Dette er Erna Solberg i et nøtteskall

Av mmama. 

"Erna: Nordmenn har ikke rettigheter til Norge"

"Westlessness in the World: What Are We Defending?"  4.02.2020: 

Erna blubber i vei på `Munich Security Conference` i panelet med Justin Trudeeau m.fl. se ca 15:00


"Den årlige internasjonale sikkerhetskonferansen i München gikk av stabelen 14.–16. februar, og til stede var blant andre Erna Solberg. Med sine opptredener under arrangementet bidro statsministeren til å undergrave både nasjonale interesser og forholdet til vår viktigste allierte, samtidig som hun tok til orde for økt globalisering og mer globalt styre. Om man skal tro Erna, tilhører altså fremtiden globalister, og ikke patrioter.

Erna poengterer at folk har bodd i de europeiske landene i tusenvis av år. Men hvis vi tror på de vestlige ideene, la hun til, bør man også tro at alle er like. Det betyr at man ikke har noen spesielle rettigheter fordi man har familierøtter på stedet, konkluderte Solberg. Norges statsminister mener med andre ord at nordmennene ikke har noen større rett til Norge enn hvem som helst andre." 

I tillegg må vi ikke glemme at det var Erna Solberg og Sylvi Listhaug som fremforhandlet Marrakesh-avtalen. Dessuten var det de samme som presset gjennom ACER avtalen, Begge disse avtalene har vist seg å være en katastrofe for Norge.

Youtube

"Statsminister Justin Trudeau, Norges statsminister Erna Solberg og Østerrikes forbundskansler Sebastian Kurz deltar i en panelsamtale under sikkerhetskonferansen i München i Tyskland. Navnet på panelet deres er "Westlessness in the World: What Are We Defending?" Den kanadiske statsministerens ukelange utenlandsreise inkluderte også stopp i Etiopia, Kuwait og Senegal."


Kommentarer