Settes ikke Norges interesser selvsagt helt fremst?

Av Dan Odfjell. 

Alle fornuftige land tenker seg selv først, men neppe Sverige og knapt Norge. EU-landene, bortsett fra Ungarn, straffer seg selv kollektivt, dvs sanksjons dirigert fra det imperialistiske USA, og samtidig sterkt påvirket av Islams «fremmedinvasjon», en ødeleggende kombinasjon mot individuell nasjonal lykke og hele Europas gode fremtid. Og Norge legger seg dessverre ut mot Russland vår store nabo som vi trenger et godt forhold til. Det kommer jeg tilbake til. For våre politiske sosialistiske myndigheter og media synes å foretrekke oss underlagt det falleferdige EU, som trenger oss langt mer enn vi trenger «deres uheldige unasjonale Brussel-dominans». Hva som synes tapt av syne er at vår kultur og vår livsførsel under EU er truet av en blodig religionskrig, at våre fiender er voldelige Mohammeds soldater som ønsker global Jihad, noe som dramatisk demonstrert gjennom Hamas-angrepet nylig på Israel. Bak står det terrorist dirigerende Iran, som klart ønsker seg hele Europa underlagt Islam; godt illustrert det på egen u-sivilisert hjemmebane, både totalitært og demokrati hatende.


Elon Musk sier borgerkrig i Europa er uunngåelig hvis utviklingen fortsetter» et hoved-oppslag 20/10/23 på document.no. Mannen er kjent for sin utradisjonell tenkning og sine dristige spådommer. Noe som forøvrig har gjort ham til verdens rikeste mann. Forøvrig kom Musk-advarselen før angrepet på Israel, et angrep som demonstrerte en råskap ikke iakttatt i vår siviliserte del av verden nær siden oldtiden. Det Iran synes å ønske er først å ta lørdagsfolket, dvs jødene, og deretter søndagsfolket, nemlig de kristne og de sekulære, ja alle oss som ikke tilber deres Allah; lystelige utsikter dette for vår allerede «syke» del av verden. Og kampen vil mest sannsynlig deretter stå om Nord-Amerika, nå svekket pga interne stridigheter, dvs før den forplanter seg til Sør-Amerika og andre verdensdeler. Men se, Europa er langt verst ute å kjøre, takket være en sosialistisk misforstått snillhet. Det og Sverige kommer jeg tilbake til.


Russland trenger ikke mer territorium, de har mer enn nok. Det Vestens media ikke vil erkjenne er det enkle, Russland ønsket ikke fiender tett innpå seg, illustrert til gangs nettopp av Hamas Israel-angrepet. Spesielt fraber Vladimir Putin seg Nato-missiler langs sine grenser som lett kan siktes inn mot Moskva og andre strategiske krigsmål. Han påminner oss om J F Kennedy som ga uttrykk for akkurat det samme under Kuba-krisen i 1972, da sistnevnte  sågar truet Khrusjtsjov med atom krig om han ikke snudde skipene; missilene var lett synlige på dekk, på vei til utplassering på Kuba, tett innpå USA. Kjempetabben til et overmodige Nato dirigert av et korrupt Biden-regime var ikke å respektere Russlands klart advarte sikkerhetsgrense, desto mer som USA sto bak kuppet i Kiev mot den lovlig valgte Moskva vennlige presidenten. Altså, Ukraina er nok en USA regimeskifte krig, akkurat slik som Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre helt æreløst sto sammen om, dvs ved å sende norske fly til bombing av Libya nær sønder og sammen, forgjeves..


Og så til Sverige hvor både Stoltenberg og Støre har heiet på vår nabos galskap, ja tildels og kritikkløst kopiert den; konformt i Gro Harlem Brundtlands unasjonale svikefulle fotspor. Ingen av disse her nevnte har forstått vår nedarvede kultur fra Olav den Helliges tid. Når VG skriver at det «Ikke er forbudt å lyve» er Norge kommet ut på totalt feil og farlig side. Da er vi på muslimenes og deres forkynneres parti som sier at å lyve for sin familie og sin egne beste interesse, og for islam, det er tilgivelig og fullt ut akseptabelt. Hvordan er det da med moralen til redaktøren i Norges mest lest avis, Hanne Skartveit, har hun forlatt sin katolske religion til fordel for Allah? Eller er alt i Norge tillatt blitt, utagerende og liberalt i alle sammenhenger; bare en hygger og hyller seg selv og sine medløpere? Er det rart at våre politikere nå fusker til egen fordel og fortjeneste, slik som vi senest under Støre-regjeringen har opplevd i massevis? Er det dette som heter u-kristelighet? Her trengs mye mer enn motstand mot Islam, det er tydelig.


Globalistenes falske advokat i Norge; Espen Barth Eide.


Ikke før er han kommet i sadelen, takket være Jonas Gahr Støre, så rir han igjen for Hamas-terroristenes sak med pengegaver fra det norske folket, gaver som ikke er folkelig godkjent. Skal vi aldri bli kvitt disse fanatiske kjeltringene som tar seg til rette med våre penger, ideologiske og frekt på vegne av UD-rottereiret, av slimormer og Norge-ekstremister. Etter Hamas nylige bestialsk angrep på Israel med drap av sivile kvinner og barn, det siste spiller jo knapt noen rolle, for dette er jo bare jøder, og de fortjener ikke bedre.. Dette er nær nazistisk, ingenting er lært fra Hitlers ekstremistiske tankegang som herre-folk, med gasskamre tatt i bruk.


Det er ikke nok å være kritiske til jøder, de må tydeligvis utslettes fra denne vår jord, som befalt av Iran, dvs bak Hamas og andre terrorist organisasjoner. Hamas har vår statsminister tidligere skjult samarbeidet med bak Stortingets rygg og støttet med milliarder. Han er tatt i løgn, men pytt pytt, Hamas' like løgnaktige regime fortjener jo norsk støtte og det helt til den jødiske staten er jevnet med jorden, og alle jøder døde. Dette sier selvsagt ikke vår statsminister, men resultatet blir tilnærmelsesvis det samme. Så ikke hør på politikernes ord, men følg med hvorhen pengene går, der finner du beveggrunnen.. Politikerne er normalt for sleipe til å ble tatt på direkten, dvs med sitt overflatespill. Var det forresten 6 millioner jøder Hitler avlivet?


Endelig er jødene på plass i sitt opprinnelige historiske område etter beslutning av verdenssamfunnet etter verdenskrigen, knesatt gjennom FN for ca 60 år siden. Men de fanatiske islamistene, som omringer det lille Israels område, de gir seg aldri. Israel har forsøkt og faktisk vært altfor tålmodige og hjelpsomme med sine naboer. Men se, de er opp mot et hat så intenst og politisk ladet at ingenting hjelper. Mot slikt hat nytter dessverre ikke dialog, sosialistenes forslitte argument. Derfor dessverre må krigens makt anvendes, slikt har skjedd i verdens historie før og sikkert ikke for siste gang heller. I slike situasjoner er der ikke plass for dialog, en vinner må kåres som i en boksekamp. Til tross for at Israel befolker et område langt mindre enn 2% av sine fienders, og stadig har invitert til samarbeide.


Problemet er at det sofistikerte israelske samfunnet er opp mot en middelaldersk kultur ledet av fanatiske ledere som ikke vil fred - om nødvendig sågar ved bruk av atomvåpen. Men selv ikke Israels tilintetgjørelse er nok, også alle kristne og sekulære som ikke tror på Allah, må også deretter elimineres eller gjøres til slaver. Derfor er dette samtidig en eksistensiell kamp for vårt vestlige levesett blitt og, følgelig er Israels kamp også blitt vår kamp. Også vi i Vesten har forsøkt å ta imot påståtte flyktninger og å hjelpe dem, enormt, men deres religiøse ledere forbyr sine undersåtter å integrere seg med oss andre. Da gjenstår den logiske konklusjonen, muslimene får returnere til sine egne samfunn, demokrati er ikke for dem.


Dette blir en kamp som blir blodig, sosialistene som har trodd de kunne mestre stor innvandring har tatt feil totalt. De må ta side, de voldelige islamistene eller alle oss andre, sekulære eller kristne. Omfavnelsen av to totalitære ideologier på en og samme tid har i sin natur bare en konklusjon, de eller vi, som har bygget våre land i 1000 år eller mer, vi er tvunget til kamp eller til overgivelse, det er blitt takken for vår milde og kjærlige kultur og villighet til fremmedhjelp, bittert men sant. I denne kampen er Russland og Kina antatt på vår side, de også sloss mot religiøs fanatisme som oss. Og den kampen er nå i gang, spør du meg.


Avslutningsvis, vi bevitner en penge forråtningsprosess som ikke bare gjelder Ap, men nær alle de norske stortingspartiene. De lever på staten og ikke for sine medlemmer, og slik og unisont svikter de totalt sine partiprogrammer og det norske folket. Vi opplever den verste regjering og statsminister noensinne. At den forrige med Erna Solberg var nær like unasjonal og knapt bedre, det er aller mest foruroligende. Både Jonas og Erna misbruker sin tro på globalisme til å underlegge Norge fremmede makter, på tvers av grunnloven, ja som om den ikke eksisterer..


Vi trenger ledere som ikke gir oss, det etniske folket og landet, på båten. En islamsk svensk fremtid er det aller siste Norge trenger. Samt et NRK og riksmedia som er subsidiert og betalt for å indoktrinere og forføre oss til fattigdom og ulykke, da er det et stort behov for forandring. Den får vi ikke underordnet EU, WEF, FN, WHO eller andre korrupte fremmede konstellasjoner. Globalismen er akkurat som kommunismen, for de få, og mot oss alle andre, fattige og eierløse, det er hva vi loves, dog angivelige lykkelige.. Glem det, et nytt politisk bedrag.


Dan Odfjell, Samfunnsdebattant


Kommentarer