WHO foreslår et verdensomspennende overvåkingssystem


Verdens helseorganisasjon (WHO) foreslår et sett med anbefalinger for "sosial overvåkingssystemer" designet for å adressere det den beskriver som en "helsetrussel" som utgjøres av "feilinformasjon" på nettet.

WHOs Preparedness and Resilience for Emerging Threats (PRET) initiativ hevder «feilinformasjon» har resultert i en «infodemisk» som utgjør en trussel – selv i tilfeller der informasjonen er «nøyaktig».

PRET har hevet øyenbrynene, i en tid da WHOs medlemsland er engasjert i forhandlinger om to kontroversielle instrumenter: «pandemiavtalen» og endringer i International Health Regulations (IHR), skriver Michael Nevradakis ved Ron Paul Institute.

Det siste utkastet til pandemitraktaten inneholder språk om hvordan WHOs medlemsland vil forplikte seg til «sosial lytting». I henhold til artikkel 18(b) vil WHOs medlemsland forplikte seg til å:

Gjennomføre regelmessig samfunnsoppsøking, sosial lytting og periodiske analyser og konsultasjoner med sivilsamfunnsorganisasjoner og medier for å identifisere utbredelsen og profilene av feilinformasjon, som bidrar til å utforme kommunikasjons- og meldingsstrategier for publikum for å motvirke feilinformasjon, desinformasjon og falske nyheter, og dermed styrke offentlig tillit og fremme etterlevelse av folkehelse og sosiale tiltak.

Michael Rectenwald, Ph.D., forfatter av "Google Archipelago: The Digital Gulag and the Simulation of Freedom" og en tidligere professor i liberale studier ved New York University, sa til PRETs "sosial lytting"-forslag til The New York University, fortalte The Defender:

WHOs PRET-initiativ er en del av FNs forsøk på å innføre globalt «medisinsk» tyranni ved bruk av overvåking, «sosial lytting» og sensur. PRET er den teknokratiske armen til WHOs foreslåtte pandemiavtale, som, hvis den blir akseptert av nasjonalstater, vil utgjøre en overgivelse av nasjonal og individuell suverenitet til dette "globale styringsorganet".

Hvilken bedre måte å etablere en én-verdens regjering enn å bruke såkalte globale kriser som må håndteres av intet mindre enn "global styring"? Jeg minner leserne om at du ikke kan adlyde deg ut av tyranni.

Kommentarer