Fauci lyver for å unnslippe Covid19 ansvar..

Av Dan Odfjell. 

Kort sagt «amerikanerne betalte mens kineserne forsket» det er mye av Wuhan sannheten. Dette fremkom på document.no 19/3/23 under overskriften «Redfield: Fauci finansierte gain of function som ga oss pandemien» samt konklusjonen hans, nemlig, dens enorme og helt hjerte-skjærende antall dødsfall og lidelser, som deler av verden fremdeles plages av. Men for alle nå å forstå, USA har hatt et direkte ansvar for denne pandemien. Det forklarer nok hvorfor de vestlige myndighetene både her og der lydig lyver, ja mørklegger realitetene; dere er alle medskyldige, Jonas Gahr Støre. Meget betimelig samme dag kom P54 på luften gjennom sin SC-overskrift: «Epidemi av plutselige voksen dødsfall kom endelig på nyhetene». I mellomtiden har jeg lyttet til David E. Martin som i løpet av en times tid avkledde USA for sin løgnaktighet og grusomhet, rent skremmende. Utgangspunktet for Covid19 var nemlig et biovåpen..

Helse og livsstil «forstyrrelsene» er alvorlige for voksne og barn, langsiktig kanskje verst for de sistnevnte, noen med mistet formerings evne kanskje. Snakk om forbrytelse mot menneskeheten! Millioner døde og langt flere skadede. Den nåværende finanskrisen startet med frykten samt nedstengningene kombinert med penge-stimulansen som USAs myndigheter mente krevdes, dvs for å holde hjulene og økonomien i gang. Hvilket, imidlertid, sterkt bidro til å akselerere inflasjonen og fattig-gjøre, ja selv middelklassen, kanskje politisk bevisst... Fed selv, ved for sent å sette opp renten for å kvele inflasjonen. USA har under Biden-regimet vært oss en meget dårlig leder-stjerne samt oss «Russland krigshissende» gjennom Ukraina, i et lenge planlagt og imperialistisk spill. Som også handler om økonomisk destruksjon, ikke minst et tilbakesatt Europa. Sabotasjen av Nord Stream gass ledningene med Norge profitterende på lag, kanskje?

Lenge nok har flesteparten av de europeiske landene oppført seg som del av saueflokken, og seg dirigert fra et nå bevist råttent intrigerende og propaganderende Washington. Som bruker globalist ideologien til å sementere sin ønskede udemokratiske verdens makt, dessverre med det ukritiske EU på lag. Proxy-krigen i Ukraina bekrefter råttenskapen ved å late som krigen startet der i februar i fjor. Nei, det er løgn, forhistorien hopper USA løgnaktig og glatt helt over. Og tildekker således sin delaktighet sågar fra før 2014 og etter Minsk-avtalene, som bevisst sabotert fra vestlig side - hvilket, ubeleilig for USA, i mellomtiden åpent er innrømmet av Angela Merkel. Men i krig og i kjærlighet er alt tillatt(?) og verden har en trist dyp erfaring med USA´s regimeskifte kriger nær sagt verden over. Som sjelden om noen gang har etterlatt seg annet enn død og mer elendighet, Libya og Afghanistan bare for å nevne de to seneste hvor Norge var direkte involvert.

Verden skjelver i frykt for en 3dje verdenskrig med atom våpen. Biden-regimet med John Kirby i spissen motsetter seg våpenhvile i Ukraina og har nå nær hele menneskeheten mot seg. Kina blander seg inn og forsøker meklerrollen denne uken ved Xi Jinping´s personlige Moskva tilstedeværelse. Uansett hva vi måtte mene om USA, Kina og Russland, verden er på farlig overtid, og den vestlige verden er aller mest utsatt for en atomkrigs ødeleggelser. Så langt har USA vært skjermet av to verdenshav og knapt med soldater på bakken, men den tiden er forbi. Derfor må haukene i USA ledet av propagandisten John Kirby(?) nå innse at tiden er knapp mht å kunne redde seg selv og oss. Kanskje kan de eliminere Putin, men prisen er å ødelegge seg selv og samtidig resten av den vestlige verden, bare vent å se, de av dere heldige nok som bor utenfor ragnarokket. Kan noen være så kyniske og onde? Jo, dessverre det tror jeg, ondskapen og pengene regjerer i USA og ellers. Neppe bedre enn Russland lenger, kanskje verre?

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer