Erna Solberg er blitt dønn taus mht integreringspolitikken, dårlig samvittighet?

Av Dan Odfjell. 

Det var en gang som kommunalminister for 20 år siden at Erna ønsket seg et shariaråd i Norge, kanskje for å provosere til debatt, hva vet jeg. Den gang mente hun tilsynelatende at det å støtte minoriteter, ville føre til en god utvikling.. I mellomtiden er vi i ferd med å bli en minoritet i eget land, og hun synes totalt likeglad. Hvilket påminner oss ordtaket, man skal være ekstra forsiktig med hva man ønsker seg. Problemet med Erna er at hun er en «løs kanon på dekk», egoistisk og selvsentrert uten forankring i hverken konservatisme eller norsk kultur, like rund er hun med Islam som med kristen kultur. Hun tar ikke side hverken med oss eller andre, hun synes å være en opportunistisk globalist-ekstremist. Og det forklarer hvorfor hun stadig holder med EU, FN og WEF, presist hva som enn gavner henne selv, gjerne med både oss og ektemannen kastet under bussen, ja, u-lojal mht vårt land og uten tanke for vår fremtid. Men mest skremmende, denne u-prinsipielle kvinnen vil bli statsminister, sågar kanskje en verre enn vår nåværende. Og den tanken er til å bli alvorlig skremt av.

 

Norge skal ingenlunde drifte løst på det åpne storhavet, uten en gang et driv-anker på "skipet", i form av en folkelig og lojal statsminister. Vi må nå stå opp for oss selv og våre nedarvede tradisjoner som har tjent oss i over 1000 år. Hva vi dessverre ser, dagens politikerne gir både oss og landet på båten for egen kortsiktige fordel. Dette omtalte jeg 1/11/23 med overskriften, «Daglig løgn, daglig lønn», hvorved politikerne manipulerer seg til politisk makt over oss andre. På engelsk kunne dette blitt referert til som en politisk kamp «between skunks», altså mellom stinkende grevlinger. For med Erna som statsminister er der ikke land i sikte, ingen hjemlig trygg havn sammen med fredelige likesinnede. Og derfor trenger vi desperat i Norge en habil og moralsk leder, som Stortinget knapt evner å utklekke slik systemet nå fungerer. For det er ikke vi folket som nominerer våre representanter lenger, nei, systemet er rigget mot oss ved rå bruk av våre penger til å passivisere og holde oss nede. Dobbelt udemokratisk, det.

 

Elite-politikere tillater fremmede å bruke Islam som sitt middel til å underlegge seg hele Europa, nylig illustrert gjennom det bestialske angrepet på Israel 7. oktober, en sjokk-åpning til et sivilisasjonsoppgjør? Men se, våre vestlige politikere duger ikke til annet enn ideologisk og kortsiktig å lyve for sin egen jordiske makts skyld. Rent ynkelige er de, i sterk motsetning til Mohammeds soldater, som ikke er redde for å dø, det demonstrert. At dette blir en ulik kamp oss imellom synes klart. Tidligere var vi parat til å kjempe for vårt land med døden som innsats, noe noen av oss fremdeles erindrer fra den 2. verdenskrig. Den tidligere generasjonen er nå utskiftet av en mer selvopptatt dekadent, indoktrinert masse, som ikke er villige til å dø for det sosialistiske EU-fellesskapet, forståelig nok. For Europa ledes nå udemokratisk og til dels korrupt, også Norge er blitt et korrupt land som finansierer terroristorganisasjonen Hamas med rå ledere som beviselig fattiggjør sitt folk. Dem skal vi synes synd på, mens realiteten er at Støre med våre penger lenge har gjort disse Hamas-lederne søkkrike, ren humbug det hele.

 

Økokrim kontrolleres av makten som rår, og lukker øynene for vår egen statsforvaltnings kriminalitet.. To eksempler, saken mot Erna Solberg ble merkelig kvikt nedlagt ved å erklære intet grunnlag for å etterforske saken om hennes inhabilitet ifm ektemannens enorme aksjeaktivitet etc, selv om hun innrømmet at hun «kunne ha vært inhabil» under sine åtte år som statsminister.. Men se, passende nå i lang etterkant leser vi plutselig 27/11/23 på steigan.no at «Byråkrater ved Statsministerens kontor brøt loven. Nå snakker de». Dette må bety at Økokrim tidligere tok på saken med harelabb for å beskytte våre politiske eliter. Mens vanlige folk blir endevendt og fengslet. Men først kom denne overskriften 26/11/23 på document.no, nemlig «Finansieringen av Hamas. Hvor kommer pengene fra». Det enkle svaret er fra staten, dvs våre midler finansierer sågar terror. Og for å ta et annen Økokrim sak, mht de ca 80 milliarder som sendt til det korrupte Ukraina, tillatt av et venne-system Støre og Stoltenberg imellom?

 

For mht statens milliardoverføringer, hvordan i etterkant verifisere at pengene er gått til de rette vedkommende, og ikke til smøring og/eller regelrett korrupsjon? Hamas-lederne svømmer i penger og luksus og bor til dels i Qatar, Iran og andre steder og «forsyner seg grovt av de midler som politikerne frekt hevder går til stakkars fattige islamister» etc. En stor løgn og en råtten «butikk» satt i system fra ca. 20 år tilbake, husk den «politiske» Hamas-kontakten Støre har løyet om siden 2010. Jeg sier ikke at han fikk underhånden penger under bordet. Men han må ha forstått det skitne spillet og tillatt det som en del av Ap´s politiske interesser, helt på tvers av Norges interesser. Og i 8 år så Erna Solberg glatt gjennom fingrene med denne opplagte og pretenderte «godhets- og u-hjelp-industrien» av milliarder og milliarder hvert år av våre midler. Tapt for Norge, som blitt et meget rikt, ja et meget korrupt land, omgitt av snyltere som gjør som gribbene, de søker seg dit åtslene befinner seg; hvor kontrollen er svak.. Vi folket gjøres naivt ved NRK og riksmediene betalt for å søvn-dysse oss til å tro det beste om folk som Jonas og Erna etc. Men heleren er ikke bedre enn stjeleren, under bussen med dem også, stats-betalte, i et uverdig autoritært udemokratisk elitestyre.

 

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant


Kommentarer