Hvordan Bill Gates på egenhånd styrer hele verden

Av P54. 

FAKTA KONTROLLERT: KLIKK LINKER FOR KILDER

Han bestikker regjeringer, dikterer helsepolitikk, styrer nyheter, styrer matindustrien og mye mer.

En mann som ikke har noen medisinsk utdannelse overhodet, aldri har behandlet en pasient, og som ikke vet noe om medisinsk behandling, har blitt utnevnt til verdens ledende «helse»-autoritet, som dikterer millioner av medisinske fagfolk hva de kan og ikke kan gjøre.

VERDENS VAKSINATOR

Bill Gates har null medisinsk utdanning, men han ble erklært som leder av den globale vaksineplanen 2012-2020 på Verdens helseorganisasjon. La dette synke inn: en mann uten noen form for medisinsk opplæring er ansvarlig for å vaksinere hele menneskeheten. Målet er å skape en verden der mennesker bare kan delta i samfunnet, hvis de får løpende sprøyter, flere ganger i året.VERDENS DIKTATOR

Bill Gates er den viktigste økonomiske giveren til Verdens helseorganisasjon, som gir ham full kontroll over denne organisasjonen. Bill Gates posisjonerte personlig WHO-direktør Tedros, som tidligere var en militant kommunistisk terrorist i Etiopia. "Pandemitraktaten" gir WHO full kontroll over alle nasjoner i verden hver gang de erklærer en pandemi. Hvis vi forstår at WHO er kontrollert av Bill Gates, vet vi at pandemier posisjonerer Gates som en verdensdiktator.


VERDENS FORFØRER

WHO kan erklære en pandemi etter eget ønske, ved å bruke et hvilket som helst uredelig diagnostisk verktøy de selv velger. De valgte for eksempel å bruke den fullstendig feilaktige PCR-testen som gir opptil 94 % falske positiver, noe som gjør den til det perfekte verktøyet for å erklære en "pandemi" basert på unøyaktige testresultater
PANDEMIMESTER

Bill Gates er alltid den ene mannen som organiserer "pandemiøvelser" rett før det eksakte scenariet de planla for blir virkelighet. Er det ikke interessant at mannen som effektivt blir verdensdiktator under en pandemi, er den samme personen som alltid "forbereder" verden på disse pandemiene?
SJEF FOR ALLE LEGER

Bill Gates forteller alle leger, sykepleiere og helseutøvere over hele verden hva de kan og ikke kan gjøre under en pandemi, mens han selv ikke har noen form for medisinsk opplæring.


STATLIG BESTIKKING

Bill Gates bestikker regjeringer over hele verden for å kontrollere dem. På denne måten påvirker han effektivt regjeringens politikk rundt om i verden. Dette ble avslørt i det italienske parlamentet av politikeren Sara Cunial, som avslørte at Gates bestikker den italienske presidenten. Det ble også uttalt av medlemmer av det nigerianske parlamentet, som sa at Gates tilbød millioner for å pålegge den nigerianske befolkningen vaksinemandater. Etter at Gates økonomisk «hjalp» Nigeria blokkerte de uvaksinerte mennesker fra bankene deres.
MATMANIPULATOR

Bill Gates Gates har sterk innflytelse over global mat- og landbrukspolitikk gjennom sin finansiering av et stort antall organisasjoner som er involvert i landbruksutvikling og politikkutforming.


MEDIEDIREKTØR

Bill Gates «donerer» astronomiske beløp med dollar til nyhetsbyråer, noe som gir ham kontroll over hva de har lov til å kringkaste.


HELSEKONTROLLER

Bill Gates "donerer" enorme midler til helseorganisasjoner over hele verden, og gir ham makt til å påvirke deres beslutninger.


FAR TIL FAKE KJØTT

Bill Gates bygger laboratorier hvor syntetisk kjøtt dyrkes for å mate menneskeheten, i stedet for naturlig gressmatet storfekjøtt.


MESTER I GMO

Gates kjøper over en million dekar med jordbruksland, noe som gjør ham til den største eieren av jordbruksland i Amerika. Han vil dyrke genmodifisert, tungt sprøytet planteprotein for å erstatte den naturlige gressmatede storfekjøttindustrien.


VAKSINERE MENNESKEHETEN MED MYGG

Bill Gates genetisk manipulerer millioner av mygg, visstnok for å utrydde malaria, men i virkeligheten er agendaen å bruke dem til å vaksinere menneskeheten.

24/7 VERDENSOVERVÅKNING

Bill Gates var involvert i EarthNow, en plan for å distribuere en "konstellasjon" av avanserte bildesatellitter, som vil gi sanntids, kontinuerlig video av "nesten" hvor som helst på jorden. Med andre ord: non-stop videoovervåking av hele verden.


BLOKKERER UT SOLA

Bill Gates jobber med en plan for å blokkere sollyset fra jorden. Unnskyldningen for å sette verden i den kjølige skyggen er «klimaendringer» som har vist seg å være en fullstendig bløff.DIGITAL ID FOR ALLE

Bill Gates presser verden mot digitale ID-er, som vil gi finanstyranniske eliter større kontroll over mennesker. Digitale IDer vil bli nødvendig for å fungere i en tilkoblet digital verden.Gates er bare en marionett

Til syvende og sist er Bill Gates ikke annet enn en marionett for øynene til den uvitende offentligheten, mens han selv er kontrollert av mye høyere finansielle enheter. Glucksberg-dynastiet har blitt kåret til en av de sanne eierne av Verdens helseorganisasjon. Nøkkelen for menneskeheten er å avvise enhver og all autoritet fra private organisasjoner som WHO, og dens kontroller. Regjeringer som overgir sin nasjon og sitt folk til en privat enhet som WHO, begår den høyeste formen for forræderi og fortjener straff.

GATES PLANER FOR VERDEN

Følgende dokumentarer om Bill Gates er fantastiske øyeåpnere som hele verden burde se. Se dem, last dem ned, spre dem vidt og bredt.

BILL GATES - The Banned Video

Denne avslørende dokumentaren ble fjernet fra internett, ingen steder å finne. Sensur så ut til å ha ødelagt den fullstendig... helt til den plutselig dukket opp igjen i 2021.


HVEM ER BILL GATES?

Meget imponerende dokumentar i full lengde av verdens nr. 1 'Bill Gates-ekspert', den undersøkende journalisten James Corbet. Han bygget en av de største databasene med informasjon for å avsløre den kriminelle eliten som styrer verden:

The Corbet Report - Open Source Intelligence News.


THE BILL GATES AGENDA

Fra skaperne av verdens mest sette dokumentar PLANDEMIC kommer en like imponerende kort dokumentar om Bill Gates. Ifølge legenden bygde Bill Gates sitt datamaskinimperium ut av garasjen hans. Virkeligheten forteller en annen historie: Bill Gates stjal oppfinnelser fra andre, løy og jukset, og tok all æren... pluss selvfølgelig milliarder av dollar.


Her ser du de 15 største giverland til WHO hvor Norge er nummer 13, men det er ikke alt. GAVI er nummer 4 og Norge er en av 6 land som startet GAVI og Norge har gitt nesten 1.5 milliarder dollar til dem. Samtidig har de ikke råd til eldreomsorg i Norge. Her kan du se hvor giverglade Norge er når det gjelder vaksineindustrien, også C19-vaksiner.

Kommentarer