NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

torsdag 30. september 2021

Dette er Norges mest ateistiske partier

Av Kirkehøyden. 

Den 20 august 2021, hadde den "kristne" avisa Vårt Land en artikkel med tittelen: "Dette er Norges mest ateistiske partier". Og i brødteksten kunne vi lese følgende: "VALG 2021: Hvilke partier kjemper ateistenes sak? Slik velger du mest ikke-religiøst, ifølge Ateistene."

Det finnes ikke noe mer irrelevant enn budskap fra dere ateister. Muslimer og de som lever i ateistiske/ marxistiske stater (SV forbilder) flykter alle til de nasjoner med lang kristen kulturarv, som Norge.  

For der har de velstand, vitenskap, demokrati og rettsstat. I tillegg kommer Israel, for alle hemmeligheter er skrevet ned i Bibelen. De etablerte et utviklet land i løpet av noen tiår, og ingen bidrar mer til vitenskap og sivilisasjon. 

SV hyller barbariske terror org, som har lovfestet holocaust 2. De er våre nynazister, grunnet dette sosialistiske slektskapet. Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei. Kaller FRP brune? De er venner av Israel og det jødiske folk.

Ringen er sluttet: Bildebeviset: Her er den palestinske lederen i nazistenes konsentrasjonsleir i 1942 - MIFF Ikke rart SV hadde en partileder som var nazi under krigen, og her ei annen nazimerr med sin egen Hitler Jugend. Israelsk avis hevder at Kristin Halvorsen ropte død over jødene. (aftenposten.no)  

Og det er vel der dere ateister også befinner dere.

SV - beste parti for ateister - deres forbilder er nå Cuba og Venezuela, hvor folket graver etter mat på fyllinga eller flykter for å fø sine familier,  SV var også store fans av Sovjet som imploderte, og DDR, som skjøt egne borgere om de flyktet til det kristne vest.

Alt dere har er at dere ikke tror på Gud. Dere forkaster Ham, men hva forkaster dere? Vårt Gudsbilde, som dere ikke aner noe om (gjettverk), eller lager deres eget, som dere også forkaster. Stupiditet i annen potens.

Kirkehøyden.
Evang. kristen