WaPo: Dragshow for barn er "squeaky-clean", "familievennlige"

Fra Breitbart, tipset av Kirkehøyden. 

Washington Post fortsetter sin tilsynelatende PR-kampanje på vegne av dragshow for barn ved å kjøre en annen oppdrag som hevder at begivenhetene er "squeaky-clean for familievennlige publikum", og lover som tar sikte på å forby dem er den sanne indoktrineringen .

"Å utarbeide lover for å utestenge barn fra våre forestillinger handler mye mindre om de innbilte seksuelle farene ved et dragshow enn de forestilte farene ved å unnlate å indoktrinere barn med frykt og skam rundt skeivhet fra en tidlig alder," skriver dragdronning Sasha Velor i Posten.



 "Drag er absolutt ikke noe farlig," skriver Velour, og "kritikere som gråter ellers, gjør det fordi de ikke forstår drag."

Kritikere, til Velour, er bare "resirkulerer dypt homofobiske stereotyper om 'grooming' for å forsvare kampanjen deres mot queer og transeksistens."

Men kvinnerettighetsforkjemperen Natasha Chart sa til Breitbart News at det er mer enn Velour kan tro.

"Premisset for queer-teorien er at det ikke er noen grenser og ingen definisjoner som bør tåles, og alt som er flertall er kategorisk undertrykkende," sa hun. "LGB-bevegelsen har i utgangspunktet blitt kapret på dette tidspunktet, av, du vet, hetero folk som ønsker å være interessante og kinkstere av nesten alle beskrivelser."

"Disse barna blir i utgangspunktet oppdratt med sterkt pornifisert innhold som de ikke aner - normaliserer," fortsatte hun. "De gjør disse barna til som sjokktropper for svært asosial oppførsel."

Velour sier at "demonisering av skeive mennesker og vår kultur vil aldri faktisk få oss til å forsvinne."

Den nye fortellingen som Posten og andre venstreorienterte har forsøkt å presse på, er en som sier at det virkelig er konservative som seksualiserer dragshow for barn.

Velour er ikke annerledes, og sier at "Det er talende at konservative har sentrert dragdebatten om barn. Drag er ikke mindre passende enn andre former for underholdning.»

"Vi redigerer forestillingene våre for å være rene for familievennlige publikum," insisterer Velour, men Libs fra TikTok har lagt ut en mengde bevis på det motsatte.



 "Et barn som ser dronninger og konger på scenen snurre seg i kostyme, oppføre seg absurd og autentisk foran hele samfunnet, er nødt til å utvikle empati og toleranse," fortsetter Velour.

Chart sa imidlertid til Breitbart News at "de viser sex klovneshow for barn, og jeg vet ikke hvorfor noen tror at det er et positivt forbilde for et barn."

Kommentarer