Norge blir ikke tryggere med Høyre

Av Ole Kulterstad. 

Kari-Anne Jønnes har null troverdighet når hun i et debattinnlegg, avisen Valdres 7. februar, hevder at Norge blir tryggere med Høyre. Det kan ikke bli meir feil, Høyre er globalister på sin hals og har åpne grenser og fri flyt i sitt politiske DNA. Det er ikke bare fri flyt av arbeidskraft, men nesten like mye flyt av kriminelle og folk som ikke liker oss og vår kultur. Det ser ut til å ha blitt et levebrød å ikke la seg integrere, samtidig som en bringer med seg klankultur, æreskultur og etnisk/religiøse konflikter, som vi trodde dem flyktet fra.

Nei, det ble langt fra slik som Høyre og en samlet venstreside fortalte oss for 30 år siden; at dette nesten bare dreier seg om ressurspersoner, som etter kort tid blir akkurat som oss og får 1,7 barn.

Når skyting og sprenging blir like dagligdags her som i Sverige, forlanger hun/de galant at politi og domstoler skal ordne opp i branntomta. Løsningen er som alltid, mer politi.

Jønnes er ikke alene ansvarlig for kriminaliteten og fremmedgjøringen av landet, men hun burde kanskje gå litt i seg selv og i egen snillistisk politikk.

Høyre er ikke bare kyniske, de er direkte frekke og en kan bare håpe at folk gjennomskuer denne påtatte renselsesprosessen som kommer 30 år for sent.

Høyresidens politisk korrekte globalister, i parløp med naive venstrekrefter, har ødelagt det meste av Europa og må ikke få våre stemmer ved neste valg. Det er i strid med naturlovene at Høyre kan sitte stille i båten (med sitt rulleblad) og få 30% uansett hva de gjør, eller ikke gjør.

Det er kun Frp som fortsatt har noe troverdighet, og det er de som burde ha 30 %. Det får de den dagen Høyre og Ap blir avkledde.

I Sverige begynner folket å våkne opp fra sin 40 år lange humanistiske flerkulturelle bakrus, og det eneste partiet som advarte, Sverigedemokraterna, ligger nå på 23 % i meningsmålingene.

Jeg regner med at Jønnes bruker den gamle ovenfra og ned metoden, håper at ingen leser dette innlegget, og ikke svarer. Vi er vant til den.

Ole Kulterstad

Kommentarer