Kolonist-innvandringens oppgjør, et utilgivelig politiker-forræderi.

Det var Øystein Steiro Sr som la opp til oppgjøret, ved sitt innlegg på document.no 2/7/24, som ble etterfulgt av et fyrverkeri av et kommentarfelt. Utgangspunktet var omtalen av Kristin Clement med tittelen «For sent, men bedre sent enn aldri». Denne Høyre-politikeren har et ekstra langt rulleblad, brukbart oppsummert på Wikipedia og gjentas derfor ikke her. Men både Steiro og «debattantene» var ikke nådige mot dem jeg kaller de «norske forrædere», som har gjort fedrelandet nær u-reparerbar skade. Og jeg som i min ungdom så på Kristin Clement med beundring, ja slik kan man altså ta feil.

Kristin Clement «bekjenner» at hun «tok feil i deler av innvandrings- og integreringspolitikken tilbake i 1996 da hun var imot at det ble lovfestet krav til norskkunnskaper og norskopplæring for å kunne innvilge permanent bosettingstillatelse i Norge».. Men ikke nok med det, hun erkjenner nå at «asylsystemet i Europa er gått i stykker og at «flertallet av dem som kommer, i virkeligheten er migranter som drømmer om et bedre liv». Unnskyld meg, men hvorfor kommer hun med dette akkurat nå? Når dette for mange helt alminnelige tenkende nordmenn har vært opplagt i lang tid? Er hun bare en «Johnny come late»-opportunist?

Som Steiro sa det, det har tatt 28 år for Clement å komme frem til det Carl I Hagen og noen få andre konkluderte med for over 40 år siden. Og Erna Solberg og hennes anti-norske drabanter er tydelig fremdeles i villrede, bortsett fra formannen for Unge Høyre, som antagelig gremmer seg, men som venter på sin tid? Til EU-valget fikk vi nylig i Norge se de konservative i sterk fremmarsj og nå i Frankrike i et protestvalg som skal avsluttes på søndag. Men også andre land erkjenner tragedien som til-faller Vesten på grunn av godhetsposering og sosialistisk unnlatenhet i det å ivareta oss selv, av kombinasjonen frekke globalister og islamister.

Hva vi trenger i vestlige land, er patrioter og realister, ikke sosialistiske drømmere og politiske opportunister som setter seg selv og sine statsbetalte karrierer egoistisk foran egne nasjonal-stater, til kaos og babylonsk forvirring. Også USA er ute å kjøre med løgn og politisk korrupsjon noe som lille Norge, iallfall våre anti-norske riksmedier, er på lag med. Selv i Sovjets tid forsto folk at Pravda ikke representerte sannheten, men fremdeles i Norge tror naive nordmenn på propaganda-roperten NRK, som holder med, ja beskytter disse frekke elitene, enten det gjelder Jonas Gahr Støre eller sluggeren Erna Solberg, falsk-flagg-kyniske den verste.

Men som meg og flere, vi lot oss tidligere imponere av Kirstin Clement som sjef sågar for tenketanken Civita og annet høyt på strå. Men så viser det seg at hun totalt manglet sunn fornuft, selv som en av Høyre-toppene, for øvrig ikke helt ulikt Espen Barth Eide, som er en av Ap´s toppene, ja han enda verre på tvers av folkets beste. Lærdommen er, vi skal ikke la oss imponere av politikere, dem kan vi knapt stole på. For de aller fleste sloss egoistisk bare for seg selv og sine karrierer, ikke for oss. At de ga fra oss arvesølvet vårt, dvs den billige fossekraft-strømmen til EU, det diskvalifiserer så absolutt partene til valg neste år.

Jeg kan faktisk ikke tenke på et bedre eksempel på bedrag og arroganse uten en skikkelig folkelig forklaring,  hverken fra tango-danseren Jonas Gahr Støre eller hans partner Erna Solberg, akkurat like unorske og forfeilede begge, dvs EU-kompiser og likeglade mht landets fremtid. Jeg håper Kirstin Clement´s erkjennelser dog i det minste tjener til at de nevnte «elitene» blir erkjent som tåke-fyrster, de begge to, og at vi trenger utskifting og en helt ny ikke-svensk politikk. Klan- og ungdomskriminaliteten er ikke til å leve med om Norge skal være et trygt og godt land å kunne bebo. Det siste må de begge erkjenne og være villige til å sloss for, det aller høyest på agendaen. Legg «utenriks» og alt annet politisk til side, vi nordmenn bryr oss døyten i EU, WEF og FN, vi bryr oss om vårt eget land og fredlige forhold.

I Europa står Ungarn frem som det eneste landet å fremheve noenlunde til etterligning, ingen «vasall» lydig på lag med den svulstige EU-galskapen. Forutsetningen for et sant demokrati er ytringsfrihet og åpenhet. Det har vi ikke i Norge, dvs før statsmediene drakonisk av-sosialiseres, og begynn helst med NRK og TV2, rene Pravda mot-poster. For sosialister er dette neppe ønskelig, men alternativt, begynn da med papir-avisene for å gi oss demokratiske pustehull og anledning til iallfall fri diskusjon, av reelt leseverdig stoff. Et demokrati forutsetter informerte mennesker, og politikk skal da ikke føre til det motsatte; nemlig totalitarisme.

Dan Odfjell, Samfunnsdebattant

Kommentarer