ABB var sinnsforstyrret, til høyre-ekstrem-brukelighet blitt..

Av Dan Odfjell. 
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB. 

Diktaturet og overvåkning er på vei til Norge, ikke lenger et fritt og åpent samfunn. Nå skal normale, ikke-sosialistiske mennesker kunne loggføres på linje med radikal-islamister. Og er vi kristne i tillegg, da ligger vi opplagt an til innlemmelse i den utvidede politiregister-loven fra høsten av. Den neste gruppen som må loggføres, blir de opposisjonelle, de statsfiendtlige, alle til ekstra overvåkning. Mens de virkelig samfunns-truende finnes blant våre nye nordmenn, alle vet det, men våre politikere tør ikke nevne eller innrømme det - når det er dem selv som har ansvaret for elendigheten, ikke oss egalitære, normale nordmenn. Galt er blitt rett og omvendt, samfunnet snudd opp ned av politiske ideologer og/eller deres med-diltende «personligheter», som vår nåværende, svake justisminister fra Sp, Emilie Enger Mehl. Trøste meg, farvel Norge med slik uforstand, og dette tillates på Jonas Gahr Støres vakt, dvs statsministeren er knapt lenger egnet til noen form for brukelighet, en slags «de fremmedes» agent.

For å vite mer om denne saken, les Hans Rustad på document.no 14/6/23 «Justisministeren bagatelliserer PSTs inkompetanse og skyver høyreekstremisme foran seg». Anders Behring Breivik (ABB) er rått og lenge misbrukt som høyreekstrem, dog beviselig en ensom ulv, full av sinnsforvirring og av ukjente grunner mot det dominerende Arbeiderpartiet. Dog, ABB representerte tydelig ingen annen ideolog enn ren galskap. Som Rustad sa, den kvinnelige, unge justisministeren synes å mene at hvis man er «imot hat», ja, da blir det ikke noe hat, og problemet er løst.. Altså, det gjelder kun om å få kartlagt dem som hater.. Det skal skje til høsten.. Da presumptivt vil alle «haterne» kunne bli kartlagt.. (Men dersom vi skal dømme etter det korrupte Biden-regimet, kan det etter hvert bli mange hat-grupper, her også).

Politisk å likestille trusler fra radikal islamisme med «høyreekstremisme» faller på sin dumhet og er dessuten en meget grov norsk fornærmelse, uten belegg overhodet, fra justisministeren. Hva med noen eksempler til belysning? Den foreslåtte loven åpner for en farlig uklar «definisjon» og fremtidig, udemokratisk utnyttelse. Den må derfor ikke implementeres, for ellers legges et grunnlag for et autoritært misbruk i fremtiden. Andre midler til samfunns-sikring trengs absolutt, nemlig langt strengere strafferammer, og med mulig landsforvisning og/eller pass-tilbaketrekking; pass-utstedelse til nyankomne heretter kun midlertidig etc. etc. Nå må sannelig naiviteten vike for sunn fornuft, se bare til Sverige. Selv der har de omsider forstått at innstramming må til, og en meningsmåling nylig viste at bare 8% av svenskene mente landet gikk i rett retning. Det våre myndigheter kan forhindre ved resolutt handling, er at det ikke blir en tilsvarende norsk meningsmåling om 10 års tid, eller så lang tid det måtte ta.

Jeg leste et sted at det allerede nå ved 18 års-alderen, er det «jevnt løp» blitt mellom genuint norske barn, og antallet barn født av eller med fremmed bakgrunn. Dersom dette er korrekt, vil det bety at om bare 10 år vil det være 50/50 mellom «28 åringer» og alle vet hva det betyr i hva jeg kaller et svakt svensk preget demokrati. Og utdannelsesmessig, med dagens skremmende skole, betyr det at Norge da vil minne mer om et utviklingsland enn et gammelt, tradisjonelt, europeisk land. Og forskjellen enn videre synes å være med «utviklingsland som allerede er homogeniserte» mens Norge vil være i en opplagt brytingstid som synes å trenge et autoritært styre. Dette fordi dagens politikere er for feige og svake til å kunne håndtere utfordringene. Men skyld ikke på høyreekstremistiske krefter for «nødvendig» politiregistre, det er verre enn å rette baker for smed. Faktisk, meget verre, nok en helt unødvendig særs grov politisk løgn, Hr Statsminister. De burde trekke Dem i skam som medskyldig.

Det logiske spørsmålet må bli, bortsett fra for dere politikere selv, hvem andre arbeider dere for? Er det Norge og oss folk flest, som mest fattig-gjøres som en konsekvens av regjeringens nåværende, bastante EU-politikk, eller er det EU, WEF, FN og resten av verden som fortsatt hele tiden skal «premieres», selv om utakk og korrupsjon er Norges lønn - alle vet det, spesielt dere som tilrettelegger for slikt? For øvrig, Norge har knapt glede eller nytte lenger av å være  «imperialist-blokken» på lag i et og alt, som står bak Ukraina-krigen og annen bløff, løgn og selvforherligelse. Hva med litt avstand nå til USAs korrupte Biden-regime, ingenlunde lenger en «oss» egnet og suverene ledestjerne, jeg sier dessverre tvert imot.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant  

Kommentarer