Kirkens Palestina, the Philistines

Fra Bjørn W. 

Se denne eller forbli like blind som NRK. 

Kirkens program for Palestina kan ikke se bort fra erklæringer om at "millioner martyrer skal marsjere" mot Al Quds, Jerusalem, Koranen, Muslim eller Bukhari hadith. 

NRK hadde nylig en artikkel om økende oppslutning til organisasjoner, som støtter Israel, fordi Gud har lovet Israel landet.

På motsatt side skrives ingenting om bakgrunnen for at arabiske muslimer krever Palestina imot folkeretten's vedtak om å "sikre etableringen" og "re-konstitusjonen" av Eretz Israel, noe som nødvendigvis peker tilbake på noe som tidligere har eksistert - implementert i Israels Deklarasjon. 

Ifølge pressen er PLO - Fatah sekulære;  blank løgn. PLO - erklæringen fra 15 Nov. 1988 inneholder retorikk om "velsignet intifada' ( opprør ) samt hjerter som "gløder" pga. blodet til såkalte martyrer. 
Pressen er systematisk i fornektelse av virkeligheten, slik den foreligger. 

Machmoud Abbas oppfordrer til terror og  belønner terrorisme regelmessig,: taust i pressen ( Dokumentasjon er kjent og delt ).

I flere tiår har vi hørt om fred dersom det kommer en Palestinsk stat,  men NB !  som vil ha en stat "fra elven til havet". 

Kirken lytter til pressen som ikke dekker sant. Den får ikke vite at 75 % støtter Hamas, men har selv et ansvar for å søke kilder. 

I løpet av kort tid oppnår Traveling Israel ti tusen eller hundre tusen visninger. Mere info finnes;


I 2007 ble Hillary Clinton sjokkert etter rapport om hva som vises på PA TV. 

Slike ting begås av Hamas. 


Hva pressen fortier om Det Muslimske Brorskapet. De sier selv at de er Hamas. 
Redaktør-foreningen eier ikke journalistisk integritet. Selvkritikk er ukjent. Hvordan redaktører kan leve med seg selv er en gåte. 

Hovedstaden for forente arabiske nasjoner skal være Jerusalem, Al Quds. 

Osv. osv. 

Bilder som du aldri har sett, betalt for av hvem ?

CBN 


Redaktørene må stilles til ansvar. 
Stortinget er medarrangør i desinformasjon av det norske folk. 

Kommentarer