Biovåpenekspert snakker ut om amerikanske biolaboratorier i Ukraina

Av P54. 

Original PDF her.  VIDEO her

RASKT OVERBLIKK

Ifølge biovåpenekspert Francis Boyle ser Russlands anklage om at Ukraina driver USA-finansiert biovåpenforskning ut til å være nøyaktig.

Hvis det er sant, er alle involverte underlagt livsvarig fengsel i henhold til Biological Weapons Anti-Terrorism Act av 1989.

Ifølge Boyle har den amerikanske regjeringen og Pentagon hatt en "omfattende politikk" for å "omringe Russland med biologiske krigføringslaboratorier" og "preposisjonere biologiske våpen" der for bruk mot dem.

Problemet med å prøve å skille mellom "bioforsvar" og "biokrigføring" er at det i utgangspunktet ikke er noen. Ingen bioforsvarsforskning er rent defensiv, fordi for å utføre bioforsvarsarbeid er du automatisk engasjert i å lage biologiske våpen, og all forskning med dobbelt bruk kan brukes til militære formål. SARS-CoV-2 kan være et resultat av slik dual use-forskning.

Boyle mener vi kan holde bakmennene bak SARS-CoV-2 biovåpen ansvarlige ved å be lokale påtalemyndigheter om å sammenkalle en storjury for å søke tiltale mot de ansvarlige for pandemien for drap og konspirasjon for å begå drap.

I videoen ovenfor intervjuer «InfoWars»-vert Owen Shroyer Francis Boyle, Ph.D., en Harvard-utdannet advokat og biovåpenekspert med en Ph.D. i statsvitenskap, om biolaboratoriene i Ukraina, som Russland hevder er engasjert i USA-finansiert biovåpenforskning.

I flere tiår har Boyle tatt til orde mot utvikling og bruk av biovåpen. Faktisk var det han som etterlyste biokrigføringslovgivning ved Konvensjonen om biologiske våpen av 1972. Han fortsatte deretter med å utarbeide utkastet til Biological Weapons Anti-Terrorism Act, som ble vedtatt enstemmig av begge kongresshusene og undertegnet i lov da- president George Bush Sr. i mai 1989.

Mens USA på det sterkeste har benektet Russlands anklager, sier Boyle at basert på det han har oppdaget så langt, utfører alle laboratoriene i Ukraina biologisk krigføringsforskning – inkludert etnisk spesifikke biologiske våpen – etter oppdrag fra det amerikanske Pentagon, akkurat som russiske myndigheter hevder.

"Pentagon driver ikke misjonsarbeid," sier han. "De dreper mennesker, og det er derfor de er der." Han påpeker også at alle involverte er underlagt livstid i fengsel i henhold til Biological Weapons Anti-Terrorism Act av 1989, som forklarer det gale strevet med å projisere disse laboratoriene som noe annet enn hva de er.

Stadig skiftende fortelling avslører løgnene

Som bemerket av Shroyer, har den offisielle fortellingen rundt biolaboratoriene i Ukraina gjennomgått flere iterasjoner de siste ukene. Det begynte med en flat fornektelse av at det var amerikanske biolaboratorier i Ukraina.

Men i løpet av få dager blåste vicestatssekretær for politiske anliggender Victoria Nuland et hull i denne fornektelsen ved å innrømme for kongressen at «biologiske forskningslaboratorier» i Ukraina har blitt finansiert og drevet under ledelse av USA, og at hun var «veldig bekymret» ” om innholdet i disse laboratoriene som ble brukt som biovåpen av russerne.

Til tross for Nulands bekymring for patogenene som brukes i krigføring, har vestlige medier forsøkt å hevde at laboratoriene ble satt opp for å ødelegge biovåpen fra sovjettiden, eller for å "sikre" gamle sovjetiske biovåpen, eller at de er diagnostiske laboratorier, "helse". laboratorier," bioforsvarslaboratorier, eller at de brukes til vaksineutvikling. Historien endres avhengig av hvem som forteller den.

Boyle kjøper ikke noe av det. I følge Boyle har den amerikanske regjeringen og Pentagon hatt en "omfattende politikk" på plass i ganske lang tid for å "omringe Russland med biologiske krigføringslaboratorier" og "preposisjonere biologiske våpen" der for bruk mot Russland. USA har også slike laboratorier i Sentral-Asia, sier han.

Ingen ting som "Biodefense"

En av de siste forklaringene fra en talsperson for det amerikanske utenriksdepartementet er at Ukraina har "bioforsvar"-laboratorier, som ikke er "biologiske våpenanlegg."1 Problemet med å skille mellom "bioforsvar" og "biokrigføring" er at det i utgangspunktet er ingen.

Ingen bioforsvarsforskning er rent defensiv, fordi for å utføre bioforsvarsarbeid er du automatisk engasjert i å lage biologiske våpen.

All forskning på dobbeltbruk kan brukes til militære formål, og er det ofte. Som forklart av Boyle, er ideen bak "biodefense"-forskning at det kan være et naturlig patogen der ute som kan forårsake en pandemi, eller noen kan frigjøre et konstruert biologisk våpen, som vi må forberede en kur mot.

Men for å lage kuren - vaksinen - må de først skape den forestilte trusselen, det være seg et oppskrudd naturlig patogen gjennom gain-of-function eller et syntetisk biovåpen. Så alt dette arbeidet er "støtende" ved at det kan brukes til militære formål. Ingen bioforsvarsforskning er rent defensiv, fordi for å utføre bioforsvarsarbeid er du automatisk engasjert i å lage biologiske våpen.

Så, ifølge Boyle, er begrunnelsen for at laboratoriene er for bioforsvar og helseformål ikke annet enn en fasade for det faktum at de driver offensiv biologisk krigføringsforskning med genetisk forskning, gain-of-function og syntetisk biologi.

Hva driver biokrigføringsindustrien?

På spørsmål om hva motivet bak denne typen forskning kan være, fremhever Boyle to potensielle årsaker. For det første, sier han, er det en global "nazi-kult" som rett og slett ikke vil stoppe. De ønsker å kunne kvitte seg med visse etniske grupper i verden, derav fokuset på DNA-baserte etnisk-spesifikke våpen.

Han påpeker at USA er det eneste landet i verden som ikke har overholdt loven for å kvitte seg med alle sine biologiske våpen. I stedet har vi laget mer, under dekke av bioforsvarsforskning.

President Reagan satte Dr. Anthony Fauci til ansvarlig for USAs biologiske våpenprogram, og han har holdt på siden. "Omtrent 95% av denne dødsvitenskapen om biokrigføring har blitt finansiert av Fauci, NIAID og NIH siden ca. 1984," sier Boyle.

I tidligere intervjuer har Boyle uttalt at han tror SARS-CoV-2 er et konstruert biovåpen, og her gjennomgår han igjen noen av årsakene. Han påpeker at Shi Zheng-li, den berømte flaggermuskoronavirusforskeren ved Wuhan Institute of Virology i Kina, ble opplært ved biolaboratoriet i Galveston, Texas, som er «en del av USAs biologiske krigføringsindustri».

«[Shi Zheng-li] tok en syntetisk biologisk organisme fra Wuhan BSL4, brakte den over til University of North Carolina, BSL3, og ga den deretter funksjonsvinnende egenskaper under Ralph Baric, som er ekspert på dette, og laget hans.

Og, forresten, FDA var involvert i dette også. Tenk på det nå. FDA som godkjenner disse Frankenshots som dreper og deaktiverer mennesker, var involvert i utviklingen av COVID-19. Så de har oss på begge sider her.

På samme måte kommer [CDC-direktør Rochelle] Walensky, som heller ikke kan få historien sin rett, hun kommer fra Harvard Medical School. Harvard Medical School var involvert i utviklingen av COVID-19 biologiske krigføringsvåpen. Faktisk var Harvard en av sponsorinstitusjonene til Wuhan BSL4.

Lederen for Harvards kjemiavdeling, [Dr. Charles] Lieber, han var der også, med sitt eget laboratorium som spesialiserer seg på nanoteknologi. Og Lieber hadde også jobbet for Pentagon.»

Den andre motivasjonsfaktoren er penger. Ikke bare tjener de penger på forskning og etablering av disse biologiske våpnene, men de tjener også penger på de antatte kurene, enten de er vaksiner eller terapeutiske midler.

USA er ikke alene om å lage farlige biologiske våpen, selvfølgelig. «Britene er også en del av dette, franskmennene, israelerne. Vi har et nettverk og en kult av nazistiske dødsforskere i biokrigføring, sier Boyle.

Vi må kreve ansvarlighet

I et 2021-intervju med meg presenterte Boyle et veikart for å straffeforfølge covid-forbrytelser og sette en stopper for høyrisiko biologisk forskning. Problemet vi står overfor er at vi har innsett at selv vår føderale regjering har blitt tatt til fange av styrker som prøver å ødelegge USA innenfra. Det er svært usannsynlig at våre føderale myndigheter – inkludert føderale dommere – noen gang vil forsøke å håndheve loven om biologiske våpen mot terrorisme.

Den gode nyheten er, ved å fokusere på lokalt valgte påtalemyndigheter, kan vi omgå dette dilemmaet. Avhengig av staten kan de gå etter titler som distriktsadvokat, statsadvokat, påtaleadvokat eller fylkesadvokat.2 I det intervjuet forklarte Boyle planen:

"Mitt forslag er dette: Det amerikanske folket, på statlig, lokalsamfunnsbasis, må gå til våre lokale påtalemyndigheter, det vil si statens advokater, distriktsadvokater, fylkesadvokater, enhver lokal påtalemyndighet. Og sist jeg leste var det godt over 400 slike i landet.

Disse lokale påtalemyndighetene er ikke en del av det føderale systemet. De har fått fullmakt av den 10. endringen til USAs grunnlov. De er demokratisk valgt av folket i samfunnet deres.

Føderale dommere velges ikke av noen. De er utnevnt av presidenten, og når de først er på benk med livstidsperiode, kan de bare fjernes ved riksrett, noe som er nesten umulig, og lønningene deres kan ikke reduseres. De er som Gud den allmektige der oppe som sitter på disse føderale benkene.

Ikke slik med statlige og lokale påtalemyndigheter. De er ansvarlige overfor folket i samfunnet ... jeg tror at hvis vi til og med kan få en av 400 lokale påtalemyndigheter til å kalle sammen en storjury og returnere tiltale for drap og konspirasjon for å begå drap, vil hele korthuset kollapse"

Tiltale for covid-konspiratørene

Boyles plan inkluderer en to-trinns plan for påtale, en rettet mot de ansvarlige for covid-pandemien, og en annen for covid-angrepene. For å holde meg til emnet, vil jeg bare gjennomgå påtalemyndigheten av COVID-konspiratørene her.

Boyle anbefaler å organisere seg på lokalt nivå, og gå rundt til alle lokale påtalemyndigheter og kreve at de sammenkaller en storjury for å søke tiltale mot de ansvarlige for COVID-19 for drap og konspirasjon for å begå drap.

Boyle har undervist i både strafferett og internasjonal menneskerettighetslov. Han praktiserer også fortsatt strafferett, både påtale og forsvar. I følge Boyle har anglo-amerikansk felleslov en definisjon for "drap" som gjelder i alle stater i USA med unntak av Louisiana, og det er "ulovlig drap av et menneske med ondskap på forhånd." Han forklarte:

«La oss analysere det ned. Ordet "ulovlig" - alle disse personene jeg nettopp nevnte fra denne inngåtte studien ... var involvert i forskning, utvikling, testing og lagring av biologiske krigføringsvåpen i klare brudd på loven om biologiske våpen mot terrorisme fra 1989.

[Begrepet] 'drap på mennesker' — jeg tror antallet amerikanere som har blitt drept, myrdet av COVID-19, er godt over en million ... Og så, 'med ondsinnet omtanke' - 'ondsinnet overtanke' er en juridisk term of art.

Det ville ta meg tre, fire, fem forskjellige klasseøkter for å gå gjennom alt, men ett element av ondsinnet omtanke er hensynsløs fare for mennesker, og det visste de tydeligvis. Hvis du leste kontraktene og studiene, visste de ... at dette gevinst-av-funksjonsarbeidet var eksistensielt farlig og de gjorde det likevel.

Det er tydeligvis "hensynsløs fare for mennesker," "ondsinnet på forhånd." Så, du har alle elementene der for drap, og deretter "konspirasjon for å begå drap." I vanlig lov er "konspirasjon" to [eller flere] personer komme sammen for å bli enige om å gjøre en ulovlig handling - for eksempel brudd på vedtektene mine - eller en lovlig handling med ulovlige midler.

Så jeg tror vi har alle disse menneskene i det minste for drap og konspirasjon for å begå drap, og mitt råd er at hvis du har mistet en kjær eller en venn som bor i den territoriale jurisdiksjonen til noen av disse lokale påtalemyndighetene, ville de ha jurisdiksjon å sammenkalle en storjury og søke tiltale for drap og konspirasjon for å begå drap mot alle disse menneskene.»

Men hvordan begynner vi å identifisere de skyldige? Boyle foreslår å starte tiltalelisten med de 15 medforfatterne av avisen fra 2015, «SARS-Like Cluster of Circulating Bat Coronavirus Pose Threat for Human Emergence»3 og de som finansierte den.

Disse inkluderer tidligere NIH-direktør Dr. Francis Collins, Fauci, Peter Daszak (president for EcoHealth Alliance), CDC-direktør Dr. Rochelle Walensky, Ralph Baric, Ph.D., og flere andre navngitte forskere ved University of North Carolina. I følge Boyle er det papiret «den rykende pistolen på hvem som står bak COVID-19».

Kommentarer