Alt handler om total kontroll

Fra Freedom Corner, av Peter Imanuelsen. 
Tipset av Amund Garfors. 

Husker du da folk ble kalt "konspirasjonsteoretikere" for å advare om at klimanedstenging ville være neste skritt?

Vel, bare ta en titt på denne nye ekstremt drakoniske regelen i Storbritannia som høres ut som noe rett fra 1984.

De skal dele byen Oxford inn i seks forskjellige soner, og folk vil kun få et begrenset antall ganger de får lov til å krysse mellom sonene i bilen.

De vil overvåke deg.

Alle beboere vil bli tvunget til å registrere bilen sin hos kommunen. Nummerskiltgjenkjenningskameraer satt opp i byen vil OVERVÅKE hvor mange ganger du forlater sonen din.

Faktisk vil privatbiler bli totalt forbudt å krysse mellom sonene med mindre du kjøper en tillatelse som vil tillate deg maksimalt 100 kryssinger per år! Å, så sjenerøst.

De uten tillatelse eller hvis du kjører mellom sonene etter å ha nådd grensen på 100 kryssinger, vil du bli bøtelagt £70 per kryssing.

Alt dette gjøres i klimaendringenes navn, med sikte på å stoppe folk fra å ta «unødvendige» reiser og tvinge folk til å gå eller ta bussen i stedet.

Du vet hvem andre som gjorde privat bileie nesten umulig og tvang folk til å ta offentlig transport? Sovjetunionen. Dette handler ikke om å redde planeten. Dette er en kommunistisk idé i kjernen. Staten vil bestemme hvor og hvordan og når du kan reise.

Disse diktatorene tror de bare kan tvinge tyranni ned i strupen på folket, med en reisesjef i landsrådet som sa at planen «ville gå videre enten folk likte det eller ikke».

Ah, du vil bli utestengt fra å reise, og du vil være glad – enten du liker det eller ikke!

Disse klimasonene vil gjøre Oxford til en "15-minutters by", med planen å tvinge folk til å gå for å få tilgang til lokale butikker og tjenester.

VENT ET ØYEBLIKK!

Så du det, "15-minutters by"-tingen? Jeg skal la deg gjette hvor den ideen kommer fra...

Det kommer fra ingen ringere enn World Economic Forum. De snakket bokstavelig talt om dette på Sustainable Development Summit 2021.

Vi har en ikke-valgt elite som presser klimamålene deres og den orwellske agendaen, og lokale byer og råd jobber med dem for å implementere sin politikk på offentligheten – mot deres vilje.

Pushback.

Nå har rådet mottatt sinte e-poster og telefoner fra lokalbefolkningen som er rasende over det som egentlig er en form for klimalåsning. De ønsker ikke å måtte betale bøter bare for å få lov til å bevege seg rundt i nabolaget.

Selvfølgelig har mainstream-mediene kastet seg på dette og hevdet at tjenestemenn har vært utsatt for "ekstrem overgrep". Trusler og overgrep er aldri akseptabelt. Det er interessant å se medienarrativet her, hvor de bruker dette for å angripe de som er motstandere av denne drakoniske regelen. Noen mennesker kan ha sendt slemme meldinger, derfor har ingen lov til å motsette seg dette tyranniet!

Naturligvis har «faktasjekkerne» også kimet inn og hevdet at dette definitivt ikke er en klimalås. For, du skjønner, de begrenser bare biler fra å kjøre mellom sonene. Folk kan fortsatt gå! Og det er ingen fysiske barrierer som stopper folk fra å kjøre bil, bare kameraer som leser nummerskiltet ditt og du får da en bot på 70 pund i posten. Ingen klimalås her i det hele tatt!

Så ingen fysiske barrierer, kun kameraer som ser på deg og sender deg bøter. Da er alt bra!

Men dette er ikke den første drakoniske tingen.

De hadde også en rettssak i Storbritannia av det som hørtes mye ut som en sosial kredittscore. Folk ville ha en app på telefonen som sporer posisjonen deres, og folk ville få poeng hvis de var miljøvennlige og tok bussen i stedet for å kjøre bil.

Vi ser allerede flere land i Europa som innfører klimasperringer, begrenser innendørstemperaturer, og i Italia forbyr de til og med folk å varme opp hjemmene sine om natten! Jeg burde vite det, for jeg var nylig der og opplevde det første hånd.

Skjønner du hva som skjer?

Covid-sperringene var bare begynnelsen. Som jeg har advart før, vil de neste trinnene være klimalåsing, og vi kan allerede se dem jobbe hardt for å oppnå dette.

Som du sikkert vet, kommer de i Nederland til å tvinge bønder til å selge jordene sine til staten og legge ned gårdene deres – alt for å oppfylle 2030-klimamålene.

Det vil ikke bare være klimastopp. Sentralbankens digitale valuta er rett rundt hjørnet, og den vil være knyttet til din digitale ID. Sosiale kredittscore vil ikke være langt bak, og da kan du forestille deg hvor enkelt det vil være å stenge dissidenter.

Vi har allerede sett hvordan selskaper som PayPal har utestengt folk for deres politiske meninger, tenk deg når myndighetene gjør det med deres digitale valuta.

Globalt tyranni er en større trussel enn global oppvarming.

Kommentarer