Globalisme, sensur, masseovervåking og insekter

Av Odd S. Beverfjord. 

Det fleste her inne har sikkert fått med seg hva Word Economic Forum (WEF), "The Great Resett" og "Build Back Better" er. Den massive propagandaen og løgnene fra globalistene og klimaistene blir stadig gjentatt gjennom alle kanaler. Derfor blir den trodd av folk flest. De frie media som formidler sannheten blir sensurert og undertrykt. 

Gatestone  Institute (GI) er en av de kilder som formidler korrekt, usensurert informasjon. I en artikkel av 25 januar har GI en beskrivelse av WEFs arbeid med å omforme verden til diktatur etter den kinesiske styringsmodellen, en kombinasjon av kommunisme (etter "1984" oppskrift) og oligarki.

Målet er en verdensregjering med en herskende klasse, en militær, og en arbeiderklasse, ‘Serfs’. Den herskende klasse vil være den rike overklasse, finansfamilier og private multinasjonale selskaper. 

Små- og mellomstore bedrifter skal fjernes. Det gjennomføres ved lockdown under dekke av den såkalte pandemi eller påstått klimakatastrofe, samt skyhøye priser på energi, som fører til at bedrifter går konkurs. Store konkurrerende selskaper skal slås sammen til større selskaper. Arbeiderbevegelser skal bort, for den rike overklasse skal bestemme hva og hvor mye arbeiderklassen og "vanlige folk"  skal leve av. Ledelsen i fagforeninger har sviktet arbeiderne og slått seg sammen med makteliten. 

Arbeiderklassen skal tjene den rike, herskende klasse på de betingelser de som kontrollerer økonomien setter. Arbeiderne blir slaver (serfs). Den militære klasse skal sørge for at arbeiderne ikke gjør opprør. Som et ledd i å skape denne utopiske staten har de lenge vært i ferd med å fordumme folk gjennom skole og media, og gjennom lovverket. Bl.a. er den nye kjønnsideologien tillagt stor vekt for å bryte ned moralen og fordumme folk. Folk skal bli så dumme at de tror de har det bra og er lykkelige under makteliten undertrykkelse. Majoriteten av befolkningen er allerede så fordummet og hjernevasket at de ikke forstår hva som skjer og hvorfor det skjer.

Under det nye systemet som kommer vil privat eiendom for slaveklassen (dvs. vanlige folk, "the serfs") ikke bli tillatt, likeså vil privat eierskap av personbiler og kjøretøy bli forbudt for tjenerskapet. De skal kun bruke offentlig transport. Personbil og privatfly og annen luksus vil bli forbeholdt makteliten. I den nye verdensordens Utopia er det kun politiske ledere og makteliten som skal kunne kjøre privatbil, reise med fly, spise kjøtt, bruke kjøleskap og elektrisk komfyr og klimaanlegg hjemme og på arbeidsplassen. 

Lønningene til slaveklassen vil bli holdt så lave at Hvermannsen ikke vil ha råd til, på grunn av skyhøye strømpriser, å varme opp sitt hjem i den kalde årstid. De vil heller ikke ha råd til matlaging og klesvakt som normalt, og vil ikke kunne foreta lange reiser, som for eksempel ferieturen eller besøke slektninger. Politikerne og partiledere skal reise med egne luksusbiler og privatsjåfør mens underklassen skal reise med buss og offentlig transport. De som tilhører klassen ‘serfs’ (slaver) skal ikke eie noe, bare leie av staten alt de trenger, og være lykkelige. 

Tilbake til GIs artikkel. Her er noe jeg har oversatt til norsk. Artikkelen har tittelen Censorship, Mass Surveillance and Bugs: World Economic Forum vs. The Free World.

Sensur, masseovervåking og insekter: World Economic Forum vs. den frie verden.


Mennesker med formuer har et økonomisk insentiv til å skjule dem bak velvillighetens utseende, for å unngå granskning mens de gjør disse formuene enda større. Bak hver centimeter av "build back better"-centimeter av WEFs "Great Reset" av den globale økonomien, står det en bedriftstitan, bank-Behemot, maktsyk politiker, byråkratisk høvding eller vanlig gammel aristokrat å tjene penger eller få innflytelse fra mangfoldet av hemmelige transaksjoner som omfatter hele det filantropiske lureriet.

De er avhengige av afrikansk slavearbeid for gruvedrift av "grønne" råvarer og kinesisk slavearbeid for fremstilling av "grønne" teknologier, samtidig som de bakvasker som fanatikere, xenofober og rasister alle som motsetter seg deres åpne grensepolitikk som oversvømmer vestlige nasjoner med uendelig billig arbeidskraft. De som er mest ansvarlige for å undergrave arbeidergrupper hjemme mens de subsidierer slaveri i utlandet er de samme som belærer verden om rasisme, rettferdig lønn og menneskerettigheter.

De kan fly med private jetfly, men når dagen er slutt er World Economic Forum cabal bare den største samlingen av kjeltringer som organisert kriminalitet noensinne har klart å samle sammen i det samme rommet, som orkestrerer de mest effektive ordningene noen sinne til å få frie folk til å gjøre akkurat det de blir bedt om.

I en mer rettferdig epoke ville alle som deltar på WEFs samlinger bli arrestert for sammensvergelse for å begå "racketeering" (tjene penger på ulovlig aktivitet) og svindel. I stedet, fordi "Masters of Our Future" har investert mye i valget av Vestens mest fremtredende ledere, så er presidenter, statsministre, medlemmer av lovgivende forsamlinger og til og med militære staber bare glade for å kjempe for saken.

FNs generalsekretær António Guterres fortalte sitt WEF-publikum at verdens økonomi er i enorm fare, mens han ikke klarte å påpeke at det har vært WEFs egen Covid-19 lockdown-politikk og forsøk på å bruke pandemien som en "great reset" for Vestens overgang fra hydrokarbon til "grønne" energier som er ansvarlige for mye av skaden.

FN-sjefen var mer interessert i å komme med to andre punkter: (1) Det skulle være lovlig "ansvarlighet" for sosiale medieplattformer som fremmer "falsk informasjon", og (2) politikere skulle tvinge upopulær politikk på befolkningen til deres eget beste.

I hovedsak krever sjefen for globalistenes foretrukne internasjonale styringsorgan at nasjonale ledere med vilje ser bort fra deres folks vilje og implementerer et system for kriminalisering av ytringsfrihet, slik at dissens forsvinner magisk omtrent som en demonstrant i en leir for "omskolering". Dette er de samme "elitene" som er frekk nok til i neste omgang å forkynne om "demokrati" og belære folk om "vestlige verdier". 

Idet han satt like ved siden av den "grønne" mesteren, Al Gore, forkynte [den colombianske presidenten] Petro Urrego at menneskeheten må "overvinne kapitalismen" hvis den skal overleve. Gitt at Gore, et medlem av WEF Board of Trustees, ikke så ut til å være uenig, vil det være rettferdig å si at Club Davos finner mer å like i en "elite"-kontrollert versjon av kommunismen enn et fritt markedssystem der vanlige mennesker kan trives.

For å sammenfalle med dets sammenkomst, har WEF publisert en rapport som oppgir "feilinformasjon og desinformasjon" blant de mest betydningsfulle globale "risikoene." WEF -medlemmer forutsier offentlig at "hatefulle ytringer" snart vil komme til USA - i direkte brudd på den amerikanske grunnlovens første tillegg (First Amendment), som beskytter ytringsfriheten. Oppfordringer begynner å gjøre seg gjeldende til å spore og håndheve individuelle "karbongrenser" i den uendelige kampen mot jordas stadig skiftende klima. Disse samme autoritærene påtvinger digitale vaksinepass, kontaktsporing, obligatorisk bruk av eksperimentelle "vaksiner" og allestedsnærværende testing. Og etter WEFs beslutning om at Vestens innbyggere skal gå over til en diett med insekter, har EU nå autorisert det generelle forbruket av huskrekling (siriss). Sensur, masseovervåking og insekter - velkommen til fremtiden, hvis WEF skulle få det som de vil.

Ingen av WEFs ekspansive programmer for å gjenskape verden i henhold til bandemedlemmenes (Davosbandens) interesser høres ut som noe Vestens frie mennesker noen gang frivillig vil kunne omfavne. Det er sikkert grunnen til at så mange av WEFs foredragsholdere oppfordrer til den tvungne vedtakelsen av denne politikken uavhengig av offentlig støtte. Kanskje det også er grunnen til at det kinesiske kommunistpartiet nylig applauderte årets "Davos-ånd." Kommunister kjenner kommunismen når de ser den, og i Klaus Schwabs globalistiske oligarki av "eliter", liker Kina det de ser.

Odd S. Beverfjord

Kommentarer