Ungdomsskolen må bli bedre

Av Kirkehøyden. 


– Å starte arbeidet med en ungdomsskolereform som skal gi elevene mer praktisk læring, er en av de viktigste sakene jeg nå skal ta fatt på, sier nyslått kunnskapsminister Tonje Brenna (Ap). Men hun kan ikke si når endringene kommer. Bildet ble tatt da Brenna mottok nøkkelen til statsrådskontoret fra Guri Melby (V). Foto: Ali Zare / NTB Foto: Ali Zare / NTB

Du har rett Tonje Brenna med hensyn til Solberg regjeringen,  men ditt parti har skylden, med god hjelp fra SV. Fordi nivået ble etter krigen  senket med vilje særlig i de viktigste fagene, i andre fag ble kunnskap erstattet med propaganda. 

Grunnen var at dere visste at med en opplyst befolkning ville venstresiden miste makten, de "borgerlige" har hektet seg på den samme politikken. De  liker også en fordummet befolking, for å oppnå sine mål om å selge oss ut som folk og nasjon til globalismen. 

AP var skremt etter krigen - særlig med finansiering kunne arbeiderklassens barn få sann høyere utdannelse - lære om vår kristne kulturarv, som er basis for den vestlige sivilisasjon. 

Mediter litt over dette: Christianity the reason for West’s success, say the Chinese | The Iona Institute Sammen med Høyre, Venstre og endog KrF har dere avkristnet Norge og Grunnloven. Mange  unge vet ikke hvem Jesus er en gang - en villet politikk i 100 år. 

Alt vi har skyldes vår kristne kulturarv, Hans Nielsen Hauge var vår nasjonsbygger - ikke dere marxister. Nå satser dere på Islam og marxisme kombinert, uten en eneste "success story." De flykter alle til det som var kristne nasjoner fra New Zealand i sør til Norge i nord, for å nyte restene av vår kristne kultur. 

Nylig henrettet Taliban 85 jenter, for  å nekte dem utdannelse, og Solberg regjeringens første tanke var å sende mer bistand til Taliban. Ikke en fordømmelse.

Det samme innså Demokratene i USA på 60 tallet, med Edward Kennedy i spissen, skiftet fra Europeiske innvandrere, til 3. verden for å utvide og sementere en stor underklasse uten sann utdannelse. Dette ligger også til grunn for vår innvandringspolitikk, slik skal de sikre seg makten i USA, "de borgerlige" her i Norge konkurrerer om de samme stemmene. Skift oss ut som befolkning, her og USA. 

I USA skjer det ved å oppfordre hundretusener til å marsjere over grensen ulovlig - fra 144 land.  Record 2 Million Migrants Cross Border Between Ports of Entry During Past 12 Months (breitbart.com)

Kirkehøyden

Kommentarer