Åpent brev til Kong Harald V fra Amund Garfors

Pakistanske innvandrere på Ekeberg camping i 1971.
Innvandringsjubileumet i Oslo 29-30 okt 2021.

Kjære kong Harald!

Undertegnede har skrevet brev til deg tidligere og denne gangen skriver jeg i anledning at Oslo kommune skal feire et såkalt 50- årsjubileum og det for å feire arbeidsinnvandringen fra Pakistan og som dessverre tok til for over 50 år siden. Ja jeg er dypt sjokkert over denne byrådsleder Raymond Johansen fra AP og ordfører Marianne Borgen fra SV,  som tillater seg denne frekkheten, der de inviterer deg til dette gjestebudet. Og der jeg henstiller til deg Kong Harald, at du avviser deres frekke anmodning klart og kontant for de er kun ute etter å lure deg, ja å bruke deg som alibi eller som et slags gissel, der du skal sitte og smile mot et bedre vitende i dette rådhuset og i denne hovedstaden som er skammelig ødelagt. Hvor det norske folket i denne byen er skiftet ut for fremtiden. En by som vanlige fornuftige nordmenn skyr som pesten.

Tilfeldigvis var jeg i Oslo sommeren 1966, for vel 55 år siden. Jeg hadde da mønstret av en tankbåt og måtte innom rederikontoret i Oslo for å hente oppgjøret for 16 mnd hardt arbeide. Jeg kan tydelig huske disse pakistanerne som satt på benkene under de store flotte eiketrærne på Karl Johan. Der de satt å røkte noen forferdelige sigaretter som forpestet lufta. Mens andre virret rundt på fortauet som hodeløse høns, og der de ikke hadde noe særlig vennlighet i sine blikk. Mens jeg satt der på benken, så fikk jeg et tydelig tegn fra oven ja en slags beskjed eller kall det gjerne en åpenbaring, at disse folka ikke var kommet hit som våre venner. Og dersom de ble værende her, ville dette få store konsekvenser og en langvarig irritasjon for det norske folk.

Sannheten er den at når jeg begynte å undersøke hva slags folk dette var så fikk jeg vite at de var pakistanske turister, som hadde tatt seg inn i kongeriket vårt på turistvisum og med god hjelp av menneske smuglere mens de på ingen måte hadde til hensikt om å returnere til sitt hjemland Pakistan. Jeg stoppet til og med en politimann og spurte ham om hva slags folk dette var, men fikk bare et "god dag mann økseskaft" fra denne karen. Seinere ruslet jeg bort til Dagbladets redaksjon som bare lå et steinkast derifra, og der traff jeg en journalist- som ikke på noen måte ønsket å besvare mine spørsmål, så fikk jeg sannelig oppleve at journalistene i Norge er døde. Fordi de var overhodet ikke til å rikke på i anledningen pakistanernes tilstedeværelse- og viste ingen interesse å ta et bilde av fremlingerne eller skrive om dette. Noe jeg synes var meget merkverdig under denne tiden jeg oppholdt meg i Oslo. Der jeg også på en måte fikk en mistanke om at menneskesmuglere og kriminelle stod bak, og dette var Dagbladet redde for å skrive om.

Ja, tenk det Kong Harald, at bare vel 20 år etter at vi kastet ut nazistene, så banket en annen invasjonshær på døra. Joda, disse kom uten våpen, men de hadde med seg et enda farligere våpen enn hva nazistene benyttet, som det heller ikke finnes noe våpen i verden til å sette imot, nemlig Islam som er helt uslåelig uansett hvor de kommer. Og det er vel taliban et levende og tydelig eksempel på? Bare spør denne Erik Kristoffersen som nå er fra Bjerkvik og er Forsvarsjef i Norge og gjorde karriere i Afghanistan, for han kjenner Islam og han vet at ingen våpen i verden er sterke nok til å få bukt med denne ideologien, forkledd som religion! Så denne invasjon som vi er vitne til i dag, her i Norge- den er langt værre enn hva Hitlers plan for Norge var i 1940. Tyskerne de fikk vi ut, men dagens okkupanter, de er kommet for å bli.

Og nå skal det feires to dager 29 og 30 oktober med full markering i rådhuset, med prominente gjester og med deg Harald i spissen. Jommen sa jeg smør! 50 år med fremmedgjøring i hovedstaden har satt sine tydelige spor- uten å ha spurt oss. Der du skulle vært landets og hovedstatens beskytter, en  jobb som ikke har blitt ivaretatt av Hans Majestet Kongen. Nei, Oslo kan aldri reise seg igjen der alt er blitt fremmedgjort og utrivelig, så dette burde slett ikke være noe å feire. Vi burde burde heller ikle oss søregbånd fra Lindesnes til Kirkenes.

Ja så sannelig her skal det visst heller skåles og utropes hylles at diaspora ble grunnlagt av pakistanske innvandrere som tok seg ulovlig inn i Norge der våre ledere den gangen utviste en total mangel på handlekraft-der de sviktet sin oppgave- da de ikke utviste inntrengerne på turistvisum, slik Finland klarte det. Så hvorfor i all verden skal du Kong Harald ha noe med dette å gjøre? Du er vel ikke blind og døv- og da har du vel fått med deg at i nyhetene fortelles det at i mange skoler i de største byene her i landet der er det snart ikke etniske elever lenger og hvor lærerne bankes opp- og dette er vel ingen grunn til å feire?

Nei, her er det nok denne penge eliten som er blitt søkkrike på innvandringen, og derfor feirer sin  egen  uovertrufne innvandringspolitikk, and in your face! 50 år med mennesker fra land  der ressurssterke menn, og som senere hentet sine kjærringer til Norge, avlet en masse barn på vår bekostning og lyktes med å karre til seg en tilværelse i et karrig land langt mot nord på den andre siden av kloden full av naive dumme nordmenn og velferdsgoder som de fleste nordmenn bare kan drømme om.

Og glem ikke, at fedrene til dagens kriminelle pakistanere som skyter vilt om seg i våre byer, altså de "originale" arbeidsinnvandrere var for øvrig de første som brakte inn store mengder Heroin og narkotika til hovedstaden og resten av landet. Ja, så fort de hadde jamret, grått og løyet seg til opphold, så dro de tilbake til hjemlandet for å fylle opp kofferten med narkotiske stoffer, og denne importen grunnla senere store kriminelle dynastier både her og i resten av Europa. Dette fortsetter som før og lever i beste velgående til denne dag. Derfor ber jeg deg Kong Harald på mine knær: HOLD DEG VEKK FRA DENNE FEIRINGEN!

Jeg vil få minne deg om et lite vers fra Bibelen Matteus 12, 25: "Hvert rike som er strid med seg selv, blir ødelagt, og hver by eller hvert hus om er i strid med seg selv. kan ikke bli stående."

Narvik 27.10 2021

Amund Garfors

Kommentarer