Erna Solberg, tåke fyrstinnen på lur?

Av Dan Odfjell. 

Denne politikeren fra Bergen er ikke bedre enn tåkefyrsten fra Oslo, akkurat like sleip og overfladisk uansvarlig. Sann mine ord, Erna arbeider også for de fremmede samt de fremmede og korrupte internasjonale konstellasjonene, og mot norsk ytringsfrihet, hvorved hun er en ekstremt «politisk korrekt» person blitt helt på linje med hva som beviselig har senket det tidligere gode Sverige, til et tapt land. Hvor de har hatt 100 bombesprengninger, allerede pr 2/8/23..  Den intellektuelle, svenske dissidenten, kanskje den mest kjent der borte, Karl-Olov Arnstberg, har forklart håpløsheten som senker seg over Sverige - selv slipper han ikke til orde noe sted lenger. Dette fremkom av den lange kronikken «Den nye «svenske» sivilisasjonen» fra Arnt Folgerø på iNyheter 1/8/23. Arnstberg fraflytter derfor nå Sverige for et fjernt, fredeligere og friere land. Så da Erna forleden avviste den unge Høyre-formannens forslag om innvandrings-stopp, gjorde hun, etter min mening, seg ikke-valgbar. Hadde hun ikke vært så sta og bortreist, kunne hun vunnet seg nye 4 år som statsminister, og samtidig mange norske, reflekterte venner om hun bare hadde sagt ja. Er hun islamifisert? Vil hun redde verden eller sin egen karriere? Det burde være Norge hun satset på å redde, om hun vil bli statsminister..

I dag 3/8/23 leste jeg document.no overskriften «Politimesterens løgn om kriminaliteten:- Etnisitet har begrenset betydning.» med et stort bilde av henne, Ida Molbo Øystese. Ja, da tenkte jeg at slike myndighetspersoner er det som fremmes av NRK og Jonas Gahr Støre & Co for å tildekke den nasjonale utforkjøringen.. Førstemann ut i debattfeltet sa det slik: «Dette er noe av det jævligste jeg har sett på direkte TV» og en annen var langt fra nådigere: «Hele statsapparatet, er gjennomsyret, av politisk korrekte myndighetspersoner, og politikere, ødelagte i hodene sine, av absurde, forskrudde ideologier, som kommer til å forårsake store, uopprettelige skader for vårt land. Og som er opptatt av å tåkelegge og skyve skylden for ødeleggelsen, med årsak i deres egne politiske misgjerninger, over på den etniske, norske befolkningen. De fleste av disse kriminelle er født her i landet og er derfor «nordmenn»,  det er omkvedet til den forskrudde politi-mesteren i Oslo.»

Tilbake til Sverige, Karl-Olof Arnstberg og Arnt Folgerø´s refererte historie om realitetene i vårt naboland. Jeg tror mange og ærlige oppriktig-talende nordmenn også vil måtte vurdere å flytte fra Norge etter hvert, og ikke bare fordi Norge opererer med urimelige og til dels konfiskerende skattlegging i et super-rikt land - som slett ikke mangler penger.. Men som likevel flår sine  etniske innbyggere for skatt og avgifter, avgifter det til dels koster mer å innkreve enn selve innkomsten. Det er som vi ydmykes til fattigdom, for hva? Våre politikeres utenlands-karrierer, dvs skattefrie eller nær skattefrie jobber for politisk korrekte karriere-politikere? Det er som om politikerne vil hevne seg på oss utakknemlige norske velgere og høvedsmenn og oppvakte kvinner, for hva? Mens det vi trenger, er rettskafne krefter som jobber for Norge og nordmenn flest, som ikke representerer EU og fremmede´s interesser og som sannferdig sloss for Norges beste, hva dagens politikere synes merkelig unnvikende.

Jonas Gahr Støre arbeider mye for det korrupte Biden-regimet og Jens Stoltenberg mht Ukraina krigen, men se, vår skarpskodde utenriksminister, Anniken Huitfeldt, vet bedre. Hun insisterte 3/8/23 via document.no på at der intet grunnlag er for eventuelle ondsinnede å hevde at Norge opptrer uvennlig overfor Russland. Greier ikke Jonas en gang å stoppe kjeften på den klossmajoren, en absolutt vandrende ulykke? Hun som en av hans mange og egenutnevnte myndighetspersoner? Finns det en eneste blant dem som ærlig arbeider for Norge og som tør stå opp og si det høyt? Hva med Stortingspresidenten? Sannheten er at Russland vinner Ukraina krigen og med rette, alt annet er propaganda fra USA og mest fabrikkert «russerhat», som Jonas og Stoltenberg har fremmet mot vår store nabo i nord, i norsk klokskap?

Nei, klokskapen er byttet ut med makt, forhastet sykelig og innbilt, jordisk makt som senker ikke bare Norge, men hele den såkalte demokratiske vestlige verden. De nå mange selvgode, inflaterte tøyelige alminneligheter regjerer, de fremmes, slike som Joe Biden. Men den bakenforliggende makten bestemmer. Og den viser seg knapt bedre enn Vladimir Putin, kanskje verre, mer skjult og uærlig. Sistnevnte har iallfall forstått at patriotisme og fedrelandsfølelse er nødvendig for at et land som skal overleve og blomstre, det gjennom «limet av felleskap» og menneskelig fordragelighet. Putin «arvet» et stort og sprikende rike etter Sovjet-epoken, som trengte tiden til forandringens hjelp. Han har sikkert gjort feil, men på langt nær så opplagt store som Joe Biden, på rekordtid. Med sine skjulte bakmenn har USA tapt sitt imperialistiske verdens herredømme, til Kina, det tror jeg. Og i motsetning til Biden-regimet fremmer Putin den kristelige tro, hva som skapte den vestlige verdens fremvekst, dette sågar ifølge intellektuelle kinesere.. De ligger neppe lenger etter Vestens intellektuelle. 

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer