Tromsø - nordens paradis for voldtektsmenn

Av Amund Garfors. 

I Tromsø, i Nord-Norges største by, ja som noen liker å betegne som Nordens Paris, den byen ser jeg nå heller på som et voldtektshovedstad her i nord. Og der ingen kvinner kan føle seg trygge mot å ble voldtatt eller forulempet.

Nå er "en mann i 20-årsalderen" siktet i en meget stygg sak, der han har voldtatt ei 17 års gammel jente. En ung jente som er flyktning og som nylig har ankommet fra Ukraina. Og der denne karen også er tiltalt i en større overgrepssak, tilsammen 13 saker. Og på flere andre kvinner og unge jenter. Ja der noen av forholdene er med småjenter mellom 12-14 år!

Det er som man må vri seg i vemmelse over hvilken ondskap det er mulig å begå. Ei stakkars flyktningejente på 17 år, som har rømt vekk fra krig, død og fordervelse. Der hun trodde hun var kommet til et trygt sted som Tromsø. Men så blir hun likevel utsatt for voldtekt straks hun er på plass i den byen.

Og som vanlig, så holder både politiet, UDI, iMDI og ikke minst avisene all informasjon om gjerningsmannens opphav hemmelig. Der vi eller der kvinner ikke skal få den minste advarsel om hvilke type mennesker det er som driver med disse ugjerningene. Ja, det ei stor skam at at både politiet og rettsvesenet i dette landet, de er blitt disse kjeltringenes beste venn. Og det har ingenting med hudfarge  eller etnisistet å gjøre. Men slik det nå fungerer, der vi kun skal få vite, at det er "en mann" som har forbrudt seg. Selvfølgelig så begynner man å lure på om nordlendinger har sunket så dypt i dritten, at de nå har begynt å voldta småjenter?

Ja vi har jo ikke glemt vår forrige statsminister Erna Solberg. Og som mer eller mindre har fortalt oss at vi må godta at disse inntrengerne, "berikerne" og de nye okkupantene, voldtar norske kvinner. Og det siden nordmenn også begår voldtekter, fortale hun. Det er en slik hårreisende og avskyelig uttalelse at jeg bare ikke kan fatte og begripe hvordan hele 27% av den stemmeberettige delen av befolkningen vil gi sin stemme til henne?

Nei jeg tror neppe at jeg tar så veldig stor feil når jeg nesten kan garantere at denne "Tromsø-mannen" - slik som NRK betegner han som, aldri er i nærheten av å være en vanlig etnisk nordmann. For vi vet ganske godt, at voldtekt er ikke noe som vi nordmenn driver med. Voldtekt er noe som tapere og drittsekker driver med. Og vi vet også at dersom denne mannen kommer fra en annen kultur og har en annen tro, da vil ikke disse ugjerningene hans få noen særlig stor konsekvens verken på hans opphold i riket eller hans sosiale omgang med nordmenn.  Eller der pengestrømmen fra NAV opphører...

Og når jeg hørte denne politiadvokaten Lise-Mari Ellingsen uttale seg til NRK, da trodde jeg ikke mine egne ører. For hun kunne nemlig fortelle oss at denne mannen var ikke i politets søkelys, selv om han har voldtatt gang på gang over flere år. Og Ellingensen forklarte at mannen var ikke vareteksfengslet, fordi de vurderte at gjentakelsefaren, nei den var ikke særlig stor. Men hun sier til NRK, at de i ettertid, når de nå sitter med fasit, så var det jo ganske klart at de hadde ønsket at de kunne ha vurdert spørsmålet om varetektsfengsel annerledes...

Men på det tidspunktet, når de hadde vurdert ytterlige fare, så var de bare nødt til å forholde seg til de opplysningene de da satt inne med når det gjeldt personlige forhold. Opplysninger om denne ovegriperen og til hans unge alder etc., så vurderte politiet i Tromsø, at det ikke var tilstrekkelig grunnlag for varetekt.  Kan vi heretter ta disse politidamene alvorlig? Hva er det egentlig som har gått galt i dette landet?

Kan jeg få spørre politiadvikat Lisa-Mari Ellingsen om hvor mange fullbyrdige voldtekter som skal til for å bli pågrepet og satt i varetekt? Er det ikke nok med 13? Eller er det slik at i Tromsø, der kan man voldta gang på gang, 20-30 ganger,  før det reageres med pågripelse og varetekt?

Ja jeg skjemmes på mitt lands og våre servile myndigheteters vegne. Statsminister Gahr Støre står på Dagsrevyen og sier at "vi skal ta godt vare på Ukrainas kvinner og barn" og som strømmer hit til Norge. Og så skjer slike uhyrllge ting som disse stakkars menneskene på flukt burde vært spart for. Og dette er neppe første eller siste gang det skjer. Vi leser om "berikere" som kretser om disse asylmottaken som åtselfugler på jakt etter rov. Det er bare ei stor skam at vi ikke klarer å verne disse flyktningene mot overgrep fra disse onde menneskene som ingen nordmenn vil ha i dette landet. Det er blitt en helt surrealistisk tilstand i kongeriket, og jeg føler meg fremmed her. Hvorfor lar vi noen kjeltringeri som ikke kan oppføre seg, som har null empati og følelser for andre, få lov til å gå fritt i gatene? Mennesker som aldri  har skjønt hvor grensene går. Og som ALDRI skulle vært bosatt i dette landet! Hvor skal dette ende?

Ankenes 05/04/22.

Amund Garfors

DEMOKRATENE
Nordland.

Kommentarer