Hvem når flest mennesker i verden?

Fra P54. 

En 'atomeksplosjon' skjedde nettopp over hele verden, som vil forandre alt. 

En enestående 'atomsannhetseksplosjon' skjedde i USA, med verdensomspennende innvirkning, som for alltid forandret jordens overflate. Det er imidlertid ikke den typen eksplosjon vi alle forventer når vi bruker ordet «atomkraft», men dens innvirkning verden over er enda større enn noen typiske A-bombe. La meg forklare hva som skjedde...

Det er tre menn i vår verden som har en innvirkning på menneskeheten i motsetning til noen andre i historien. De har makten til å styre en stor del av menneskeheten i en god eller en dårlig retning. Og nei, de er ikke presidenter i noe land. Deres innflytelse er mye større enn politikk.

Jeg snakker om Elon Musk, Tucker Carlson og Joe Rogan. Ingen på jordens overflate har større innflytelse på menneskeheten enn disse tre til sammen. Hver av dem har et verdensomspennende publikum på hundrevis av millioner mennesker, noe som gir dem mer makt enn mainstream media. For å gi deg en idé om deres atomære mediekraft:

✔︎ En nylig sending av Tucker Carlson nådde 427 millioner mennesker, noe som betyr at én av hver 14 mennesker i verden så den!

✔︎ Joe Rogan har 3 milliarder visninger på YouTube alene, ikke inkludert Spotify-, Rumble- og X-kontoene hans.

✔︎ Elon Musk har 166 millioner følgere på X, noe som gjør ham til en av de største sosiale medieprofilene i verden.

Sammen når disse tre mennene en stor del av hele verdens befolkning, på en kontinuerlig basis. Og de har nettopp lansert noe som for alltid forandrer menneskehetens kurs...

Alle disse tre verdenspåvirkerne brakte den beryktede ALEX JONES inn på plattformen deres, og vendte hele verdens øyne mot ham. 

Joe Rogan intervjuet Alex Jones. Tucker Carlson intervjuet Alex Jones. Elon Musk gjeninnsatte Alex Jones på X. Hvorfor er det en 'atomsannhetseksplosjon' av enestående proporsjoner? Alex Jones er "konspirasjonsteorienes far". Den som sier konspirasjonsteori, sier Alex Jones. Han ble hånet i flere tiår. Ingen trodde ham, for å si det sånn. Han ble sensurert på alle kanter. Massene avfeide hans vanvittige rapportering som latterlig tull, egnet for galninger og idioter.

De siste årene har imidlertid alle de såkalte konspirasjonsteoriene vist seg å være sanne, en etter en. Det være seg om vaksiner, en globalistisk elite, værmanipulasjon, barnehandel, medietankekontroll,... alt mulig.

Hver eneste konspirasjonsteori som er formulert i løpet av de siste tiårene, har vist seg å være sanne.

Denne verdensomspennende avsløringen av enestående sannhet kalles "den store oppvåkningen". Menneskeheten begynner endelig å få øynene opp for virkeligheten, mye til skrekk for de kriminelle elitene, som desperat prøver å hindre sannheten i å nå flere mennesker. Men de har sviktet fatalt. For hva skjedde nettopp? Faren til alle konspirasjoner, Alex Jones, blir stadfestet og forfremmet over hele verden av noen av verdens mest innflytelsesrike personligheter, Carlson, Rogan og Musk. Ved å gjøre dette forteller de verden:


HØR PÅ DENNE MANNEN!

HAN HAR HATT RETT HELE TIDEN!

KONSPIRASJONSTEORIENE ER SANNHETEN!

VÅKN OPP!

Atomeksplosjonen av oppvåkning dette sender over hele jorden er uhørt. Millioner av mennesker vil begynne å ta hensyn til sannheten, for første gang i livet. Ringvirkningen vil være uberegnelig.

Og det er ikke alt de har gjort. Elon Musk har brukt verdens mektigste sosiale medieplattform for å vekke menneskeheten som aldri før. Her er noen av de dype sannhetene Elon Musk har eksponert for hundrevis av millioner av mennesker, på X:

✔︎ Pandemien var en kriminell operasjon, orkestrert av et kriminell nettverk av såkalte "eliter".

✔︎ Den amerikanske regjeringen, CIA og FBI er medskyldige i å sensurere sannheten om pandemiske vaksiner.

✔︎ Det er et globalt nettverk av multimilliardærer som har en agenda for å kontrollere verden.

✔︎ Verdens helseorganisasjon ønsker å etablere globalt tyranni under dekke av helsekrise.

✔︎ World Economic Forum er en kriminell organisasjon, med en agenda for å kontrollere verden.

✔︎ De vanlige nyhetsmediene lyver til publikum, for å presse agendaen til milliardærene som eier disse nyhetsbyråene.

✔︎ Det er et verdensomspennende nettverk for handel med barn kalt PizzaGate, hvor millioner av barn selges til politikere etc. for seksuelle overgrep.

✔︎ Klimaendringer er en bløff, skapt for å ha en unnskyldning for å underkaste verden globalt tyranni.

Og mye mer...

Elon Musk har kjøpt Twitter og gjort det om til X, med det eneste formålet å avsløre den djevelske agendaen til verdenstyranni, og effektivt knuse tankekontrollgrepet til eliten over hundrevis av millioner av mennesker.

Tucker Carlson og Joe Rogan har gjort det samme. Trinn for trinn fjerner de blindfoldet fra menneskeheten og de bekrefter at alt som ble avslørt av millioner av sannhetsfortellere, uavhengige journalister, modige forskere og alle slags helter fra menneskeheten, er sant.

Det som skjer i vår verden er hinsides våre villeste drømmer, og vi har ikke sett det beste av det ennå.

Verden vil se sannheten. Menneskeheten vil våkne. Det tykke mørke sløret av bedrag som har dekket verdensbefolkningen i århundrer, blir løftet. Vi er vitne til den største transformasjonen i hele menneskehetens historie. Den mørke tid av bedrag vil ta slutt, og en lys fremtid gryer med strålende håp i horisonten.

Jeg oppfordrer alle til å fortsette å dele sannhet, spre dokumentarene våre, støtte de gode krigerne i denne verden, gjøre alt du kan for å hjelpe denne utrolige oppvåkningen av menneskeheten til sannhet og en bedre verden.

Det vil fortsatt være noen mørke tider, ettersom ondskapens krefter desperat vil prøve å redde seg selv og forsøke å lykkes med sine djevelske agendaer, men alt vil tjene til å beseire dem enda mer alvorlig.

Forsøkene vil imidlertid være reelle, og vi må forberede oss på virkningen av de siste kampene fremover. Midt i de mørkeste stormene som vil rase over denne verden, må vi holde fast ved det sikre håpet om en ny dag som nærmer seg og lyset som i økende grad sprer seg over menneskeheten.

Aldri gi opp. Aldri gi opp. Løft hodet, og velkommen den strålende morgengryet til en bedre verden. Vi er alle en del av denne episke transformasjonen. Vi spiller alle en rolle. Alle stemmene våre kombinert skaper dette verdensomspennende brølet av sannhet, tordner gjennom luftbølgene, hamrer på de døve trommehinnene til en hypnotisert menneskeslekt, og trenger sakte men jevnt inn i selv de mest uvillige sinnene.

Vi bryter gjennom og lyden av sannhet vil bli et sammenstøt som vil knuse mørkets vegger og bane vei for menneskeheten til å gå inn i en fremtid vi aldri visste kunne eksistere.

https://stopworldcontrol.com/jones/


Kommentarer