Brace for impact!

Av Amund Garfors. 

Når jeg ser hvilke katastrofal utvikling det har vært de siste to år, med corona, nedstengninger av samfunnet,  konkurser, vaksiner, munnbind, sykemeldinger, koronapass og nå kanskje krig i  hele Europa, da kan jeg bare ikke fri meg fra tanken om å være ombord på et fly, som er i ferd med å styrte. Og dersom vi er heldig og ha en leder som kan jobben sin, så kan det muligens gå bra. Men med dagens statsminister og hans besetning, så ser jeg heller lite håp.

Og jeg kan heller ikke befri meg fra tanken på denne eksepsjonelle dyktige kaptein Chelsey Sullenberger, som for noen år siden, med sin Airbus 320, måtte nødlande på Hudson River, rett ved New York city. Ja da han fikk full stopp på begge motorene, da flyet traff en skokk med fugler (en birdstrike) Der de ble sugd rett inn i jetmotorene. Utrolig nok gikk denne nødlandingen helt perfekt, og ikke et menneske omkom. 

Det rare var, at kaptein Sullenberger, hadde i sin lange yrkesaktive karriere som pilot i US Airways, omtrent daglig trent opp seg sjøl,  psykologisk, på at en dag skulle kanskje han være den som måtte nødlande et fly på åpent hav. Og merkelig nok, så kom den dagen, som han hadde forberedt seg på  en rekke år, en forberedelse han hadde gjort både når han var på jobb eller han satt heime i sin egen stue og trente på dette via en computer.

Nå er der vel mange som lurer på hva jeg egentlig er ute etter? Eller hva jeg ønsker med denne artikkelen... Jo, det jeg vil, det er bare å spørre mine lesere om de har gjort noen forberedelser til ei tid som er underveis, ei tid om ikke vil bli særlig festlig og som vi alle neppe har trent så mye på...

For når vi studerer hva ekspertene mener eller sier, og som vil komme etter hvert som matprisene vil dobble seg, prisen på bensin og diesel trolig blir å nærme seg 40 kroner for en liter, ja da er det nok mange som bør innta visse grep og posisjoner, akkurat som man må dersom man er ombord på et fly som holder på å nødlande...

Nei, jeg klarer ikke å fri meg fra tanken om at det ligger en stygg plan bak det hele? Ja både med Corona og krigen vi nå ser i Ukraina. Alt er koordinert og det meste er grundig planlagt. F.eks den massive muhammedanske innvandringen, klimahysteriet og medfølgende planøkonomi, tja som trolig skal ruinere oss alle. Og også en energikrise, og en ny pandemi og som langt fra er over. Og som til slutt skal  ende i en økonomisk smell som vi ikke har sett siden børsen i New York crashet i 1929/30. Kanskje det hele med Corona skal kulmineres med en storkrig? Det er rett og slett en perfekt storm for at det hele skal fordekkes og kamufleres. Og der politisk inkompetanse er medvirkende i dette sjofle spillet, der de fleste kommer til å få føle følgende av at kjeltringene har fått lov å herje fritt...

Ja, hvem står da bak det hele? De færreste har vel hørt om George Soros som har lovt seg sjøl at han skal være med på å ødelegge USA? Deretter har vi en merkelig fyr som har gått under radaren i mange år. Som åpenbart er denne galningen Klaus Schwab, som er leder av WEF (World Economic Forum) i Davos. Men som heller kunne hete World Evil Forum, da han forteller oss de skal "Build back better and you will own nothing and you will be happy"!

Tja, man må vel innse at vi mennesker er lette til å manipuleres, og lette til å lures trill rundt? Og tilliten til disse såkalte politikerne, den er i hver fall på bunn nivå hos meg. De har sjøl skapt denne politikerforakten blant oss velgere og som alltid sitter igjen med svarteper! Vi husker jo hva Gahr Støre sa i sin valgkamp; "Nå var det nordmenns tur" - men han burde heller sagt, nå er det nordmenns tur til å bli flådd eller å gå konkurs! For den politikken de nå fører, det er en ren katastrofe som ikke vil gå like bra som da Kaptein Sullenberger satt med spakene og tok sitt store fly ned på Hudson river!

Denne gjengen som nå styrer oss, de har som mål å sette landets innbyggere på fattigkassa, der NAV ikke lenger bare har utenlandske klienter, slik som i dag.

Vi ser tydelig at disse kjeltringene som styrer oss alle mot skjæret, de bruker både NRK og TV2 til å spre sin propaganda. Og vi ser stadig at de bare intervjuer resurssterke personer for å vise at de sjøl  gjør en god jobb. Men hva med de som sitter nederst ved bordet? De som sliter og må oppsøke NAV for å be om hjelp når pengene til f.eks strømregningene er femdoblet? Det er mange som ikke har råd til å holde varme i hjemmene sine, og som må kjøpe billig boksmat for å ha noe å spise. I lengden blir det kostbart og i mange tilfeller vil det føre til helseskader når man både må fryse og sulte.

Og det er fordi det er en agenda bak det hele! NWO styrer Norge i kulissene og på alle måter, der våre politikere kun er nikkedukker, lydige tjenere og papegøyer som lyder blindt det de har fått beskjed om. Høye priser er NWO og WEF sin "gave" til oss for å resette hele verdensøkonomien , ja for å ta fra oss pengene! Der de etter hvert bare vil skru til enda hardere. Og der denne sørgelige regjeringen som nå er samlet i dag for en budsjettkonferanse, kun følger ordre fra EU og FN. Og der alt er låst og ingenting vil bli bedre for Ola og Kari!

Igjen sier jeg som kaptein Sullenberger sa, like før de traff Hudson river: Brace for impact! Altså, gjør deg klar for hard landing, få på deg belte, krøk deg sammen, stram opp musklene og forvent et hardt trykk og anslag mot din økonomi!! 

Ankenes, 13/03 2022.

Amund Garfors

Demokratene
Nordland.

Kommentarer