Hvordan kan frie opplyste nordmenn undervurdere islam-alvoret?

Av Dan Odfjell. 
 
Jo, det skal jeg forklare i klartekst: Norske riksmedier er landsforrædere ved ikke å fortelle sannheten, det grunnet ideologiske, ja sågar av statsfinansierte grunner.. Den modige Hege Storhaug hadde i dag 21/4/22 HRS-innlegget: «Varsler borgerkrig dersom hijab forbys» med referanse til Frankrikes president Emmanuel Macrons ord i valgkamp mot Marine Le Pen. Og Storhaug uttalte: «Med sitt varsel om «voldskaos» røper Macron alt om Islams ødeleggelse av Frankrike». Samt at han har bøyd av, at han har resignert overfor makt-islam, at åpen kamp må påregnes dersom vi europeere vil bevare vår frihet i Europa. Sagt på min måte, «den feige forfinede» franske presidenten tør ikke sannhet. Som president svikter han slik sin første og viktigste plikt, det å ivareta sitt land og sitt folk. Måtte derfor Le Pen vinne.
 
Hvordan kan vår egen statsminister etter opptøyene i Sverige under påske-uken unnlate å forsvare oss og vårt land fra slike økende svenske og usiviliserte tilstander? Når både Sverige og Frankrike så entydig anviser vår uunngåelig kullseiling dersom vi fortsetter under fulle seil.. De rabiate innvandreropptøyene i Sverige taler sitt tydelige sprog, dette er ingenlunde fredelige protester, men aksjoner av ideologisk pregede terrorister i kompaniskap med uregjerlige voldsbander. Og dette vil utvilsomt gå fra ondt til verre. Å tro noe annet er naivt og/eller uopplyst, det siste takket være riksmedienes bevisste undertrykkelse av sannheten, et landsforræderi av dimensjoner. Myndigheter kan ikke si at de tåkelegger virkeligheten gjennom riksmediene fordi de ikke vil å uroe befolkningen. Det fratar folk muligheten til selv å kunne ta forholdsregler, så som å fraflytte landet og annet.
 
Under overskriften «Paludans svenske dominoeffekt» skrev Kent Andersen innledningsvis på document.no idag 21/4/22: «Ingen bryr seg om hvordan vi fredelige, sekulære borgere føler det når fremmed ukultur krenker vestlige verdier og trygghet, selv om vi var her først, og skapte gode, trygge samfunn med både samhold og mangfold - uten hjelp av «fredens religion». At noen kan påstå det siste, fredens religion, er slik innlysende «vrangforestilling» at det behøver ikke en gang diskuteres». Men nettopp derfor, hvorfor tør ikke tidens statsledere å rette egne rygger samt å rette opp folkets rygger? Jo, igjen er forklaringen den samme: De indoktrinerende mediene og politikerne er sammen så løgnfulle at de lett faller som dominobrikker, de også, overfor sannhet. Vesten er bankerott både moralsk og ellers. Våre verdier er av noen relativt få  molboere med vitende vilje tatt fra oss.

Er Jonas og Erna mer enn arrogante?

Da har de noe til felles med den franske presidenten Emmanuel Macron som beskytter landets anti-nasjonale, og heies frem av den tyske kansleren Olaf Scholz på tvers av landegrensen. Helt unormalt det å blande seg inn i andre lands innenriks politikk. Det viser hvor viktig dette valget i Frankrike er for EU, med Tyskland som dominerende.. Altså, globalister dette som hensynsløst strunter i egne etniske befolkninger, dvs for karriere veiene sine. Derfor fortjener Macron å tape, ellers tapes landet. 

Macron besøkte en islamist-bydel av Paris og, mot bedre vitende lot som innbyggerne der var arbeidere.. Det tillot ham frekt og løgnaktig å kunne utbasunere: «De siste måndene har stigmatisert arbeiderklasse områdene; det har bidratt til motsetninger og noen ganger splittet samfunnet vårt».  Et bevisst valg triks dette, for globalistene er antinasjonale.
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer