Hvem tror lenger på Biden-regimets propaganda for Ukraina?

Av Dan Odfjell. 

Dette etter at Russland angivelig sprengte sine egne gassledninger i Østersjøen i fjor og nå angivelig har sprengt sin egen demning Kakhovka i regionen Kherson, slik som den løgnaktige, korrupte Zelensky nå påstår? Som er støttet av og underlagt det korrupte Biden-regimet som norske riksmedier heier på.. Har jeg rett, at USA står bak begge sabotasjene, er dette dårlig nytt for Norge og andre Nato-land som i så fall har dummet seg skikkelig ut, ved å tro på USA´s geopolitiske interesser og gigantiske propaganda. For USA påbegynte denne krigen selv, det i 2014 eller før med det antirussiske kuppet i Kiev, og har siden bevisst eglet på seg Russland på de forskjelligste måter, noe som Nato´s Jens Stoltenberg meget godt vet. Men for USA-penger svikter han «moralsk» ved å messe om mer våpen og mer penger som veien til Ukraina og dets fred.. Historisk vil det sannsynligvis vise seg at Russland mest har forsvart seg selv, og med rette. Og allerede ser vi at EU er betydelig svekket av de USA-dikterte sanksjoner og på flere andre måter, politisk flaut det hele. Viktor Urban i Ungarn den eneste med æren noenlunde i behold..
 
Men trofast med seg «på ferden» har Jonas Gahr Støre ubetenktsomt deltatt i Stoltenbergs leiesoldat-rolle for USA, ja pøst på med Ukraina-penger, våre 75 milliarder, samt støttet med norske angrepsvåpen mot vår store nabo i nord. Har vår Ap-regjering, i et totalt forsvarsløst land, tenkt seg muligheten av at Russland, som nå har størsteparten av verden med seg, kanskje vinner freden på tvers av den dekadente Vestens store og løgnaktige anstrengelser? Hva da lille Norge, som angivelig hjalp Biden-regimet med sprengningene i Østersjøen? Hvilken unødvendig risiko tok ikke da Ap regjeringen, ved slik å komme på parti, ja sabotasje-delaktig i en krig mot vår store nabo i nord, som utallige regjeringer siden 1945 nær krampaktig har søkt et fordragelig forhold til? Vinner Putin for det langt mer nøkterne konservative, ja for anti-Woke og anti-Pride Russland, da bør Jonas Gahr Støre trekke seg som statsminister og gå i kloster eller noe annet der han ikke kan skade Norge eller annet. Han og Stoltenberg (de to sammen om og med Libya krigen på sin samvittighet) får neppe norsk ære. Og begrepet fredsnasjonen Norge er tapt.
 
Nå egler jeg på meg mange norske og andre løgnere og svikere. Men noen burde tørre å spørre, helst i forkant, men også nå i etterkant, å ha spurt om denne unødige krigen, hvorfor lot vi oss propagandere med på denne tussete Nato-ferden som vi var advart mot? Tar Jonas sjanser for å høste en personlig, politisk gevinst, noe han sårt trenger, like som den opplagt korrupte Joe Biden synes å ha motiver for politisk «avledning» ved å sette USA og Norge i risiko? For USA og Vesten er fallhøyden stor, meget stor, en ting er personlig vanære for de to herremenn, mye verre er det for USA med et nært tapt verdenshegemoni og, for Norge, tapt suverenitet og vennskap i Nordishavet og på Svalbard? Jeg sier ikke dette for å ødelegge for Norge, tvert imot for å indikere overfor verden at vi er mange nordmenn som er forskrekket over vår egen hovmodige, dekadente regjering. Og husk, russerne vet dette langt bedre enn meg, så jeg sloss som alltid kun for mitt fedreland, ikke for krigende parter, ikke for den midlertidige og tilsynelatende skakke politiske makten, men for sannhet.
 
Intet norsk riksmedie vil trykke dette mitt innlegg, også fordi det går imot deres egen falske propaganda. Men kanskje document.no tør. Det håper jeg fordi det mest modige nett-stedet i landet her heter Spikers Corner og de tror jeg tør, men har ett langt mindre nedslagsfelt. Så kjære lesere, vi er ikke så mange, desto mer er vi oppriktige Norge-tro, så del denne teksten så mye som rimelig mulig, for budskapet må ut, til hele Norge og til Jonas, samt med Erna Solberg på vent, hun er minst like forræderisk som ham. Vi trenger stor forandring, og det får vi ikke uten Ap og Høyre begge parkerte, og helst helt ute av det selvgode, hovmodige Stortinget. Så stem kun på helt nye partier, ikke-nå- Storting-representerte, den eneste måten vi kan få litt forbedring og forandring på i dette molbo-landet, snart like ille som Sverige. Jeg henleder herved samtidig oppmerksomhet til dagens 7/6/23 gode innlegg fra Hans Rustad, redaktøren av document.no: «En ny irrasjonalitet truer et samfunn som ikke lenger forstår opplysningstanken». Bedre kan det knapt sies, dypt og rasjonelt og til alvorlig ettertanke samt til nødvendig etterretning, opp mot riksmediene og våre tafatte politikere.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant, i ytringsfrihetens navn.

Kommentarer