Er nordmenn dummere enn svenskene, Jonas?

Av Dan Odfjell. 

Det var Jelena Bonner som omhandlet dette spørsmålet med overskriften 19/8/23 på document.no: «Den største tosken er ikke svensk», men neppe noen norske synes det spesielt morsomt.. Men dessverre, det har sannheten i seg når ansvaret ligger mye på deg, Jonas Gahr Støre. For nest etter Gro Harlem Brundtland er du mest «mangfolds-ansvarlig» i systemet enn alle andre. Du gikk faktisk lenger enn Gro, offentlig lovet du oss sågar en god integrering, ja det kunne du garantere, eller noe nær lignende, dvs for ditt lovede, det lykkelige store Vi, som du hemningsløst løy om.. Derfor spørsmålet, hvorfor kan du ikke nå ordne opp etter deg? Nylig fikk du snill hjelp fra formannen i Unge Høyre, Ola Sunneby, om en midlertidig stopp i innvandringen, absolutt logisk det, meget forsinket og nødvendig. Men verken du eller krokodillen på vent, Erna Solberg-den-store, reagerer; hvorfor ikke? Har dere to, som ellers så utmerket samarbeider, kanskje et bedre felles forslag; ja har dere et forslag i det hele tatt? Eller mener dere på ramme alvor at Norge fortjener Sveriges fatale skjebne?

Ikke bare jeg, men folk flest mener innvandringen er et samfunnsanliggende av den aller ytterste viktighet, av allslags grunner, jeg behøver ikke forklare dette i detalj for deg, Jonas, for du vet det hele altfor godt selv - som fadder til problemene. Men nå som statsminister, da kan du ikke uansvarlig la dette ligge lenger. Du er medskyldig og nå kreves handlekraft heller enn å sparke den larmende tomme tønnen fortsatt og videre nedover. For nedover går det, samtidig som hele fedrelandet faktisk nå er blitt ditt personlige fordømte ansvar, dvs som statsminister også for folks ve og vel. Jeg har tillatt meg å beskrive Gro som den verste statsminister i norsk etterkrigshistorie. Jeg mener det, men ikke bare jeg, men økende mange som reflekter og ser konsekvensene; i beste fall av en naiv innvandringspolitikk. På tvers av alle advarslene helt fra Winston Churchills tid, han som ung krigs-reporter i Aden i 1899... Og Gro som statsminister, hun trosset folkeavstemninger og «fusket oss» inn i det udemokratiske, nå falleferdige EU, heller ikke det kan glemmes eller tilgis.

Dessverre, Jonas-med-ansvaret kjører stadig på i det samme forfeilede kjøret, meg bekjent gjør han overhodet ingenting mht å forandre kursen. Det er dramatisk klanderverdig, like opplagt som kursen til fregatten Helge Ingstad var feil, med feil bemanning på broen innaskjærs, i smult vann, som kolliderte. Som så ble styrt på grunn og sank fordi mann-lukene mellom skottene ikke øyeblikkelig ble stengt.. Som en maritime nasjon siden Eirik-den-Raudes tid, som navigerte oss til America mer enn 500 år før Christoffer Columbus, og vi med verdens nest største handelsflåte i min tid, hvor flaut er da ikke slikt for vårt tidligere så stolte land, nå med kvinnfolk bablende på broen. Selv sjømannskap er tapt i et dekadent og meget feminisert land, på globalistiske ville Ap-veier. Jeg leste nylig Gjesteskribenten på document.no 14/8/23 som tok et oppgjør med Arbeiderpartiets forvrengning av okkupasjons-historien, om det såkalte «uventede» angrepet på Norge i april 1945 inkludert, ren løgn, les sidene 39-43 i Frode Fanebusts 2010 bok mht advarsels-realitetene, de haglet inn, men ble alle lagt til side..

Fremdeles hagler det med advarsler mot Ap, like feige og unnvikende mht dagens invasjonsfarer som den gang i 1940. Til et nytt norsk forræderi som ytterligere diskvalifiserer Ap fra noensinne igjen å kunne bli et regjeringsparti. Nå mener ikke jeg at Jonas har ansvaret for alt, siden hans tid langs skjørtekanten til Gro, den verste etterkrigstids-forræder i vår tid, ja kanskje noensinne. Men Jonas som statsminister neglisjerer sitt fordømte ansvar mht hva som opplagt er landets beste og tryggeste, og slik svikter han det norske folket og dets etterslekt. Folk som ikke har fått nok av ham, er gjerne betalt og/eller favorisert gjennom hans suspekte  statssystem. Også slike sviktes landet for sølvpenger, og løgnpressen er subsidiert til Ap´s gunst og til folks likegyldighet overfor Islam, grovt udemokratisk det hele. For se, det norske «systemet» oser av nepotisme og tapt edruelighet. Erna er også slik, sammen med Jonas, om å kjøre Norge på dunken, de sammen er blitt «dypstaten» underlagt det globalistiske EU og andre fremmede interesser som bryr seg døyten i det norske folket.

Hvorfor legges Norge langflat under det korrupte Biden-regimet, som bruker Nato-makten til sine imperialistiske hensikter, seneste med et hensynsløst regime-skifte-oppdrag kjørt gjennom Ukraina for å knuse Russland? Med propagandert russer-hat som skammelig adoptert av Støre-regjeringen på lag med Jens Stoltenberg mot vår store nabo i nord. Ap folk holder med hverandre på tvers av landets interesser.. Hva har Norge med å ødelegge vårt lenge fredelige forhold til Russland, vår store nabo i nord? Hva har Russland gjort mot Norge noensinne, siden slutten av verdenskrigen og før? Jo, de har spionert på oss akkurat som vi, mest på USAs vegne, har spionert på dem, et normalt spill mange land imellom. Vi har hatt spioner, de har hatt spioner, utgangspunktet for begge parter er å samle informasjon for et påkommende tilfelle, dvs av uventede omstendigheter. Gjensidig hat er ødeleggende for begge sider.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant 

Kommentarer