Hvorfor Klaus Schwab er en EKSTREM RASIST

Tilbake i tiden av andre verdenskrig var det falske europeiske messiaser: Hitler fra Tyskland, Mussolini fra Italia og Stalin fra Sovjetunionen. De kjempet om hvilken av deres tre ideologier som skulle styre verden, og det kom en vind fra Vesten med løftet om frihet, frihet og demokrati for alle da den ble med i krigen.

Tyskerne ønsket en verden bygget på rase med noen overlegne, andre middelmådige, og resten underlegne og på vei til ødeleggelse.

Stalin hevdet at regjeringen var løsningen og at alt ville være perfekt hvis folk stolte på ham, så hvis titalls millioner trengte å ofre seg selv og dø for at han skulle bli messias, ville det være verdt kampen.

Mussolini hadde enda et slag av "genial" messiansk stor villfarelse: gift selskapene og regjeringen inn i et fascistisk regime og massene vil være glade for deres likestilling.

Disse kolliderte, slo seg sammen, håndhilste og kjempet, men amerikanerne og japanerne ønsket også å si sin mening. Japan trodde keiseren var en halvgud og var villig til å kjempe og dø for ham uansett hva som måtte skje. Amerikanerne verdsatte personlig frihet og den hellige grunnen for fri virksomhet og konkurransedyktig kapitalisme som de eneste motivatorene for mennesker. Disse kulturene rev hverandre fra hverandre.

Hvem vil være den som leser sjakkbrettet bedre? Hvem ville få overtaket?

Som det viser seg, i kampen om å kontrollere verden, forsøkte periodens forskere å utnytte naturen for å hjelpe og innså kraften til atombomber, en dag som forandret menneskeslekten for godt.

Hvis du ønsker å overgi friheten din til et ikke-valgt globalt organ som ønsker å spore alle dine kjøp og bevegelser og la dem gradere livet ditt med en poengsum, slik de hjernevaskede kineserne har tillatt deres tyranniske KKP-diktatur å gjøre, gå og BO der.


Kommentarer