Ikke bare USA trener nazister i Ukraina, men også Canada

PHOTO BY AVR MELISSA GLOUDE
Av P54.

Nazijeger skjeller ut Canada over Ukraina

Azov-krigere er nynazister og Ottawa måtte vite dette, har Simon Wiesenthal Centers Efraim Zuroff fortalt kanadiske medier

Direktøren for Simon Wiesenthal-senteret i Israel har fordømt kanadiske tropper for å trene nynazistiske krigere i Ukraina, og sa at det var Ottawas ansvar å sørge for at slike ting ikke skjedde. Det kanadiske militæret nektet imidlertid enhver forpliktelse til å bakgrunnsjekke treningsmottakerne.

"Den kanadiske regjeringen gjorde ikke sin plikt," sa Efraim Zuroff til Ottawa Citizen onsdag. "Det er det kanadiske forsvarsdepartementets ansvar å vite nøyaktig hvem de trener.

"Det er ingen tvil om at det er nynazister i forskjellige former i Ukraina, enten de er i Azov-regimentet eller andre organisasjoner," la han til.

Kommentarene hans kom etter en rapport fra Radio Canada på mandag om at kanadiske tropper i november 2020 ble fotografert og trente medlemmer av "Azov"-regimentet samt minst én soldat som bar insigniene til SS-divisjonen "Galizien", en ukrainsk enhet som kjempet for nazistene under andre verdenskrig.

Det kanadiske militæret erkjente bildenes autentisitet, rapporterte Ottawa Citizen. Canadian Forces (CAF) nektet imidlertid for å ha en forpliktelse til å bakgrunnsjekke soldatene de trente.

Ukraina er ansvarlig for å undersøke sitt eget personell, sa kaptein Veronique Sabourin til avisen. Alle kanadiske militærmedlemmer som trente ukrainske tropper ble informert om hvordan de kunne gjenkjenne insignier «assosiert med høyreekstremisme», og hvis de mistenkte slike bånd eller «rasistiske synspunkter», ville praktikantene bli fjernet. Uansett, "Det er ingen bevisbyrde på CAF for å demonstrere dette utenfor rimelig tvil."

Statsminister Justin Trudeaus regjering har høytlytt støttet Ukraina siden 24. februar, da Russland sendte tropper inn i nabolandet på et oppdrag for å «demilitarisere og denazifisere» regjeringen i Kiev. Regjeringer og medier over hele Vesten har siden også begynt å insistere på at påstander om at «Azov» og andre enheter i det ukrainske militæret har nazistiske sympatier var «russisk desinformasjon».

"Det er ikke russisk propaganda, langt ifra," sa Zuroff til Citizen. «Disse menneskene er nynazister. Det er et element av ultrahøyre i Ukraina, og det er absurd å ignorere det.»

Canada har angivelig brukt nesten en milliard dollar (794 millioner dollar) på å trene ukrainske tropper siden kuppet i 2014 der vestlig-støttede nasjonalister styrtet landets demokratisk valgte regjering. Nynazistiske krigere var instrumentell regimeskifteoperasjon, og Azov-bataljonen ble brukt til å undertrykke dissens etterpå.

I følge Citizen, produserte Canadas Joint Task Force Ukraina faktisk en orientering i 2017 som la merke til at "flere medlemmer av Azov har beskrevet seg selv som nazister."


Tilleggsstoff:

Men du kan da ikke stole på russisk media sier mange, RT er jo bare propaganda kanal finansiert av staten.. Er ikke NRK det samme?

Her er original artikkelen fra Canadisk avis, Ottawa Citizen, så kan du selv sjekke om du kan stole på RT.


Her er et par andre artikler om nazistyrkene i Ukraina:Husk at Hitler hentet SS soldater fra Ukraina under WW2. Taperne i denne konflikten skapt av Vestens innblanding i Ukraina som også er brudd på Monroe avtalen er det ukrainske folket. Husk at President Kennedy brukte Monroe avtalen til sin fordel under Cuba krisen da Sovjet ville plassere atomvåpen på Cuba. At USA allerede hadde plassert atomvåpen i Tyrkia og som førte til at Sovjet plasserte sine våpen på Cuba snakkes det ikke om. Heller ikke at det var USA støttede opprørere som styrtet lovlig valgt president i Ukraina i 2014 slik at USA kunne sette inn sine folk i styre og stell. Sivilbefolkningen er alltid taperne når stormaktene blander seg inn i andre land sin politikk.

CIA har siden 2015 trent opp paramilitære grupper i Ukraina, inkludert azov nazistene.De har fått trening i USA og i Ukraina, det er bevilget 1 milliard dollar til dem, de får avansert våpentrening og som en CIA mann selv uttalte, de trenes "til å drepe russere". Amerikanske og Canadiske militære opptrer også på ukrainsk jord og er med på å føre denne krigen. Her er hva en fransk journalist har å si om det: 

https://www.rebelnews.com/french_journalist_claims_americans_are_in_charge_ukraine_i_found_myself_facing_the_pentagon

Vold avler vold og du høster hva du sår. Vestens angrepskriger, rettferdiggjort ved løgner, i Jugoslavia, Libya, Irak, Afghanistan etc. slår tilbake på de vestlige land med innvandring av flyktninger og lykkejegere som har ført til økt vold og kriminalitet samt en enrom belastning rent økonomisk. Vestlige land fylles med muslimer, moskeer bygges, Islam hylles av politikere og statskanalen NRK som vier Islam mer oppmerksomhet enn kristne høytider. Det vil komme forfølgelser i vestlige land og Sverige har enorme problemer allerede hvor kvinner ikke tør å gå ute alene på kvelden. Franske generaler snakker om at borgerkrig er på trappene, i England at de står overfor befolkningsutskifting etc.

FBI melder nå at noen av disse nazistene opptrent av det amerikanske militæret i Ukraina nå trener opp "white supremacist" grupper inne i selve USA. Får de smake sin egen medisin? Nazister fra hele verden har reist til Ukraina for trening. I tillegg til USA og Canada har også Israel skaffet dem våpen. It is going to backfire. Ugudeligheten og avkristningen i tidligere såkalte kristne land brer om seg, andre folkeslag, religioner og kulturer fyller landene. Har Gud tatt bort beskyttelsen fordi vi har forlatt hans veier? Myndighetene i vestlige land har vendt seg fra Gud og promoterer og hyller synden og fremmede religioner. Ja, selv Den Norske Kirke har forlatt den sunne lære og blitt talerør for statsmakten.Kommentarer