Multi-milliard dollar "Directed Energy Weapons (DEW)"-marked, for militær og "sivil bruk" (?). Ble DEWs brukt på Hawaii?


Directed Energy Weapons (DEW) utgjør en sterk virksomhet på 5,3 milliarder dollar (2022) som er beregnet til å øke til 12,9 milliarder dollar innen 2027. Dette  profittdrevne  militær-industrielle  markedet domineres av seks "forsvarskontraktører" inkludert Raytheon, Northrup Grunman , BAE Systems (plc), Boeing, Lockheed Martin og L3Harris Technologies.

I følge Raytheon:

 "Utviklingen av teknologi for rettet energi (DE) brukes til å motvirke dronetrusselen". 

Det er flere sofistikerte teknologier for rettet energivåpen  inkludert høyenergilaser (Hel), høyeffekts radiofrekvensvåpen,  solvåpen, elektromagnetiske våpen (For detaljer, se tabell nedenfor med tittelen Høydepunkter i rettet energimarked )

Mens DEW i stor grad er ment for militær bruk, er såkalte " ikke-dødelige" og/eller "mindre dødelige" rettet energivåpen også tenkt for såkalte "Homeland Security-applikasjoner" (se tabellen nedenfor).

Beviset: Ble regisserte energivåpen brukt på Hawaii?
Bilder bekrefter omfanget og arten av ødeleggelser og ødeleggelser. (se videoer nedenfor). 

De antyder også at skaden ikke kan tilskrives "naturlige årsaker". 

Bevisene tyder på at Directed Energy Weapons (DEW) kan ha blitt brukt (ennå ikke fullt ut fastslått) og at ødeleggelseshandlingene var bevisste. 

Video: Hus er målrettet? Grønne trær forblir urørt
Se under et luftbilde i kjølvannet av Lahaina-skogbrannen. 

Hvordan er det mulig å ha totalt nedbrente hus mellom uskadede trær?

 


 



Legg merke til at CBS-rapporten ovenfor peker på "A Wildfire Disaster".

Tusenvis av familier har mistet hjemmene sine, brent ned til grunnen. De ødeleggende konsekvensene som følge av mulige DEW-angrep er ikke nevnt. De offisielle uttalelsene peker på "naturlige årsaker": 

“Kan du tenke deg å ringe opp en familie som nettopp har sett hjemmet sitt brenne ned til grunnen og tilby å kjøpe landet deres for under markedsverdi?

Dette skjer tilsynelatende på Hawaii akkurat nå i massiv skala.»  Michael Snyder,  (17. august 2023)

***

Blant de seks private selskapene i det militære industrikomplekset er Raytheon og BAE Systems også involvert i ENMOD-teknologier på vegne av det amerikanske luftvåpenet. 

Det er et blomstrende internasjonalt marked. DEW-er eksporteres over hele verden. Det finnes forskjellige teknologier, inkludert elektromagnetiske våpen, 

Bruken for såkalte "Homeland Security-applikasjoner" inkluderer "ikke-dødelige" sivile applikasjoner, inkludert flyplassbeskyttelse, opprørskontroll, beskyttelse av infrastruktur (se nedenfor). 

En borgerkriminaletterforskning?

Er disse såkalte "ikke-dødelige eller "mindre dødelige" DEW-ene tilgjengelige for anskaffelse eller kjøp av privat sektor og/eller statlige enheter? 

En innbyggerundersøkelse er nødvendig for å fastslå hva som ligger bak denne ødeleggende ødeleggelsesprosessen på Hawaii og i forskjellige deler av Amerika.  

Våre tanker i dag går til folket på Hawaii. 


Kommentarer