Amerika har blitt en kilde til hat i inn- og utland


I dag er landet langt mer delt enn det var i 1860. Identitetspolitikk har lært amerikanere å hate hverandre.

I Amerika er det ikke annet enn hat i horisonten. Overalt hvor du ser i Amerika ser du ingenting annet enn hat. Russland er hatet. Muslimer er hatet.

Venezuela er hatet. Assad er hatet. Iran er hatet. Julian Assange er hatet. Edward Snowden er hatet. Hvite heterofile menn er hatet. Konfødererte monumenter er hatet. Sannhetsfortellere er hatet. "Konspirasjonsteoretikere" er hatet. Ingen slipper unna å bli hatet.

Hatgrupper sprer seg, spesielt på de liberale/progressive/venstre. På sin side hater verden Amerika, skriver Dr. Paul Craig Roberts.

Fragmenteringen av Amerika
 
I USA er fakta, et viktig element av sannhet, ikke viktig. De er ikke viktige i media, politikk, universiteter, historiske forklaringer eller rettssalen.

Ikke-faktiske forklaringer på kollapsen av tre World Trade Center-bygninger serveres som den offisielle forklaringen.

Fakta har blitt politisert, emosjonalisert, bevæpnet og rett og slett ignorert. Som David Irving har vist, er anglo-amerikanske historier fra andre verdenskrig for det meste feel-good-historier, det samme er "borgerkrigshistorier", slik Thomas DiLorenzo og andre har vist. Selvfølgelig føler de seg bra bare for seierherrene. Deres emosjonelle formål betyr at ubeleilige fakta er usmakelige og ignorert.

Over 1000 hatgrupper er nå aktive i USA, sier Civil Rights Group.

Kommentarer