Nasjonalfølelsens betydning for Norges fremtid; sterkt undervudert

Av Dan Odfjell. 

Trond Giskes masteroppgave stiller Arbeiderpartiet naken, det sa overskriften til Christian Skaug på document.no 02/2/24. For Giske konkluderte allerede den gang med at det går et politisk skille mellom det han kalte nærvelgere og globalvelgere, noe som langt tydeligere er synlig i dag enn den gang master-oppgaven ble skrevet. Ifølge VG er den uten noe tegn til plagiering.. Og se, i dag «pisser» mesteparten av stortingspartiet på lokalbefolkningen - de som angivelig og hovedsakelig representerer nærvelgerne - uten andre konsekvenser (det pga riksmedienes store ensretting) enn at partiene Høyre og Ap kan bytte seg imellom, mht EU og «global-styringen», dvs fra regjering til regjering i kappestrid om hvem som best kan fattiggjøre og nedverdige oss patriotiske nærvelgere med ikke-bærekraftige klima- og globalist-galskap etc. Ved å stjele litt fra kommentarfeltet, Maggie Thatcher sa det slik, oversatt til norsk: «Er du bare en beboer av verden, da tilhører du intet sted», noe bløfferen og fjolset Erna Solberg tydeligst har stått for. Hun tilkjenner oss neppe en gang et fortrinn til vårt eget land; en fanatisk tilhenger av WEF og FN og den korrupte verdenseliten.

Men la oss først ta ned løgneren og tåkefyrsten Jonas Gahr Støre. Som statsminister har han vært en total fiasko. Han har helt alene og unødvendig manøvrert Norge til et uvennskap med vår store nabo Russland, noe som etter hvert fryktes å fremkomme tydeligere. Og motsatt; til vennskap med den brutale terrororganisasjonen Hamas - og samtidig til et uforståelig jødehat. Jonas synes som et trassig barn, som for sin makt glemmer både vår historie og sundt norsk næringsvett, samt det viktigste, at som statsminister har han et overordnet ansvar for folk og fedreland. Sta og feigt tar han ansvar, meget likt Jens Stoltenberg, ved bare frekt å bli sittende; Norge er fremdeles et søkkrikt land, men uten hverken skikkelig politi eller nasjonal beredskap. Vi burde vært et godt og trygt sted å bo med oppbyggende og sannferdig rapporterende medier. Men dessverre, langt derifra, politisk kneblet og skakk-kjørt er vi dirigert på lag med det korrupte Joe Biden-regimet til galskap. 

Trond Giske avvises av Ap´s ledelse, mest fordi intellektuelt går han langt utenpå partiets ledelse, som er diktatorisk og på feile veier. Jeg har sittet i et møterom og hørt hans kvikke svar på stående fot i en skipsfarts-sammenheng, med et glimt i øyet og folkelig tilforlatelig. Kvinne-siden av partiet, med den uærlige Hadia Tadjik i spissen, fikk ham ut, og Jonas var ikke mann til  å skjære igjen. Enten det eller han var opptatt av å bli kvitt en leder-konkurrent. Jonas er nær en klossmajor sammenlignet med Giske. At han tålmodig har sittet «stille» og innsett råttenheten i Ap-ledelsen er nesten rart. Men nå med alle tabbe-sakene i Jonas' regjeringstid etc er det blitt partiet som trenger Giske, ikke omvendt. Jeg vet ikke hva som vil skje, men det vet jeg, Erna vil ha problemer opp mot Giske. Han er nemlig ingen globalist og EU-tilhenger som henne, et friskt pust i akkurat det rette øyeblikket til landets redning, mitt håp. Selv om Ap så klart fortjener nedrykk til en lavere divisjon. Dog, Høyre under Erna om mulig er ennå verre.

Og da er jeg tilbake til dagens overskrift, om nasjonalfølelse og norsk patriotisme. Uten den rakner Norge som land. Det, merkelig nok, motarbeider både Høyre under Erna og Ap under Jonas. De er begge på EUs og slik på feil side, dvs av et godt og fremtidig Norge. For vi må begynne å holde med oss selv og vårt fedreland, om «slekter fortsatt skal kunne følge i slekters gang», som i mer enn 1000 år nå, helt tilbake til Olav den Helliges tid. Jeg har nettopp lest den nydelig innbundne lille boken Den Legendariske OLAVSSAGA, utgitt i 2022 av Saga Bok AS, utsolgt for tiden, tror jeg.  Der står det at allerede som 12 åring drog Olav hjemmefra som viking, og mange var hans utenlandske hærtog, der beskrevet, før han ble kristen. La meg her få tilføye, Nato ledet av USA, mener at Russland under Vladimir Putin er dekadent og ville bli lett å knekke, gjennom Ukraina-krigen. Dog, den russiske patriotismen hadde de neppe regnet med.. Vesten ser nå ut til å være den mest dekadente og svake sårbare del av verden, og Russland synes å stå seg bedre enn på lenge. Mens EU og USA har dummet seg ut, under den arrogante norske Nato-sjefen Jens Stoltenberg.

Allerede i 2009 hadde Arnt Folgerø innlegget «Mysteriet Gahr Støre» på Document som avkledde dialog-elskeren og lystløgneren i hans tro på at vi kan snakke oss ut av alle problemer, og at alle er gode på bunnen.  På arkivet til Hans Rustad er det gode innlegget sikkert fortsatt. «Mysteriet» Gahr Støre – Document

I mellomtiden har virkeligheten innhentet både ham og Barth Eide; de er på feil og støttende side med terroristene i Gaza , og fostrer slik uhyggelig jødehat i Norge. Noe som stygt skjemmer oss ut. Dette og annet kan ikke tåkefyrsten lenger snakke seg fra. Virkeligheten og «likene» rundt ham er mange og tunge blitt, og skuten hans kantrer.

 
Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer