Dette støtter nok biskopene og "kirken"

Gideon deler ut Bibelen til skular, overnattingsstadar og institusjonar.
 Biletet er frå Vårt Lands besøk i 2019. (Erlend Berge)
Av Kirkehøyden. 

"Kvart år får 10-15.000 norske skuleelevar biblar frå Gideon som ei personleg gåve. No møter organisasjonen motbør frå Utdanningsdirektoratet, som tilrår at kommunane stansar praksisen.Vårt Land (vl.no)

Borg biskopen - Sommerfeldt var sterkt mot at hver husstand i Østfold fikk en Bibel. "Kirken," kuppet av marxister er nå for avkristning,

Hamarbispen trekker nazikortet mot Israel/ jøder, fordi de har forsvart seg så godt mot terrororganisasjoner og muslimske diktaturer i 73 år - avverget holocaust 2 - det liker ikke "kirken." Vi evang. kristne venner av Israel er farlige. Tidl. redaktør Helge Simonnes i Vårt Land, kaller oss ekstremister på høyde med Taliban og IS.  

Nåværende redaktører har aldri tatt avstand fra beskyldningene mot oss. Et poeng (ekstremt) fra Simonnes var at vi sier Guds løfter til Israel står ved lag. Likedan Visjon Norge og deres tusenvis av partene er ekstremister, for å omfavne Evangeliet, og står med Israel.

Vi er som, Taliban/ IS, som dreper sine egne som prøver å flykte. Tusener av kristne ble halshogd og korsfestet i Syria - ikke et kvekk fra "kirken". Vi er som Taliban som henretter 85 jenter, som drømte om utdannelse, kidnapper barn og unge jenter til sexslaver, som gjengvoldtas dagen lang.  

Ser ingen fordømmelse fra Vårt Land, "kirken" eller MF, som jobber mot islamofobi. Det må være alle de skolejentene, og de på flyplassen i Kabul, som prøver å flykte. 

Et militærfly stappfullt av muslimer med islamofobi, og muslimer som hang seg på utsiden av flyet under avgang - grunnet islamofobi - skam dere. MF forsker på vår islamofobi, og norske muslimer får millioner for å bekjempe vårt muslimhat. Alle bekjemper HRS/ Hege Storhaug, for å fortelle "the aweful truth."

Kirkehøyden

Kommentarer