NB! Du må klikke på tittelen for å komme til kommentarfeltet.

lørdag 25. september 2021

Politisk kvarter - NRK TV - mandag 21 september

Av Kirkehøyden. 

Takker for en meget interessant debatt. La meg fortelle at KrF gikk fra 14% + til under sperregrensen, fordi vi konservative, evangeliske kristne og venner av Israel forlot dem. Bondevik kastet Israel under bussen, i håp om en internasjonal karriere. Han trodde vi var for dumme til å skjønne strategien, og at vi ikke hadde noe annet sted å gå - Hagen visste råd. Vi hadde ingen respekt for Ropstad fløyen heller, de var også svikere. 

Vi samles på en blogg og feiret KrF under sperregrensen, de kommer aldri tilbake - takk og lov. Mathisen typen og Bondevik er årsak til at de nå er ferdige. 

Jeg er overbevist om at hvis kretsen rundt Norge i Dag hadde vunnet frem ville de vært et 20 % parti. Mange sekulære konservative er oppgitt over det moralske forfallet, og KrF kjemper aktivt for Islamisering av Norge. Ingen homoekteskap, ingen abort og full støtte til Israel, skulle vært en selvfølge til denne dag.

Her et "høydepunkt" fra KrFs nedtur: Første landsmøtet for Hareide lot de en vulgær og gudsbespottende lesbe ta seg av underhodningen. De har ingen begrep, fra Bondevik, inkludert Ropstad. De dolket oss i ryggen og behandlet oss som idioter. Under landsmøtet viste jeg til Matt 19.4 og en homse sa at han ville begå selvmord grunnet slike som meg. De er infiltrert av u-kristelighet.

Et annet "høydepunkt": En nestleder bad oss holde oss på bedehuset, så stilte hun opp i undertøy i et dameblad, for å treffe "skikkelige velgere."

Derfor røykte Bondevik sigar, for å gjøre seg kul for de samme velgere. Valgerd drakk "raudvin", og jeg er sikker på at de betalte konsulenter 300.000 for disse rådene. 

Så sitter Valgerd i Stålsett utvalget, som foreslår å ta fra oss foreldreretten og gjøre oss til kriminelle om vi forteller barna om Jesus, før de kan "velge selv."   

Vi er barrieren for en hedensk verdenskirke, hvor "kirken", MF og KrF er en drivende kraft. Stålsett har en phd i "liberation teologi" (kommunisme). Fader Stålsett holder "meetings" med Islamister på Stiklestad, som ikke lenger er et kristent hellig sted. Vår kristne kulturarv er under attakk fra innsiden av "kristenheten".

Kirkehøyden