Hovmod står for fall

Av Amund Garfors. 

Undertegnede fulgte med på pressekonferansen den 23.juni der den avgåtte Kultur og likestillingsminister Anette Trettebergstuen, og uten press fra statsminister Jonas Gahr Støre, sjøl hadde tatt til vett og forstand og bedt om avløsning. Ja, etter at hun sjøl innså at hun hadde bare en ting å gjøre; og det var å komme seg ut av denne svakeste og mest avskyelige og skammelige regjeringen som dette landet noen gang har hatt!

Og dette var på dagen, presis ei uke etter at hun i statsråd, hadde lagt fram dette forferdelige og avskyelige forslaget om å forby konverteringsterapi for både menn og kvinner.  Ulykkelige mennesker, ja som er blitt ødelagt til å tro at det ikke finnes håp om hjelp fra sitt syndige liv. Men de som likevel ville forsøke å hjelpe disse forvirrede sjeler, de kunne få lange fengselsstraffer. Men heldigvis, nå er vi  kvitt både denne skammelige ministeren og dette sinnssyke og onde forslaget. Og som heldigvis ikke enda er vedtatt. Ja som jeg håper blir faset ut sammen med denne hovmodige, arrogante ateisten og broileren. Og som aldri har gjort annet enn å tråkke på Guds ord!

Det er bare ikke til å tro det som denne dama fortalte oss under pressekonferansen, og som ikke hadde peiling på hva habilitet var for noe... Nei som ikke var det minste bevisst på hvordan inhabilitet skal håndteres. Og det sier altså en Ap-representant som har sittet på stortingert fra 2005, og vært kulturminister de siste to årene? Ja det er både besynderlig og sjokkerende, der vi nå begynner å få et lite innblikk bak fasaden i en politisk korrupsjonsverden som har vært holdt hemmelig i årevis. Jeg er ganske sikker på at Anette Trettbergstuen neppe er den eneste som har dyrket avvik innafor dette systemet. Og der både hun og alle hennes venner og broilere som er "uteksaminert" i løgn og svada fra "Utøya-universitetet", har brukt sine ministerposter til kraftig promotering av sine egne kjepphester.

Sannheten om Trettebergstuen, er at hun har tjent seg selv og sitt, brukt omtrent alt av krefter på promotering av homobevegelsen og gitt fullstendig blaffen i resten av folks liv og hverdag. Jeg trodde politikerne skulle jobbe og tjene sitt land og sitt folk, men slik er det nok ikke. Alt er egeninteresse, penger og karriere. Men hun burde i hvert fall latt være å dra oss alle ned i dritten! Ja, man begynner å bli vant med disse korrupte kvinnelige politikerne i araberpartiet. De er alle komplett skamløse, ateister, freidige og frekke. Og det viser denne siste saken til fulle, når man gir verv til venninner og kolleger. Kun fordi de har fått nok makt til å gjøre det. Utrolig!

Ja her har vi nok et eksempel hvordan skamløse Ap-ministrer ter seg når de blir tatt med buksa nede.  Nei, for heller ikke Trettebergstuen "visste noe"  "skjønte noe", "var klar over noe" - og brydde seg heller ikke om å finne ut! Enda hun har et kobbel av "rådgivere" og en stor gjeng av kolleger som hun kunne spørre. Men dette er en del av deres hovmod, disse unge Ap-broilerne som aldri har jobbet en ærlig time i hele sin karriere. Og som er helt i tråd med den motbydelige Ap-holdningen til lover og regler for politikere, som kun har lært å bløffe. Der dømmekraften til disse Støres papegøyer er på et lavmål. Nei, noe som ikke er mangelvare innafor det partiet!

Vi ser nå en politiker-generasjon som dessverre styrer vårt kjære fedreland mot stupet, der de er totalt blottet for praktiske sans. De er også historieløse, uten sunn fornuft og vet ikke hva virkelighet er for noe. De har heller aldri lært de ti bud eller bedt ei bønn. En kan ikke drive et land med broilere som er hjernevasket av sitt moderparti, som stenger seg inne på Utøya fra de var barn. Og der indoktrineringen begynte. For dette er de rene "oppdrettspolitikere" som ikke begriper hvordan et samfunn fungerer. De har kun vært gjennom partiets ungdoms og lokallag, og helt fram til de ender på stortinget som ferdig preparerte til å begynne sitt arbeid med å ødelegge Norge med innvandring, Pride, islam og å avskaffe vår kristne tro, fjerne våre salmer, skifte ut folket med fremmede, ødelegge var kultur, og der de får NRK til å jobbe 24/7 med å fornedre oss nordmenn på alle måter. Og der Gahr Støre t.o.m ba Tretteberstuen om ikke å avgå, noe som sier det meste om den falske fyren... Og som tviholder på kunnskapsminister Tonje Brenna som burde gått samme veien. Inhabilitet er tydeligvis et vanskelig fremmedord for ikke utdannede politiske broilere. Selv om Gahr Støre sto på TV og viftet med ei bok som skal brukes dersom det er den minste tvil om habilitetsforhold. Skal vi le eller gråte av denne klovnen?

Dypest sett handler vel alt om manglende respekt for demokratiet, noe som i aller høyeste grad alle lider av i dette landet. Det som overrasker mest, det er at frykten for å bli avslørt ikke skremmer disse toppolitikerne fra å drive sitt sjofle spill. Og for disse to, Trettebergstuen og Brenna, så er neppe disse sakene som de er med på og med åpne øyner, ikke bare i grenseland til inhabilitet, men heller til dels åpenbare overtredelser og lovbrudd!  Og Aftenposten skal ha all takk og honnør for at de slo alarm! Nei, man fortjener ingen ministerpost når en har så liten og snever peiling på hva man holder på med og har ansvar for. De tenker ikke lenger enn om sin egen "klan" og "Ap-sekt". For de har overhode ikke den minste tillit i det norske folk!

Ap er et parti som like godt kan pakke sammen og slutte med å jukse og bedra oss alle med sitt Janusansikt. Politikere som skal være representanter for landet, de må først lære hva ordet demokrati betyr og hva det innebærer. Annette Trettebergstuen må aldri mer få inneha en betydningsfull stilling i dette landet! Hun har brutt tilliten til gangs. Og alle innafor Ap og alle andre partier som som har fått en stilling på falskt grunnlag, de må vennligst trekke seg omgående! Ellers vil dette bare bli enda verre. For nå kan alle som blir tatt for lovbrudd bare ta en "Trettebergstuen" - og si at de skammer seg og at de ikke forsto "reglene"! I tillegg kan de si at de tilhører "ELITEN"!  For da vil de slippe både påtale og straff. Og kommer heller ikke i politiregistret! 

Ja jeg fikk med meg slutten av denne pressekonferansen, der Trettebergstuen fikk et spørsmål fra avisa "Vårt Land" og som ville vite hva som hadde vært det viktigste hun hadde fått til i sin tid som statsråd. Da måtte hun ta seg en klonk vann, dra litt på smilet, før hun ble alvorlig og kom tilbake og minnet oss om det "viktige" lovforslaget om forbud om å hjelpe de homofile til fornuft. Noe svada som hun la fram akkuart 7 dager tidligere, og som hun mente var det mest nødvendige i kongeriket, - ja som hun vil bli husket for. Før hun gråtkvalt forlot pressekonferansen, framlutet i sin mannedress og som ei gammel bikkje som hadde fått bank.

Nei, vi må stemme fram partier som er opptatt av hederlighet og å skape et godt samfunn for deg og meg og alle nordmenn! Vi må unngå partier som kun er opptatt av makt for maktens skyld og som dyrker "dersom du klør meg på ryggen, så skal jeg klø deg på din rygg"! Anette Trettebergstuen var akkurat av den karakter, i hvert fall slik jeg ser det! Og slike trenger vi IKKE innafor politikken!

For hovmod vil alltid stå for fall!

Stem på Norgesdemokratene og få ærlig, hederlige og gode nordmenn inn i politikken!

Ankenes, 26/7 2023.

Amund Garfors

Styremedlem i Norgesdemokratene
NORDLAND.

Kommentarer