Om jeg var en jøde, ville jeg ikke unnskyldt meg

Av Dan Odfjell. 

Det selv om ikke alle jøder er gode, ei heller for diskusjonens skyld, er alle nordmenn gode. Men det å kjemme alle over samme kam, vitner om intellektsvikt og/eller sterkt manglende menneskelige erfaringer, eller nedarvede fordommer. Og dersom jødene har gjort noe som de angrer på, og/eller som de gjorde for å hindre egen tilintetgjørelse, da tilgir jeg dem, og Benjamin Netanyahu inkludert. For vi har gjort det samme selv, eller ville gjort det samme, truet på livet. Dersom ens fiender lærer opp sine barn til uforsonlig hat, er de voksne ansvarlige og må knekkes, likesom når de hverken kan legge ned våpnene eller hatet vekk. Verden kunne ikke føre dialog med Hitler, hans rå styre og stahet måtte knekkes, ellers kunne det aldri bli varig fred. Dresden og andre industribyer ble bombet sønder og sammen, inkludert barn og kvinner i massevis, dessverre, og våpenhvile ble ikke tillatt før Hitler overga seg selv, ved å ta sitt eget liv. Ingen i den vestlige verden argumenterte imot dette, heller ikke russerne. Og japanerne ga seg først etter demonstrert effektiv bruk av atombomber. Derav navnet nazi-palestinere, som jeg kritiseres for å ha brukt, sammen med tilsynelatende mange andre, som dog ser den ideologiske parallellen.

Faktum er, vi må stå opp mot ondskap hvor den er, som erfart allerede i nærmere 75 år, helt fra staten Israel fremsto etter et FN vedtak. Jonas Gahr Støre driver politikk, og da synes alt tillatt, slik vi ser det, løgn og fortielse inkludert. Dette kan ikke aksepteres og spesielt ikke når problemet er en følge av en unnvikende og feig politikk fra ansvarlig mennesker, som fører oss ut i elendighet gjennom falskt å promotere seg selv, det gjennom løgn og pretendert godhet - når sannheten er den motsatte, som senest representert av opportunisten og falskheten selv, Espen Barth Eide. Han presiderer nå over det ideologiske orme-bolet UD. Det var gale nok med Annikken Huitfeldt, dog hun var mest naiv, mindre ond, tror jeg. Men Hamas-støtten kommer ikke bare fra henne, men representerer en snart 50 år gammel Ap-farsott, kombinert synes det med en skjult anti-jødisk holdning. At det lille, demokratiske Israel er omgitt og hatet av sine naboer, kan også ha noe sosialistisk over seg, nemlig misunnelse. For landet vokste ut av et ørkenlandskap som ble omdannet til grønn produktivitet. Det skjemmer naboene..

Et argument mot Israel er Natanyahu, en handlekraftig leder. Jeg forsvarer ikke ham, hva vet jeg som er sant i det politiske spillet rundt ham, bare at kritikk mest kommer fra venstresiden. Uansett, mange er lei ham etter så mange år i manesjen. Men jammen er vi mange i Norge som også er skikkelig er lei av Jonas Gahr Støre, uten at vi derved hater ham. Hat er nemlig ondskap, gjerne satt i system av utilgivelige, små ledere verden over og helt på tvers av vår kristne arv, som er nestekjærlighet, ikke hevn. Dessverre synes islamistene oppdratt til å hate alle som ikke er enige med dem, pålagt dem av deres Allah. Jeg mener vi må ta klar avstand fra alt som smaker av hat og totalisme, det motsatte av demokrati. Men mange på venstresiden forstår neppe at diktatur ligger i deres gener. Slik kommunismen er doktrinær, er også fetteren, sosialismen, det i sin bunn; de få skal regjere de mange. Den nye farsotten er globalismen, også den vil at vi skal bli mange fattige og eierløse. WEF i Davos fremmer akkurat dette sammen med både Erna Solberg og Jonas. Men de lover at vi skal bli lykkelige, akkurat som kommunismen. Men se, Kina og Russland de omfavner heller en skjult form for kapitalisme..

Jeg mente å begynne og skrive om hvordan innvandringshumbugen nå er avslørt gjennom Hamas-virkeligheten, lenge og godt skjult for det norske folket. For siste nytt er de flere enn 200 asylsøkerne som fikk innvilget norsk pass, ved å påstå seg forfulgt på Gaza, som ferierer like godt på Gaza og forlanger seg nå reddet ut derfra, dvs som «nordmenn» og det av norske myndigheter. Og UD setter nær verden på ende for å hjelpe disse notoriske løgnerne over grensen til Egypt. Det forlyder at 51 nå er på vei til Kairo for en statlig arrangert flyreise derfra og «hjem..». Men først, midlertidig innkvartering på et luksushotell til 5000 kr rommet. Gjett om hva dette koster oss norske skattebetalere, nemlig det hvite ut av øyet, svindel hele veien.. Jeg holder både Erna og Jonas personlige ansvarlige for å svikte oss folket, dvs på sine respektive vakter. Allerede rundt 2010, om ikke før, startet palestiner-kjøret i regi av AUF på Utøya. Moderpartiet Ap har brukt milliarder på milliarder til et ideologisk løgnkjør som hvert år har passert budsjettprosessen og Stortinget forbi uten påpasselighet. Hva har vi et storting for, for å svindle oss? Og Jonas har hemmelig opprettholdt kontakt med Hamas-leder(e) og arbeidet på tvers av Stortingets instruks, i tross? Så viktig har dette «eksempelet» Hamas vært at det lyves for.

Dan Odfjell, samfunnsdebattant


Kommentarer