Globalistenes himmelrike?

Av Dan Odfjell. 
 
Eller skal vi heller kalle det: Jonas Gahr Støre og Erna Solbergs drømmerike? For klart, noe himmelrike er det absolutt ikke, selv om de begge iherdig har gjort globalismen til sitt felles og ateistiske virkefelt, en politisk religion blitt. Dette minner oss om kommunismen som også en gang ble fremmet av makt-mennesker til egen fordel, dog angivelig, for det såkalte «rettferdige kollektivet» heller enn individet og dets «skapende» frihet, samt samfunnsfremskritt. Både globalisme og kommunisme fører oss, mener jeg, på nedverdigende veier, nødvendigvis, og Norge til fortapelse under Tysklands EU-herredømme. Ikke tro noe annet. Hvordan Norge skal ødelegges, viser Jonas og Erna oss gjennom Acer-strøm-avtalen som regelrett fattiggjør nordmenn og av-industrialiserer landet - aldeles ikke til vår og nasjonalstatens fordel.
 
Den som avkledde Jonas «energi-uvirkelighet» i Stortinget nylig, var Odd Handegård, og jeg siterer ham fra ingressen på Steigan.no: «Spørretimen i Stortinget 11.januar 2023 og debatten dagen før handlet ikke om norsk virkelighet. Gahr Støre hadde en hel time til disposisjon der han fikk breie seg, uten knapt å si en eneste setning som hadde noe med energirealitetene i Norge å gjøre. Han startet igjen med Putins krig i Ukraina, der Putin fikk skylda også for forbrytelser han ikke har hovedansvaret for, nemlig energikrisen i EU. Ellers var Støres svar på ulike spørsmål kun en eventyrfortelling han ufattelig nok sjanser på å gjenta til tross for at partiet nå snart er halvert».
 
Og se, Erna velger å sitte stille i båten, ikke å arrestere ham for ikke å påminne folket om at hun var ansvarlig statsminister da Acer-avtalen, mot advarsler, likevel ble inngått. Hvorfor, er aldri skikkelig forklart, det heller.  Men noen i Høyre vet godt at Jonas lyver, men tar like fullt stilltiende hans løgnaktige parti. Slik paralyseres Stortinget, den nakne keiseren tillates å føre oss bak lyset, med en energipolitikk som bare passer EU. Men for Norge er den en bedragersk, nasjonal ulykke, intet mindre. Om noen på Stortinget vet bedre, tør de neppe ta til motmæle.. Og når NRK arrangerer «Debatter», er podiet rigget med de feige, de rette medspillere.. Kunnskapsrike, uredde eksperter, som Odd Handegård, blir bevisst ekskludert fra å komme til orde og kunne punktere det politiske oppdiktede narrativet. Altså, bedre at Norge feilinvesterer for milliarder, enn at Stortinget setter en statsminister på plass. Dette er blitt det udemokratiske dikterende Norge i et nøtteskall.
 
Men dette gjør selvsagt at tenkende folk har mistet troen på politikere rent generelt og spesielt mht Jonas og Erna, de to som sammen «evangeliserer» og trer globalismen ned over hodet på folket, men som samtidig vedgår seg WEF-utopien alle fattige, men likevel lykkelige.. Mye tyder på at hele verden skal resettes og at hensikten helliger middelet, nemlig globalistenes ønskede «trange tider» for folk flest.. At Jonas lovet Norge annerledes i valginnspurten for litt over et år siden, det tillater EU ingenlunde når  vi allerede er blitt et rent EU-vasall tilheng, umyndiggjort og ydmyket. Men Jonas' og Ernas «EU-aksjer» de stiger i verdi i takt med deres norske udemokratiske lydighet. Jonas bevisst forvirrende utredning om energi-kraften til Stortinget var altså bare å forvente.. Erik Bye omtalte det norske demokratiet og politikerne som dill dall, at de ikke er våre herrer, men våre tjenere. Helt korrekt forstått. Men ikke av radar paret.. 
 
Vi folket, er nå fanget i et lenge tilrigget system som med alle midler søker å forhindre forandring, fordi «forandring» er alle de feite kattenes mareritt. De store partiene svømmer i partistøtte, en bevisst uting i seg selv, hvorved nye partier og fornyelse knapt har en rimelig sjanse. Det og alt er rigget mot forandring gjennom blant annet NRK og mange andre samfunnsfavoriserte. Faktisk er det hele langt verre enn Erik Byes dill og dall. Og når Ap og Høyre, begge med stor pengesekk, står sammen rygg til rygg, blir det norske folket regelrett gjort sjakk matt. Om da ikke folket i skjær forbannelse nå bestemmer seg for ikke å stemme Ap og Høyre før de beviser at de tenker Norge heller enn EU, FN og WEF, alle organisasjoner som strunter totalt i det norske folket. Å tro annet, er å tro på julenissen. Ei heller er Jonas en julenisse, folk fleste mener nå med rette tvert imot.

Det hele kan enkelt oppsummeres: Jonas representerer en krampaktig politisk feilstyring totalt uten sjarm (Trond Giske burde faktisk gis en sjanse, det kan ikke bli verre), og sammen med Erna tviholdes deres felles globalistiske narrativ. I Norge er også borgerskapet sosialistisk tapt med Erna, og av dem begge nå usjarmerende forsøkt erstattet med en ny fremmed-orientert overklasse. De 400 mørke årene under Danmark bør påminnes. Inntil så lenge, med de to nevnte øverst arrogant tronende, blir Norge og norske lokale interesser fornedret - ikke ulikt onkel Skrue; milliardene stues egoistisk vekk fra folket, til fordel for hva annet enn den store verden av helt fremmede. Oljeformuen bruker de urettmessig internasjonalt til å fremme seg selv. Så vekk med dem begge snarest, takk.
 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer