Er det på tide med et folkeopprør i Norge?

Av Spikeren. 

I går stilte vi følgende spørsmål i pollen: "Bør Ola og Kari bli mer Anti-statlige?" Her svarte hele 95 % Ja, og det vil jeg si er et sunnhetstegn. For når vi ser hvordan politikerne og de styrende myndigheter ødelegger landet og folket vårt, da er det grunn til et aldri så lite folkeopprør! I et demokrati er det nemlig politikerne som skal være folkets og landets TJENERE, ikke omvendt.

Infrastrukturen vår råtner på rot. Den kristne kulturarven som landet vårt er bygget på viskes ut og erstattes av islam. Det pågår en folkeutskiftning som vil ødelegge den norske demografien for all tid, samtidig som våre myndigheter tillater at det drepes 15.000 barn på norske sykehus hvert eneste år.

Vi har bensinpriser som nærmer seg 30 kroner literen og strømpriser som gjør at industrien vår ødelegges. Forsvaret vårt er så og si nedlagt, samtidig som vi gir moralsk støtte, økonomisk bistand og sender våpen til noen av verdens mest korrupte regimer, inkludert Kina, helt i strid med Grunnloven.

Jeg må imidlertid gi litt ros til Jonas Gahr Støre og hans AP regjering, for de kjører en politikk helt som forventet: Støre er fast bestemt på å legge landet inn under Agenda 2025 og 2030, mens Vedum leker med kalkulatoren og hevder at økonomien vil bli bedre for de fleste. Huitfeldt inviterer selveste Taliban til Oslo på folkets regning i den tro at hun kan belære dem om kvinnerettigheter, og nå krever hun at israelske varer produsert på Vestbredden må være merket. Espen Bart Eide har gått fullstendig av hengslene og vil bruke 60 milliarder for å dra i gang "det grønne skifte" som ikke har noen ting for seg, mens Jan Egeland vil oversvømme landet med såkalte "flyktninger" fra MENA land.

Men det var faktisk enda verre under de 8 årene med Erna, for det var hennes regjering, sammen med FrP, som la oss under både Marrakesh og ACER avtalene, også dette helt i strid med Grunnloven. Det var under Solberg-regjeringen vi fikk strømkablene som tapper landets energiressurser og gjør at vi nå sitter med skyhøye strømregninger. Det var Erna som rett ut sa at nordmenn ikke har mer rett på Norge enn folk fra andre steder i verden. Det er nærmest ikke til å tro, men det er sant!

Både Jonas og Erna gir bort landet vårt til EU og FN, og nå ser jeg jammen meg at det er en markant fremgang for både Høyre og FrP i en ny partimåling. De to partiene sammen får flere mandater enn hele venstresiden. Det er utrolig at folk ikke husker et år eller to tilbake i tid!

Men i dag er det Pride som er mest i fokus. Det triste er imidlertid at all erfaring viser at samfunn som vender ryggen til fornuft og vitenskap, får problemer. Med en prisverdig intensjon om å sikre LHBTI-personers menneskerettigheter, står det norske samfunnet nå i fare for å bygge på antivitenskap. Det vil gjøre skade på demokratiets grunnvoll.  

På toppen av det hele blir vi totalovervåket 24/7. Storebror ser det aller meste av hva du og jeg gjør. Faktisk er Norge nå blant de landene som har gått lengst i å gjøre oss alle til digitale slaver. Lønn, pensjon, helse og kommunikasjon er nesten fullstendig koplet opp mot de digitale skyene. Nå vil Statistisk Sentralbyrå (SSB)  samle inn alt av kassalapper fra dagligvarekjedene

Samtidig passer de statsfinansierte riksmediene våre på at vi ikke lager kluss i systemet ved å ytre oss "anti-statlig". Derfor driver de ensidig propaganda og manipulasjon, samt hindrer, sensurerer og tier ihjel all opposisjon. De som ennå tør å uttale seg litt kritisk til myndighetene må derfor ty til blogger og alternative medier, og til og med da kan man risikere både bøter og fengsel. Ja, slik har Norge i dag faktisk utviklet seg til å bli et fascistisk diktatur.

En eller annen gang blir det norske folk nødt til å reise seg og ta landet og friheten vår tilbake!

Kommentarer