NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

fredag 24. september 2021

Gutteroms-politikerne skal UT

Av Spikeren. 

Det ramler stadig flere guttepjokker ut av skapene på Hoppeslottet - eller Stortinget, som noen kaller det. Her finner vi politikere av alle farger, størrelse og aldre som sverger på at de ennå bor på gutterommet, noen endog sammen med kone og barn!

En hver norsk sau vil nok skjønne at dette er en uholdbar situasjon for de nystekte broilerne som skal inn på Hoppeslottet og leke politikere. Selv med millionlønninger skjønner jo alle at broilerne trenger leieinntekter fra den boligen de angivelig ikke har. Det er dyrt å bo i Oslo, må vite! Til og med mangemillionæren Jonas Gahr Støre måtte ty til svart arbeid for å få endene til å møtes. Derfor må det kuttes i pensjonene til eldre og uføre, samt skatte i hjel den arbeidende del av befolkningen som faktisk har bygget opp landet.

Disse som har jukset seg til gratis pendlerbolig og i tillegg unndratt seg hundretusenvis av kroner i skatt, bør og skal straffes på samme måte som enhver annen norsk borger. Her nytter det ikke å bare "beklage" og betale tilbake. For disse menneskene selger gjerne sin egen bestemor, ja endog sine egne foreldre, for å snuske til seg uberettige goder. De eier hverken skam, ære eller respekt. Hvordan kan vi da forvente at de skal respektere det folket som de liksom er satt til å tjene?

Selv om både SMK og riksrevisjonen nå forsøker å fremstå som moralsk rettskaffen, har jeg ingen tro på at dette er ekte. Siden den ene gutterom-saken etter den andre nå dukker opp, virker det som at det å registrere seg hjemmeboende hos mor og far har vært en vanlig trend som stilltiende ble akseptert, ja kanskje til og med "foreslått" som en fin ordning for de som var litt "smarte"?

Vi, Folket, krever at disse må stå til ansvar for hva de har gjort! Om dette hadde skjedd i en vanlig bedrift ville de fått sparken på dagen og i tillegg blitt politianmeldt. Deretter måtte de gått gjennom en rettsak hvor de ble dømt til å betale alt tilbake med renter, pluss et fengselsopphold på kjøpet.

Vi er dritt lei av korrupte politikere som oppfører seg som om de er hevet over loven. Dette som er gjort må få alvorlige konsekvenser for hver og en av disse kjeltringene!

Spikeren