"Billige forfalskninger": Det hvite hus hevder at videoer av Joe Bidens offentlige funksjonsfeil er fabrikerte

Videoer som avslører president Joe Bidens alder, "gaffes" og nylige klossethet i offentligheten er "billige forfalskninger" og publisert i "ond tro", hevdet pressesekretær i Det hvite hus, Karine Jean-Pierre, mandag.

Under den første pressekonferansen på omtrent tre uker spurte journalister Jean-Pierre om Det hvite hus var "bekymret" for Bidens merkelige oppførsel som "ser ut til å være et mønster."

Spørsmålene kom etter at en video søndag viste tidligere president Barack Obama hjelpe Biden av scenen etter at presidenten så ut til å fryse ved en pengeinnsamling. En annen video fra Europa forrige uke, så ut til å vise at Biden vandret avgårde før den italienske statsministeren Giorgia Meloni vendte ham tilbake til gruppen av verdensledere som så på et fallskjermhoppingshow.

Ingen av videoene var nøyaktige, hevdet Jean-Pierre, og unngikk gjentatte ganger spørsmål om hvorvidt Biden er "fin".

"Ja. Vi, og jeg tror dere alle har kalt dette "billige falske videoer", og det er akkurat det de er. De er billige falske videoer. ... De er gjort i ond tro, sa Jean-Pierre til journalister.

"La oss ikke glemme at president Obama, president Biden, har et forhold. De er venner. De er som familie for hverandre, og jeg tror det var det du så", sa Jean-Pierre om en video.

"Flere nylige forfalskninger angrep faktisk presidenten for å takke tropper," refererte Jean-Pierre til videoen av Biden i Europa. "Det er det de angriper presidenten for, både i Normandie, der dette skjedde, og igjen i Italia."

Jean-Pierre kritiserte media for å dekke Bidens offentlige opptredener og ikke hans påståtte lovgivende seire.

"I stedet for å snakke om presidentens prestasjoner i embetet, og det jeg mener med det er hans lovgivende seire, hva han har vært i stand til å gjøre for det amerikanske folket over hele landet, ser vi disse dype forfalskningene, disse manipulerte videoene, og det er igjen gjort i den troen," hevdet hun.

Biden, som spesialrådgiver Robert Hur beskrev som "en eldre mann med dårlig hukommelse," lider av atrieflimmer, perifer nevropati i føttene og hyperlipidemi, ifølge hans årlige fysiske sjekk av legen Kevin O'Connor.

Helseutfordringene kan forklare hvorfor han sliter med å holde seg oppreist. Biden har "tripped, tumbled, and stumbled" minst fem ganger i løpet av presidentperioden.

Biden implementerte en ny strategi for å gå til og fra Marine One med flere hjelpere for å "trekke mindre oppmerksomhet" til hans fysiske plager, rapporterte Axios' Hans Nichols og Alex Thompson i april.

Biden begynte også å gå ombord på Air Force One fra de kortere trinnene på baksiden av flyet, i stedet for den høyere trappen foran. Biden bruker ikke typiske dress-sko. Han bruker spesiallagde sportssko for å hjelpe ham å gå, noe som er vanlig for eldre.

Meningsmålinger viser at amerikanere stiller spørsmål ved Bidens evne til å lede:

● Omtrent en tredjedel av Demokratene tviler på Bidens mentale form, fant en Harvard/Harris-undersøkelse nylig.

● En annen meningsmåling avslørte at 82 prosent av amerikanerne er bekymret for Bidens fysiske og mentale helse.

● Bare rundt en tredjedel av velgerne sier at Biden er fysisk eller mentalt egnet til å sitte en ny periode, fant Quinnipiac.


https://www.breitbart.com/politics/2024/06/17/cheap-fakes-white-house-claims-videos-of-joe-bidens-public-malfunctions-are-fabricated/

Kommentarer