Har islam erklært krig mot Vesten?

Av Amund Garfors. 

Ja det er vel all grunn til å stille et slikt spørsmål i en tid der både USA og NATO ser ut til å være på vikende front? For hvem skulle vel tro at disse fillefransene og  skjeggete krigerske og lite siviliserte muslimene fra Taliban skulle klare og jage ut og ta full kontroll over Afghanistan og hovedstaden Kabul? Og det på bare vel ei uke!! Og det etter at USA og de allierte med bl.a norske soldater, har vært i landet i 20 år! Brukt hundrevis av milliarder av dollar. Hvor de har trent og lært opp disse menneskene til å bli soldater som en skulle tro var til å var til å stole på? Men som sviktet når de trengtes som mest!

Ja, dette var nemlig helt som forventet. Sjøl advarte jeg gang på gang mot at Norge for 20 år siden gikk inn i denne hengemyra, men alle mine og andres advarsler var fånyttes. Hadde bare våre naive politikere giddet sette seg inn i islams historie, så hadde mye vært vunnet. Men dessverre, her  i Vesten så har vi ledere som ikke forstår at det er helt umulig å spre demokrati, menneskerettigheter, kvinnefrigjøring og frihet i muslimske land. De burde heller brukt resursene for å sikre demokrati og frihet i land som allerede har demokrati, og der vi heller burde ha stengt strengt grensene for islams inntreden til Europa og USA! 

Dersom jeg selv bodde i et ikke-vestlig land og fikk se woke-hysteriet, den politiske korrektheten, den selvutslettende mentaliteten, det grønne skiftet, den hysteriske redselen for å bli kalt rasist og islamofob, denne sinnssyke pride-politikken, hjelpeløsheten, naivismen, eskapismen og de åpne grenser som står på vidt gap, der vi i tillegg flyr inn tusenvis av afghanere som ingen har kontroll med og om de er venn eller fiende, ja da ville jeg sannelig betakket meg for denne vanvittige destruktive ideene som nå har infisert oss.

Ja det har blitt advart mot militære eventyr i Afghanistan helt siden Sovjet gikk inn i 1980. Også de måtte trekke seg ut med halen mellom beina. Deretter har Vesten og NATO vært idiotisk nok til å påta seg enda mer håpløse oppdrag med å bygge et såkalt demokrati etter vestlig forbilde i dette røverlandet! Dette sinnssyke oppdraget ble omtalt med entusiasme av norske venstrevridde politikere fra omtrent samtlige partier, inntil dette korthuset falt sammen for ca. ei uke siden.

Alle peker nå mot Vesten, NATO og Joe Biden, der de mener disse burde visst bedre... Å nei, jeg tror det er norske politikere som burde visst bedre! Uten å spørre folket, så kaster de pengene våre ut av vinduet, og tross mange advarsler. Og det fordi de dessverre hadde litt for lite vett og altfor mye penger. Derfor trengs det helt nye politikere i dag, politikere som ikke lar seg manipulere med slike vanvittige militære engasjement i Afghanistan og andre røverland. Der de kler dette med en slags idealisme og ønskedrømmer som ikke har noe som helst med virkeligheten å gjøre.

Det er all grunn til å huske at Islam på et grunnleggende nivå bærer i seg intoleranse og fiendtlighet mot Vesten og alle kristne. Dette ser vi tydelig i manifestet i islamske land hvor kristne ikke aksepteres og blir forfulgt og drept. Dette burde være mer enn nok til å holde seg vekk fra slike land og la dem seile i sin egen sjø. Jeg er i alle fall for min del ikke så naiv som våre uansvarlige vestlige politikere. Politikere som ser ut til å tro på denne intoleransen og der de samtidig tror at bare vi henter inn millioner av slike mennesker, da vil deres fiendtlighet forsvinne som dugg for sol bare vi åpner opp våre grenser. Der flyene Kabul har gått i skytteltrafikk med afghanere som skal bosettes i vestlige land. Dette er som å spille russisk rulett med Europas befolkning! 

"Det finnes moderate muslimer, men ikke moderat islam"!! Disse sannhetens ord burde vært satt i glass og ramme og hengt opp på veggen i Stortinget. For før eller siden så kan "moderate norske muslimer" velge å gå back to basic, ja til sine islamske røtter. Og hva gjør våre naive myndigheter den dagen?

For det er nemlig to typer muslimer som forholder seg bokstavelig til koranen; de som praktiserer den helt bokstavelig, og de som tolker den bokstavelig uten å praktisere den, fordi samfunnet de bor i forhindrer dem i dette.

Det er med andre ord ekstremister som sitter på gjerde og venter, ekstremister som gjerne ser at Norge en dag ender på samme måte, slik Afghanistan nå er blitt. Og vi har litt for mange av dem her i Vesten! 
Sannheten er den at Islam har erklært vesten krig og våre allierte og storebror Amerika ligger nå med brukken rygg og med en president uten makt etter statskuppet i Afghanistan.

Politikerne våre faller oss nå i ryggen ved å danne allianser med selve fienden Taliban, som de har prøvd å stå i mot, men det var til ingen nytte.

Det er nå vi trenger sterke ledere, men det er mangelvare for tiden.

Gud hjelpe oss alle!

Herved er nok en advarsel avsendt!

Ankenes, 30.august 2021.

Amund Garfors
Stortingskandidat
DEMOKRATENE
Nordland.

Kommentarer