Anti-Israel-protester representerer en utrolig ignoranse

Av Dan Odfjell. 

Det var ikke jeg som sa det, men engelskmannen Douglas Murray, som på Fox News nylig ytret dette. Og jeg lytter gjerne til denne vår tids kjente filosof og modige mann. Jeg så ham nylig på en video fra innsiden av krigssonen i Hamas hvorfra han rapporterte. I dag hører jeg at fire israelske soldater tok seg inn i et hospital i Gaza city hvor en av Hamas-lederne skjulte seg «forkledd» som «pasient» i en nød-seng «tilkoblet» all slags rør og slanger.. Men han lurte dem ikke, han ble skutt der han lå. For Hamas-krigerne skjuler seg hensynsløst med menneskelige skjold og slik bevisst ved hospitaler og barnehager, de av dem som ikke oppholder seg bombesikkert i Qatar eller i Iran, terroristenes store beskytter. Og disse terroristene støtter Norge med store penger, ja milliarder, angivelig til humanitære formål, men hjelpen rekker knapt frem. Pengene brukes isteden til våpen og hemmelige tunneler under byer og hospitaler, der gjemmer kjeltringene seg, og der antas det også at deres gisler holdes gjemt. Nazi-palestinere er blitt et uttrykk som går igjen.

Jeg sitter i Chile og leser internasjonale medier når norske myndigheter skjuler bevisst sannheten for det norske folket. Man må da spørre hvorfor. Har det noe med ytringsfrihet å gjøre, kanskje? Eller arbeider norske medier for sine betalende arbeidsgivere med Jonas Gahr Støre i spissen, som støtter nazi-palestinerne. Han har støttet og løyet om og for Hamas i mer enn 10 år, beviselig. Han er vårt UD-rotte-reirs store og løgnaktige beskytter, hjulpet av Ap´s siste to utenriksministre hhv Anniken Huitfeldt, og den Norge svikefulle Espen Barth Eide, senest, som har fått sitt pass påskrevet av amerikanske diplomater og andre. Denne Støre-regjeringen vil gå ned i historien som Ap´s mest ideologiske og ellers den verste. Den er anti-norsk og inkompetent i nær alle sammenhenger og står ikke til å redde, selv ikke med Trond Giske tatt til nåde. Han kan for øvrig prise seg selv som ikke delaktig i nedturen.. Han kan finne på å starte sitt eget parti. Da vil han få mange tidligere Ap-stemmer og, om han flagget seg som EU-motstander, ville han samtidig ta stemmer fra EU-dåren Erna Solberg.

Opp mot nazi-palestinere strekker ikke ytringsfriheten til, for mot hat, ekstremisme og følelser nytter knapt dialog, der er det enklest og best å ta god avstand.. Dog mot aggressivitet, og mot kriminalitet, må vi dessverre forsvare oss. Men dersom noen misforsto meg forleden på SC etter innlegget med overskriften «Redaktør Hans Rustad, en innbitt sionist?» skynder jeg med å tilføye at forsvar, selv mot urimelighet, må være så menneskelig som mulig. For eksempel, de fleste vil være enig at vi måtte bekjempe nazismen som krigsangrep oss. I krig står det mellom liv eller død, du skyter først eller dør selv. Det er krigens uhyggelighet som vi nylig ble påminnet ifm Ukraina-krigen. som ennå ikke er avsluttet. Men plutselig har vi fått en ny krig å ta stilling til, i vår tid, som har i seg Islam og muligheten til en sivilisasjons-, sågar en hel verdenskrig.

Det er i denne sammenheng at dagens overskrift og Douglas Murray må forstås. Han frykter nettopp en verdenskrig og ser og har personlig offentlig påpekt at, spesielt innen EU og UK, er «lett antennelige fremmende muhammedanere» i stort antall kommet blant oss. De går ikke stille i dørene lenger med sin «makt-religion», de er aggressive og til dels hater oss og er farlig for oss fordi de holder med nazi-terroristene og protest-marsjerer mot Israel, som representerer vår kultur i det alt vesentligste. Dette har i seg muligheten til en virkelig stor-konfrontasjon noe som gjør at reelle europeere bør forstå og holde med Israel, og håpe at det lille tapre landet «greier av lokalt» å avslutte Hamas krigen, dvs at den ikke får spre seg.

Etter at dette var skrevet kom Lars Hedegaard på trykk under overskriften «Gjør motstand, for politikerne gjør det ikke» dvs 13/11/23 på document.no. Les det selv. Kort påpeker han at når hverken politiet eller militæret innen EU kan beskytte den opprinnelige befolkningen mot Islam, blir folk selv nødt til å gjøre det, og at den påfølgende krigen ikke blir pen. Men det er verre å bli slaktet uten å ha gjort motstand.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer