STEM DEMOKRATENE den 13.september! For dette gjelder og består nå nemlig mellom liv eller død for fedrelandet!

Ankenes, 6.september 2021.

Amund Garfors
Stortingskandidat
DEMOKRATENE
Nordland.

Kommentarer