"Bygge tillit"? World Economic Forum er Vestens perfekte "avlivningsagent i hvit krage"

Fra P54. 

Avkarbonisering, avelektrifisering, avhumanisering - på vei mot å kvitte seg med "unyttige etere"

World Economic Forums (WEF) motto for Davos24 (pågående) er "Rebuilding Trust". Dette er verre enn en vits, for det WEF propaganderer åpenlyst - et Polygon Cyberattack, et ennå ikke identifisert virus "X", som allerede finnes et eller annet sted der ute ( sier Bill Gates og WHOs Tedros), og mer til - i tillegg til den ufortalte hemmeligheten bak lukkede dører, er alt annet enn "Building Trust". Se dette.

Se denne korte, fiktive talen til Klaus Schwab av en tilsynelatende offisiell WEF-invitert, dokumentert i et 19 sekunder langt videoklipp som gikk verden rundt i dag, 17. januar 2024, i rekordfart. Den er falsk, en satire, produsert av kunstig intelligens (AI).


Likevel er det talende på mer enn én måte. For det første gjenspeiler den stemningen i så å si hele den ikke-elitære verden, rundt 8 milliarder mennesker. Og for det andre viser det faktum at den ble produsert av AI av høy kvalitet - nettopp den AI-en som WEF og dens håndlangere har presset til det ytterste - også at AI kan være halsbrekkende, selv, eller spesielt, for dem som propaganderer for AI og absolutt digitalisering, blant annet ved å forvandle mennesker til "humanoider".

Oppfinnelser, uansett hvor geniale de er, har en tendens til å slå tilbake på dem som misbruker dem. Vokt dere, WEF!

First Movers-koalisjonen

Et av de nyeste umenneskelige prosjektene, som likevel fremstilles som en miljømessig frelser, er industriell "avkarbonisering" av verden. Det kalles First Movers Coalition (FMC) og består i dag av 96 medlemmer med "mer enn 120 forpliktelser" til å kjøpe varer og tjenester med tilnærmet nullutslipp innen 2030. Ifølge WEF vil disse forpliktelsene representere en estimert årlig etterspørsel på 16 milliarder dollar innen 2030 - den største etterspørselen etter nye klimateknologier som noensinne er skapt av privat sektor.

Disse forpliktelsene omfatter tilsynelatende syv sektorer: aluminium, luftfart, fjerning av karbondioksid, sement og betong, skipsfart, stål og lastebiltransport. Vær oppmerksom på at disse "forpliktelsene" ikke er noe annet enn "løfter", eller på sektspråk "prediktiv programmering", som bare er en advarsel til befolkningen om hva som kan skje.

Dette ritualet er et MUST for at kultene skal lykkes. De skaper også frykt, som igjen gjør folk underdanige og reduserer menneskets immunforsvar drastisk. Det er hovedmålet deres. Det er en av de mest effektive taktikkene innen sinnsmanipulerende "vitenskap" à la Tavistock Social Engineering Institute i Storbritannia.

Husker du Covid-farsen? Det er nå innrømmet selv av mainstream å ha vært stort sett "overdrevet". Folk tar det kanskje til etterretning, men farsen fortsetter, med neste løgn, neste falske pandemi, neste falske klimakatastrofe eller energimangel som medfører strømbrudd. Slik det ser ut nå, vil folk svelge løgnene igjen og igjen - og følge manuset med lydighet, slik de gjorde med det covide tyranniet.

Eller ikke? Vil vi, folket, reise oss?

FMC ble lansert på COP26 (FNs klimakonferanse i Skottland, november 2021). Fra 35 medlemmer vokste den til 96 i dag. FMC "lover" at innen 2030 vil forpliktelsene deres - nå rundt 120, selv om de ikke er beskrivende - representere en estimert årlig etterspørsel på 16 milliarder dollar for nye klimateknologier (hva nå enn det betyr) og 31 millioner tonn CO2e i årlige utslippsreduksjoner.

Den første reaksjonen fra "globale miljøforkjempere", som er indoktrinert til fingerspissene med falsk "vitenskap", vil være: "Fantastisk!" Nok et skritt nærmere å redde planeten. Ingenting kunne vært fjernere fra sannheten.

Det disse universets mestere kanskje ikke vet, er at eliminering av CO2 er et skritt nærmere ødeleggelsen av Moder Jord. CO2 er nemlig like viktig for livet og klimabalansen som oksygen, det ene kjemikaliet som sies å være nødvendig for at livet skal overleve (bortsett fra vann), med symbolet "O" eller "O2". For mer forklaring på symbolene, se dette.

Uten CO2, "maten" til trærne, finnes det ikke oksygen. Trærne omdanner CO2 til oksygen gjennom fotosyntesen. Se dette.

Hvis det er et overskudd av CO2, absorberes det av havene (NASA), og hvis det er et underskudd, frigjør havene rundt om i verden CO2. Det er et perfekt balansert system.

Det er ikke behov for industriell innblanding, for WEF-FN-promoterte industrielle forstyrrelser av universets likevekt. Alle slike forstyrrelser som WEF fremmer på mange fronter - se nedenfor - er "skånsomme" skritt i retning av å avlive menneskeheten, og alt annet som kan erstattes av roboter, transmennesker og kunstig intelligens (sitat fra Klaus Schwabs rådgiver Yuval Noah Harari).

Oksygen er det mennesker og de fleste livsformer trenger for å puste. Det den nye WEF-kampanjen, FMC, propaganderer for å gjøre, er å bidra til å redusere den naturlige oksygenproduksjonen.

Blant de deltakende bransjene i FMC finner vi tungvektere som Coca Cola Company, Qatar Airways, Velux, Volvo Cars, Inc, Drax Corporate Limited, Norsk Hydro ASA og mange flere.

Gjett hvem som er de største aksjonærene i FMC-selskapene? Du gjettet riktig: BlackRock/Vanguard. De samme finansmeglerne er også hovedaksjonærer i hundrevis av selskaper og kontrollerer alle livsviktige sektorer i verdens sosioøkonomi, mat, energi, transport, vestlig bankvesen og mye mer - og har dermed et absolutt kvelertak på menneskeheten.

Gjett hvem som er hovedsponsor og finansierer WEF? Ja, det stemmer: BlackRock.

Det er derfor ikke vanskelig å finne ut hvem som trekker i trådene bak WEF, WHO, det politiske FN og hele FN-nettverket. Så lenge flertallet av (vestlige) mennesker føler seg komfortable i systemet, så lenge vil tyranniets knyttneve rundt halsen vår strammes, lett, men stadig mer, som i aktiv dødshjelp.

Se hele artikkelen om First Movers Coalition (FMC) her.

Uoversiktlig kaos, drap og forvirring

Parallelt med krig og drap i Midtøsten, Ukraina, Syria, Irak, Sudan, Jemen, spontane morderiske angrep på skoler, undergrunnsbaner, kjøpesentre og til og med i gatene, som gjør folk redde og på vakt, for nervøse til å tenke på sitt eget beste og sine barns fremtid.

Det pågår en kamp mellom det gode og det onde.

Denne dragkampen er spådd å bli enda mer intens i 2024 og i årene som kommer. Vi må ikke være redde, og dermed vil vi være i stand til å motstå å bli dratt inn i dødshjelpmøllen - et mylder av triks og feller, smart planlagt og plantet av WEF rundt om i verden.

WEF, som (den vestlige) verdens dødshjelp agent, arbeider på mange fronter samtidig. Hendelser og prosesser som utspiller seg samtidig, har til hensikt å forvirre folk, skjule agenten og øke tempoet. I takt med at stadig flere får øynene opp, er 2030 for langt unna til å nå målene. Fortgang er avgjørende for å underkue befolkningen - og for å nå målene.

Mange forskere som ble brakt til taushet fra 2020 til 2022 og store deler av 2023, har stått frem og fortalt sannheten om covid, biovåpenet de kalte covid-vaksine - overdødeligheten knyttet til de giftige injeksjonene som kalles vaksiner; klimasvindelen, energimangelen, miljøskadene ved å produsere solcellepaneler, bygge solcelleparker og vindmøller - og mye mer.

Den miljøbevisste elitens siste mote - å kjøre elbil - er det verste for miljøet og drivstoffeffektiviteten. Se her.

Det største damfjerningsprosjektet i USAs historie

Har du hørt om en annen galskap som planlegges, og som, i form av prediktiv programmering, folk blir gjort oppmerksomme på - skremt? Prediktiv programmering er kultens måte å sikre suksess for sine onde bestrebelser. Så de må fortelle folk, bedøve dem, blokkere dem, ettersom sjokket gjør dem ute av stand til å motvirke disse djevelske handlingene.

Det første skrittet i denne galskapen er at fire av de seks demningene som sperrer Klamath-elven - som renner gjennom Oregon og Nord-California - er i ferd med å bli fjernet innen utgangen av året. Angivelig av hensyn til økosystemet og for å beskytte laksen. (Foto av USGS).
 

USA planlegger å fjerne 30 000 (strømproduserende) dammer innen 2050. Dette vil føre til strømbrudd med katastrofale, livstruende og fatale sosiale og økonomiske konsekvenser. Se dette: Det største damfjerningsprosjektet i USAs historie er i gang (morningbrew.com) og dette: Et annet firma advarer om å forberede seg på strømbrudd i store befolkningssentre (youtube.com).

Another Firm Warns to Prepare for Blackouts Across Major Population Centers

Er dette ekte eller et skremmetiltak fra WEF? Uansett hva det er, er det kjent at frykt angriper immunforsvaret, slik at selv de som ikke er covid vaksinert, kan bli mer sårbare for vanlige sykdommer, men også for alle typer kreft.

Ta for eksempel turbo kreft: Pfizer-sjef Albert Bourla sa nylig i et intervju at turbo kreft (aggressiv kreft) øker blant unge mennesker.

Forvent at en stor andel unge mennesker, så mange som en tredjedel, vil bli rammet av turbo kreft (Bourla).

Pfizer jobber hardt for å utvikle medisiner for å bekjempe denne dødelige sykdommen. Bourla nevnte ikke at den skremmende økningen av kreftformer i stor grad er resultatet av Covid vaksine-injeksjonene, hvorav en god del ble produsert av Pfizer. Sykdom er deres gyldne melkeku som spiller inn i WEF / UN 2030-målet om befolkningsreduksjon. Se dette.

Forresten, Covid "vaxxes" forårsaker ikke bare skade og dreper, de forårsaker infertilitet hos menn og kvinner, aborter og dødfødte babyer i massevis. I Frankrike har fødselsraten gått ned med 7.2% de første åtte månedene av 2023, sammenlignet med samme periode i 2022, den største nedgangen på ett år noensinne. Se her. Situasjonen er den samme i det meste av Europa.

I tillegg kommer de mange dødsfallene som har skjedd siden Covid-vaksinetvangens begynnelse, og i tillegg kommer LGBTQ-agendaen (lesbiske, homofile, bifile, transpersoner og skeive), som myndighetene og skolene i Europa og USA jobber hardt for å fremme. Homofile og transkjønnede par får selvsagt ikke barn.

Er lærerne som fremmer denne kriminaliteten klar over agendaen, eller er de for naive til å forstå hensikten med det de fremmer? Eller rett og slett for redde til å protestere og følge sitt bevisste indre?

Det er nettopp kommet ut: I Skottland kan foreldre som legger hindringer i veien for barnas ønsker om å være transkjønnede, bli dømt til opptil 7 års fengsel. Se dette.

Du kan ikke se WEF, men du kan lukte WEF.

Og det er mye mer - arrangementer, programmer, begivenheter, alt i katastrofe modus, alt samtidig, alt WEF-promotert. Noen av temaene diskuteres nå, på WEF Davos 24. Ta for eksempel cyberangrepet fra Polygon, som WEF og co. simulerte allerede i 2021 - og som mest sannsynlig vil skje i løpet av de kommende årene. Ingen presisjon. Det står aldri hvem som er fienden.

Ta Barack og Michelle Obamas nylige Netflix-film "Leave the World Behind". Skremmende, gjør deg andpusten uten svar. Ulykkelig dømt til å vente på hva som kan skje. Eller ikke.

På WEFs avlivningsagenda står også det mystiske viruset "X" - ennå ikke identifisert, men det er et sted der ute, ifølge Bill Gates og WHO-mester Tedros. Det vil slå til før eller senere. Big Pharma jobber allerede på overtid for å utvikle en vaksine mot det ennå ukjente viruset "X", så når det slår til, er biovåpen injeksjonene klare til å bli påtvunget alle borgere, om nødvendig med hjelp fra politi og militær.

Dette forutsetter at Verdens helseforsamling - WHA (WHOs generalforsamling) godkjenner de to tyranniske dokumentene, pandemitraktaten og det sterkt reviderte internasjonale helsereglementet (IHR). De var sjanseløse på FNs generalforsamling i september 2023.

Det kreves to tredjedels flertall i WHA for at disse dokumentene skal bli lov - det finnes faktisk ingen internasjonal lov som gir WHO makt til å bli verdens helsetyrann. Det ville være den nå vanlige eliteskapte "regelbaserte ordenen".

WEF Davos24 utarbeider i lukkede møter metoder for å manipulere godkjenningen av disse to skumle dokumentene - de er en integrert del av WEFs eutanasi-agenda.

Black Swan-hendelsen. På vei mot en finansiell katastrofe

Og sist, men ikke minst, kommer Black Swan-hendelsen, som også har vært spådd en god stund. Spekulasjonene løper løpsk om hva det kan bety - i alle fall en katastrofe. De fleste spekulasjonene går i retning av en finanskatastrofe uten sidestykke.

Kan det dreie seg om en implosjon av et derivatmarked på over en billiard? I størrelsesorden er en billiard 1 000 billioner. Dette kan sammenlignes med verdens BNP på rundt 105 billioner dollar. Se Ellen Browns utdyping av en mulig Black Swan-hendelse for derivater.

Alt det ovennevnte kan skje eller ikke skje. Men "Predictive Programming", som WEF og deres medsammensvorne bruker til det ytterste, er en del av dødshjelpsagendaen. Når disse hendelsene inntreffer, kan folk dø i massevis av hendelsene. Hvis de ikke inntreffer, kan de dø av fryktrelatert immunsvikt eller av det direkte stresset fra en uendelig frykt.

Vi, folket, må være i stand til å si: F*ck WEF og deres globalistiske frykt- og avlivningsagenda.

La oss gå våre egne veier. Nye veier, skape nye samfunn med uavhengige folkebankstyrte penger som fører til en ny sivilisasjon. Det kan gjøres. Det MÅ gjøres, av hensyn til menneskehetens overlevelse.

https://www.globalresearch.ca/wef-perfect-white-collar-euthanasia-agent/5846700

Kommentarer