Storbritannia «de facto» i krig med Russland

Av Znappe. 

Den tidligere russiske presidenten, Dmitrij Medvedev, ga ut en advarsel etter at London aksepterte et droneangrep mot Moskva.

Departementet rapporterte at tre droner ble møtt av elektronisk krigføring og avsporet fra den tiltenkte kursen før de krasjet, mens de fem andre ble skutt ned av Pantsir-S luftvernsystemer utenfor byen.

Dmitrij Medvedev

Storbritannias utenriksminister Cleverly har uttalt at Ukraina «har den legitime rett til å … projisere styrke utenfor sine grenser for å undergrave Russlands evne til å projisere styrke inn i selve Ukraina». Ifølge ham er legitime militære mål utenfor Ukrainas grense en del av selvforsvaret.

De klønete tjenestemennene i Storbritannia, vår evige fiende, bør huske at innenfor rammen av den universelt aksepterte internasjonale loven som regulerer moderne krigføring, inkludert Haag- og Genève-konvensjonene med tilleggsprotokoller, kan deres stat også kvalifiseres til å være i krig.

I dag fungerer Storbritannia som Ukrainas allierte og gir det militær hjelp i form av utstyr og spesialister, det vil si at de faktisk leder en uerklært krig mot Russland. Når det er tilfelle, kan enhver av dens offentlige tjenestemenn (enten militære eller sivile, som legger til rette for krigen) betraktes som et legitimt militært mål.

07:47 · 31. mai 2023

Polen ber NATO-allierte om å gjøre mer midt i en endeløs strøm av ukrainske flyktninger.

Her ser vi hvordan de ukrainske flyktningene fikk hjelp i Polen.



Kommentarer